Løs problemer med konfigurationen af en betalingsprofil

Hvis du har problemer med at udfylde tilmeldingsformularen og oprette din betalingsprofil, skal du sørge for at følge nedenstående retningslinjer:

• Tilmeld dig fra et understøttet land: Afhængigt af Google-produktet understøttes sælgerbetalinger muligvis ikke endnu for dit land. Få flere oplysninger om de lande, hvor sælger- og udviklerregistrering understøttes.

• Brug en fysisk virksomhedsadresse: I øjeblikket tillader Google kun sælgere at bruge en fysisk adresse på deres betalingsprofil. Vi tillader ikke, at sælgere bruger en postboksadresse som virksomhedsadresse.

• Brug korrekt betalingskortformatering: Vores system accepterer kun bogstaver (a-z, A-Z) og tal (0-9) i feltet "Navn på kreditkortkontoudtog". Hvis du bruger andre tegn eller sprog, vises der en fejlmeddelelse.

• Brug et officielt virksomhedsnavn, der ikke er for langt: Vores system tillader kun virksomhedsnavne på maks. 60 tegn.

• Brug det korrekte format til moms-id: Dit moms-id skal angives i dit lands specifikke format i vores tilmeldingsformular. Her er formatet for moms-id for din lokation:

Østrig
Forventet format: Bogstavet "U" efterfulgt af 8 cifre
Eksempel: U12345678
  • Brug det korrekte format til moms-id: Du skal angive dit moms-id i dit lands specifikke format i vores tilmeldingsformular. Her er formatet for moms-id for din lokation:

Belgien
Forventet format: 9 eller 10 cifre (10 cifre begynder med et 0)
Eksempel: 123456789 eller 0123456789
  • Brug det korrekte format til moms-id: Du skal angive dit moms-id i dit lands specifikke format i vores tilmeldingsformular. Her er formatet for moms-id for din lokation:

Danmark
Forventet format: 8 cifre
Eksempel: 12345678
  • Brug det korrekte format til moms-id: Dit moms-id skal angives i dit lands specifikke format i vores tilmeldingsformular. Her er formatet for moms-id for din lokation:

Finland
Forventet format: 8 cifre
Eksempel: 12 34 56 78
  • Brug det korrekte format til moms-id: Du skal angive dit moms-id i dit lands specifikke format i vores tilmeldingsformular. Her er formatet for moms-id for din lokation:

Frankrig
Ikke tilgængelig
Ikke tilgængelig
  • Brug det korrekte format til moms-id: Du skal angive dit moms-id i dit lands specifikke format i vores tilmeldingsformular. Her er formatet for moms-id for din lokation:

Tyskland
Forventet format: 9 cifre
Eksempel: 123456789
  • Brug det korrekte format til moms-id: Du skal angive dit moms-id i dit lands specifikke format i vores tilmeldingsformular. Her er formatet for moms-id for din lokation:

Grækenland
Forventet format: 9 cifre, som begynder med et 0
Eksempel: 012345678
  • Brug det korrekte format til moms-id: Du skal angive dit moms-id i dit lands specifikke format i vores tilmeldingsformular. Her er formatet for moms-id for din lokation:

Kroatien
Forventet format: 11 cifre
Eksempel: 12345678910
  • Brug det korrekte format til moms-id: Du skal angive dit moms-id i dit lands specifikke format i vores tilmeldingsformular. Her er formatet for moms-id for din lokation:

Irland
Forventet format: 8 tegn (6 eller 7 cifre efterfulgt af 1 eller 2 bogstaver) eller 7 cifre efterfulgt af 2 bogstaver
Eksempel: 1234567X, 123456XY eller 1234567MH
  • Brug det korrekte format til moms-id: Du skal angive dit moms-id i dit lands specifikke format i vores tilmeldingsformular. Her er formatet for moms-id for din lokation:

Italien
Forventet format: 11 cifre
Eksempel: 12345678910
  • Brug det korrekte format til moms-id: Du skal angive dit moms-id i dit lands specifikke format i vores tilmeldingsformular. Her er formatet for moms-id for din lokation:

Luxembourg
Forventet format: 8 cifre
Eksempel: 12345678
  • Brug det korrekte format til moms-id: Du skal angive dit moms-id i dit lands specifikke format i vores tilmeldingsformular. Her er formatet for moms-id for din lokation:

Nederlandene
Forventet format: 9 cifre efterfulgt af et suffiks inden for intervallet B01-B99
Eksempel: 123 456 789 B01
  • Brug det korrekte format til moms-id: Du skal angive dit moms-id i dit lands specifikke format i vores tilmeldingsformular. Her er formatet for moms-id for din lokation:

Portugal
Forventet format: 9 cifre
Eksempel: 123456789
  • Brug det korrekte format til moms-id: Du skal angive dit moms-id i dit lands specifikke format i vores tilmeldingsformular. Her er formatet for moms-id for din lokation:

Spanien
Forventet format: 9 tegn, hvor det første, det sidste eller både det første og sidste er et bogstav
Eksempel: X12345678, 12345678X eller X1234567X
  • Brug det korrekte format til moms-id: Du skal angive dit moms-id i dit lands specifikke format i vores tilmeldingsformular. Her er formatet for moms-id for din lokation:

Sverige
Forventet format: 12 cifre, der slutter med 01
Eksempel: 123456789701
  • Brug det korrekte format til moms-id: Du skal angive dit moms-id i dit lands specifikke format i vores tilmeldingsformular. Her er formatet for moms-id for din lokation:

Storbritannien
Forventet format: 9 cifre
Eksempel: 123 4567 89
Hvis du følger disse retningslinjer og stadig oplever problemer, kan du få hjælp til din betalingsprofil ved at kontakte os.