Verificar el compte bancari

Si vols utilitzar un compte bancari com a forma de pagament al perfil de pagaments, primer has de verificar-lo.

Els comerciants residents als EUA que reben pagaments de comerciant de Google per transferència electrònica de fons (EFT) poden verificar instantàniament el seu compte bancari. A diferència del mètode de verificació mitjançant un ingrés de prova, que tarda diversos dies a completar-se, la verificació bancària instantània només tarda uns quants segons.

Si reps pagaments de comerciant de Google per transferència bancària, no s'enviarà cap ingrés de prova. És molt important que introdueixis la informació del compte bancari correctament. Consulta el teu banc si no tens clar si reps els pagaments de comerciant per transferència electrònica de fons o per transferència bancària. Això afecta els comerciants dels països següents: Albània, Algèria, Aràbia Saudita, Argentina, Armènia, Azerbaidjan, Bahames, Bahrain, Bangladesh, Belize, Benín, Bhutan, Bielorússia, Birmània, Bolívia, Botswana, Burundi, Cambodja, Colòmbia, Costa Rica, Egipte, Emirats Àrabs Units, Equador, Eritrea, Eslovàquia, Eslovènia, Fiji, Filipines, Gàmbia, Ghana, Guadalupe, Guaiana Francesa, Guam, Guatemala, Guinea Bissau, Guinea Equatorial, Guinea, Haití, Hondures, Iemen, Illa de la Reunió, Illes Verges nord-americanes, Índia, Indonèsia, Jamaica, Jordània, Kazakhstan, Kènia, Kuwait, Lesotho, Líban, Libèria, Líbia, Macedònia del Nord, Malàisia, Malawi, Mali, Martinica, Maurici, Mauritània, Mayotte, Moçambic, Moldàvia, Nicaragua, Níger, Nigèria, Oman, Pakistan, Palau, Panamà, Paraguai, Qatar, República Centreafricana, República Democràtica del Congo, República Dominicana, Rússia, Sèrbia, Sierra Leone, Sri Lanka, Tailàndia, Taiwan, Tanzània, Togo, Trinitat i Tobago, Tunísia, Turkmenistan, Ucraïna, Uruguai, Uzbekistan, Veneçuela, Vietnam, Xile, Xina, Zàmbia i Zimbàbue.

Per verificar que la informació introduïda és correcta i assegurar-nos que rebràs els pagaments de comerciant sense problemes, Google farà un ingrés petit al teu compte bancari. Pot ser que el teu banc tardi fins a tres dies laborables a processar aquest ingrés.

Contacta amb el banc o cerca l'ingrés a l'extracte bancari. L'ingrés es mostrarà amb el nom "Google Deposit [nom de l'extracte de la targeta de crèdit que hagis triat]". L'import serà inferior a 1 USD i es convertirà a la moneda local.

Per verificar el teu compte bancari, un cop hagis rebut l'import de l'ingrés (has comprovat que figura a l'extracte bancari o has trucat al banc per confirmar-ho), segueix aquests passos:

1. Inicia la sessió a Play Console.
  2. Fes clic a Configuració Configuració i, a continuació, Configuració de pagament.
  3. A "Com reps els pagaments", fes clic a Tria la forma de pagament.
  1. Cerca el nom de la forma de pagament que vols verificar i fes clic a Corregeix.
  2. A la pantalla següent, fes servir el menú desplegable per seleccionar la quantitat que Google ha ingressat al teu compte. A continuació, fes clic a Verifica.
  3. Un cop hagis verificat el compte bancari, selecciona el compte principal en què vols rebre els pagaments de comerciant. Segueix aquests passos:
    1. Fes clic a Configuració Configuració i, a continuació, Configuració de pagament.
    2. Cerca la secció "Com reps els pagaments" i, a continuació, fes clic a Tria la forma de pagament.
    3. Cerca el compte que vols definir com a compte de pagaments principal i fes clic a la fletxa avall Down arrow per canviar l'estat de Cap a Principal.

Pots obtenir ajuda sobre com verificar el compte bancari a Resolució de problemes i preguntes freqüents.

Si necessites ajuda, contacta amb nosaltres.

Tanca la cerca
Aplicacions de Google