Opprett betalingsprofiler

Opprett en betalingsprofil i betalingssenteret for å administrere og spore appsalgene dine fra Play-konsollen. Gå gjennom listen over steder som støttes for utvikler- og selgerregistrering.
  1. Logg på Play-konsollen.
  2. Gå til Betalingsinnstillinger-siden (Konfigurering og så Betalingsprofil).
  3. Klikk på Opprett en betalingsprofil. Sørg for at du har bedriftsinformasjonen din tilgjengelig for å konfigurere en betalingsprofil.
  4. Under «Betalingsprofil» klikker du på nedoverpilen og velger Opprett en betalingsprofil.
  5. Navn og adresse:
    • Skriv inn det juridiske navnet på bedriften, slik du vil at det skal vises i betalingsprofilen din. Denne informasjonen vises til kundene og på kvitteringene dine.
    • Oppgi den juridiske bedriftsadressen din, som den står på offisielle dokumenter. Det er viktig at vi har en gyldig, fysisk adresse for bedriften din registrert. Du kan ikke bruke en postboksadresse. Senere må du forsikre deg om at bankkontoen din er registrert i samme land som det som står oppført i betalingsprofilen din. Finn ut mer om krav til bankkontoer.
  6. Hovedkontakt: Skriv inn navnet på en autorisert representant for bedriften. Google kan kontakte denne personen hvis vi har spørsmål om betalingsprofilen. Oppgi en e-postadresse og et telefonnummer (valgfritt).
  7. Oppgi følgende offentlige bedriftsinformasjon, eller velg at den offentlige selgerprofilen din skal samsvare med betalingsprofilen din:
    • Oppgi nettstedet til bedriften din.
    • Velg produktkategorien du selger.
    • E-postadressen til brukerstøtten din.
    • Bedrifts- eller produktnavnet som vises på brukernes kontoutskrifter for kredittkort.
      • Tips: For å hjelpe kundene med å huske hva de har kjøpt, og minimere tilbakeføring av betalinger for deg, bør du bruke et egnet navn på kontoutskriften for kredittkortet.
  8. Klikk på Send inn når du er ferdig.
    Tips: Du kan ikke endre landet bedriften ligger i, men du kan endre den offentlige selger- og betalingsprofilen din senere.

Når du oppretter en betalingsprofil, knyttes den automatisk til Play-konsollen din. Merk: Hvis du har konfigurert en betalingsprofil eller Merchant Center-konto tidligere, er den allerede knyttet til Play-konsollen din.

Hvis du trenger hjelp, kan du kontakte oss.