Actualitzar la informació pública

Tingues actualitzada la teva informació de comerciant perquè la comunicació amb els clients sigui fluida (per exemple, per reduir les disputes per retrocessions).

No pots canviar el país que figura al teu perfil de pagaments ni el teu identificador de comerciant. Si el país no és correcte o vols canviar l'adreça legal de l'empresa, has de crear un perfil de pagaments i transferir-hi les aplicacions.

Editar el perfil públic de comerciant

Per canviar el teu perfil públic de comerciant, segueix aquests passos:

1. Inicia la sessió a Play Console.
  2. Fes clic a Configuració Configuració i, a continuació, Configuració de pagament.
  3. A "Configuració", fes clic a Gestiona la configuració.
  4. A "Perfil públic de comerciant", fes clic a Edita Edita.
    1. A "Informació empresarial", introdueix les dades següents:
      • nom de l'empresa (empresa o nom personal)
      • nom (nom de la marca)
      • adreça personal o de l'empresa
      • número de telèfon personal o de l'empresa per al servei d'atenció al client
    2. Al costat de "Nom de l'extracte de la targeta de crèdit", fes clic a Edita Edita. Introdueix el nom de l'empresa o de la marca que vols que es mostri als extractes de la targeta de crèdit dels clients. El nom de l'extracte de la targeta de crèdit permet que els clients reconeguin la compra que t'han fet. Nota: "GOOGLE*" precedeix el teu nom d'empresa als extractes de la targeta de crèdit dels clients, per la qual cosa el nom no pot superar els 14 caràcters.
    3. Al costat de "Contacte de l'empresa", fes clic a Edita Edita. Pots introduir les dades següents:
      • Adreça electrònica de l'empresa per a assistència al client
      • Lloc web d'assistència al client (opcional)
      • Lloc web de preguntes freqüents (opcional)
  5. Fes clic a Desa.

Google es compromet a preservar la seguretat de les teves dades i no compartirà la teva informació de contacte privada excepte en les circumstàncies que es descriuen a la nostra política de privadesa i a l'avís de privadesa de Google Payments. Per ajudar els clients que tinguin dubtes sobre les seves comandes, compartim la informació pública de la teva empresa, com ara l'adreça física, el lloc web públic i les polítiques de devolució i cancel·lació.

Assegura't d'afegir el compte bancari, d'introduir la informació fiscal i de configurar els impostos sobre les vendes al perfil de pagament per rebre puntualment els pagaments de comerciant de Google.

Si necessites ajuda, contacta amb nosaltres.