Crear un perfil de pagaments

Crea un perfil de pagaments al centre de pagaments per gestionar les vendes d'aplicacions i fer-ne el seguiment des de Play Console. Revisa la llista d'Ubicacions admeses a la inscripció de desenvolupadors i comerciants.
  1. Inicia la sessió a Play Console.
  2. Fes clic a Configuració Configuració i, a continuació, Detalls del compte.
  3. A "Compte de comerciant", fes clic a Configura un compte de comerciant. Se't redirigirà de Play Console al centre de pagaments perquè configuris un perfil de pagaments. Tingues a mà la informació de l'empresa per poder configurar-lo.
  4. Introdueix el nom legal de l'empresa: introdueix el nom de l'empresa tal com vols que es mostri al perfil de pagaments. Aquesta informació es mostrarà als clients i també figurarà als rebuts.
  5. Introdueix un nom de contacte: introdueix el nom d'un representant autoritzat de la teva empresa amb qui Google pugui contactar si té preguntes sobre el perfil de pagaments.
  6. Introdueix la ubicació de l'empresa: proporciona l'adreça legal de l'empresa tal com figura als documents oficials. És important que tinguem una adreça física vàlida registrada per a la teva empresa. No admetem apartats de correus. Més endavant haurem de comprovar que el compte bancari estigui registrat al mateix país que figura al perfil de pagaments. Obtén més informació sobre els requisits dels comptes bancaris.
  7. Introdueix el número de telèfon de l'empresa: Google utilitzarà aquest número per contactar amb tu si tenim preguntes sobre el compte.
  8. Introdueix les dades públiques de l'empresa que s'indiquen a continuació o assegura't que la informació dels perfils públics de comerciant i de pagaments coincideixi:
    • Lloc web de l'empresa.
    • Categoria dels productes (és a dir, el que vens).
    • Adreça electrònica d'atenció al client.
    • Nom del producte o de l'empresa que figurarà als extractes de les targetes de crèdit dels clients. Nota: per ajudar els clients a recordar què han comprat i reduir al màxim les retrocessions, fes servir un nom adequat per als extractes de les targetes de crèdit.
  9. Quan hagis acabat, fes clic a Envia.
    Nota: no pots canviar el país d'ubicació de l'empresa, però sí que pots canviar els perfils públics de comerciant i de pagaments més endavant.

Quan hagis creat un perfil de pagaments, s'enllaçarà automàticament a Play Console. Nota: si ja has configurat un perfil de pagaments o un compte de Merchant Center abans, ja està enllaçat a Play Console.

Si necessites ajuda, contacta amb nosaltres.