Introduir la informació fiscal de comerciant

Per rebre els pagaments de comerciant de Google puntualment, assegura't d'introduir la informació fiscal següent al perfil de pagaments.

Cal que presentis el formulari W-8BEN (certificat de la condició d'estranger) a l'Internal Revenue Service (IRS) dels Estats Units.

Número de la Seguretat Social (SSN)

Si ets una persona física o un propietari únic i presentes la teva autoliquidació amb el número de la seguretat social (SSN), hauràs d'utilitzar aquest número quan actualitzis el perfil de pagaments. És important que els nostres registres del compte de comerciant coincideixin amb el que tens als registres de l'IRS. Nota: disposes d'un nombre limitat d'intents per proporcionar la informació correcta.

Número d'identificació d'ocupador (EIN)

Les empreses, associacions o societats de responsabilitat limitada (LLC) han de proporcionar el número d'identificació d'ocupador (EIN) i el nom de l'empresa que consta al seu perfil de pagaments, els quals han de coincidir amb la informació que enviem a l'IRS.

Nom fiscal de l'empresa

Al perfil de pagaments, introdueix el nom exacte de l'empresa que has registrat a l'IRS.
  • Les persones físiques i els propietaris únics han d'introduir els seus noms i cognoms legals.
  • Les empreses, associacions i societats de responsabilitat limitada han d'introduir el nom complet de l'empresa.

Introduir o canviar la informació fiscal

Per introduir o canviar la teva informació fiscal, segueix aquests passos:

1. Inicia la sessió a Play Console.
  2. Fes clic a Configuració Configuració i, a continuació, Configuració de pagament.
  1. Cerca "Perfil de pagaments" i, a continuació, cerca "Informació fiscal de: [el teu país]" i fes clic a Edita Edita.
  2. Per introduir la teva informació fiscal o editar-la, fes clic a Afegeix informació fiscal o Actualitza la informació fiscal.
  3. Per enviar el formulari W-9 a l'IRS des del teu perfil de pagaments, respon a les preguntes i, tot seguit, emplena el formulari i fes clic a Envia.
    Respon a les preguntes i fes clic a Envia per enviar el certificat de la condició d'estranger (W-8BEN) a l'IRS des del perfil de pagaments.
  4. Fes clic a Desa.

Hem de presentar el formulari 1099-K per als desenvolupadors de Google Play que generen més de 20.000 $ bruts en vendes i més de 200 transaccions de pagaments anuals.

Si has facturat menys de 20.000 $ però has rebut un formulari 1099-K

Google proporciona un formulari 1099-K per a cada número d'identificació fiscal (TIN) únic, com ara un número de la seguretat social (SSN) o un número d'identificació d'ocupador (EIN), que assoleixi el llindar de processament de l'IRS. Si has rebut un formulari 1099-K però no te l'esperaves, pot ser perquè:

• Tens dos comptes amb el mateix TIN. Un assoleix el llindar de l'IRS i l'altre no. Sumats, els ingressos assoleixen el llindar del formulari 1099-K.
  • Tens dos comptes amb el mateix TIN. Cap supera el llindar de l'IRS de manera individual però, sumats, sí que l'assoleixen.
  • La teva empresa té la seu a Massachusetts o Vermont.

Comptes de Massachusetts i de Vermont

Massachusetts i Vermont van canviar els requisits del formulari 1099-K per a l'any fiscal 2018. Google proporcionarà un formulari 1099-K als comptes de Massachusetts o Vermont que tinguin una renda bruta total de 600 $ o més. Tots els formularis 1099-K que assoleixin el llindar de notificació de l'IRS de renda bruta total de 20.000 $ i 200 càrrecs es presentaran a l'IRS. Qualsevol formulari 1099-K amb una renda bruta per sota del llindar de l'IRS de 20.000 $ que s'hagi enviat a causa dels canvis en els requisits estatals, només es presentarà a Massachusetts i Vermont.

Sol·licitar formularis fiscals de final d'any

Per sol·licitar una còpia d'un formulari fiscal de final d'any, enviar-ne una revisió o anul·lar-ne un, cal que enviïs una sol·licitud de formulari fiscal de final d'any.
No acceptem sol·licituds de formularis fiscals de final d'any corresponents a l'últim any fiscal tancat abans d'unes dates determinades:
  • Als Estats Units (formulari 1099-MISC o 1099-K): cal presentar la sol·licitud a partir del 5 de febrer de l'any en curs.
  • Fora dels Estats Units (formulari 1042-S): cal presentar la sol·licitud a partir del 15 de març de l'any en curs.
Pots sol·licitar revisions o còpies de formularis fiscals de final d'any corresponents a anys anteriors enviant una sol·licitud de formulari fiscal de final d'any en qualsevol moment.

Si necessites ajuda, contacta amb nosaltres.