Introduir la informació fiscal de comerciant

Per rebre els pagaments de comerciant de Google puntualment, assegura't d'introduir la informació fiscal següent al perfil de pagaments.

Cal que presentis el Certificat d'estatus estranger (W-8BEN) a l'IRS.

Número de la seguretat social (SSN)

Si ets una persona física o un propietari únic i presentes la teva autoliquidació amb el número de la seguretat social, hauràs d'utilitzar aquest número quan actualitzis el perfil de pagaments. És important que els nostres registres de comptes de comerciants coincideixin amb el que tens als registres de l'IRS. Nota: tindràs un nombre limitat d'intents per proporcionar la informació correcta.​

Número d'identificació fiscal de l'ocupador (EIN)

Les empreses, associacions o societats de responsabilitat limitada han de proporcionar el número d'identificació fiscal de l'ocupador (EIN) i el nom de l'empresa que consta al seu perfil de pagaments, i han de coincidir amb la informació que enviem a l'IRS.

Nom legal de l'empresa

Al perfil de pagaments, introdueix el nom de l'empresa exacte que has registrat a l'IRS.
  • Les persones físiques i els propietaris únics han d'introduir els seus noms i cognoms legals.
  • Les empreses, associacions i societats de responsabilitat limitada han d'introduir el nom complet de l'empresa.

Introduir o canviar la informació fiscal

Segueix aquests passos per introduir o canviar la teva informació fiscal:

1. Inicia la sessió a Play Console.
  2. Fes clic a Configuració Configuració i, a continuació, Configuració de pagament.
  1. Cerca "Perfil de pagaments" i, a continuació, cerca "Informació fiscal de: [el teu país]" i fes clic a Edita Edita.
  2. Per introduir la teva informació fiscal o editar-la, fes clic a Afegeix informació fiscal o Actualitza la informació fiscal.
  3. Per enviar el formulari W-9 a l'IRS des del teu perfil de pagaments, respon les preguntes, omple el formulari i fes clic a Envia.
    Respon les preguntes i fes clic a Envia per enviar el Certificat d'estatus estranger (W-8BEN) a l'IRS des del perfil de pagaments.
  4. Fes clic a Desa.

Hem d'enviar el formulari 1099-K per als desenvolupadors de Google Play que generen més de 20.000 $ bruts en vendes i més de 200 transaccions de pagaments anualment.

Sol·licitar formularis fiscals de final d'any

Per sol·licitar una còpia d'un formulari fiscal de final d'any, enviar-ne una revisió o anul·lar-ne un, cal que emplenis una sol·licitud de formulari fiscal de final d'any.
No acceptem sol·licituds de formularis fiscals de final d'any corresponents a l'últim any fiscal tancat abans d'unes dates determinades:
  • Als Estats Units (formulari 1099-MISC o 1099-K): cal presentar la sol·licitud a partir del 5 de febrer de l'any en curs.
  • Fora dels Estats Units (formulari 1042-S): cal presentar la sol·licitud a partir del 15 de març de l'any en curs.
Pots sol·licitar revisions o còpies de formularis fiscals de final d'any corresponents a anys anteriors enviant una sol·licitud en qualsevol moment.

Si necessites ajuda, contacta amb nosaltres.