Informar de ressenyes inadequades

Pots informar de ressenyes que infringeixin la política de publicació de comentaris de Google Play directament des de Play Console.

Informar d'una ressenya

Revisa la política de publicació de comentaris de Google Play abans d'informar d'una ressenya. Només se suprimiran les ressenyes que la infringeixin.

1. Obre Play Console i ves a la pàgina Ressenyes (Qualitat > Puntuacions i ressenyes > Ressenyes).
  2. A la ressenya de la qual vulguis informar, selecciona la icona de la bandera .
  3. Selecciona Informa.

Després d'enviar un informe

Un especialista revisarà el teu informe al cap de pocs dies laborables.

Si l'especialista determina que la ressenya infringeix la política de publicació de comentaris, la ressenya se suprimirà de Play Console. En canvi, si determina que no la infringeix, veuràs una notificació a la ressenya en què s'indica que la sol·licitud per suprimir-la s'ha rebutjat. Si l'informe es rebutja, no podràs tornar a informar de la mateixa ressenya.

Problemes en enviar un informe

Si reps un error que diu que ja no pots enviar més informes, deixa passar 24 hores i torna a enviar-lo. Això vol dir que el teu compte de desenvolupador ha arribat al límit diari d'enviaments possibles.