Veure consells per fer créixer la teva empresa a Google Play

Amb l'aplicació Playbook per a desenvolupadors, tu i els teus partners podeu estar al corrent de les últimes funcions, pràctiques recomanades i estratègies que us permetran dirigir un negoci d'aplicacions o de jocs a Google Play.

Baixar l'aplicació Playbook

1. Ves a Google Play o obre l'aplicació Google Play Store Google Play Store.
  2. Cerca i selecciona l'aplicació Playbook per a desenvolupadors Playbook app.
  3. Selecciona Instal·la.
  4. Segueix les instruccions de la pantalla per iniciar la sessió al teu compte de Google i seleccionar les teves preferències.

Nota: per canviar de compte, tanca la sessió de l'aplicació Playbook i torna a iniciar la sessió amb un altre compte.

Cercar contingut

A continuació t'expliquem com cercar contingut a l'aplicació Playbook. El contingut que has vist anteriorment es mostra de color gris.

• Per accedir a les pràctiques recomanades, a les publicacions, als vídeos i als continguts destacats més actuals, toca Inici
  • Per consultar els articles més visitats per categoria, toca Guia
  • Per consultar el contingut de tercers, toca Publicacions .
  • Per veure els últims vídeos, toca Vídeos .
  • Per desar el contingut que vulguis llegir o visualitzar més tard, toca la icona de cor . Per cercar els elements desats, ves a la part superior de qualsevol pàgina i toca la icona de tres punts  > Elements desats. Els elements desats també es mostren a la pantalla d'inici si se seleccionen a la pàgina Configuració.

Cercar, ordenar i filtrar contingut

Cercar articles i vídeos

A la part superior dreta de qualsevol pantalla, toca la icona de lupa Magnifying glass.

Ordenar publicacions i vídeos per data o popularitat
  1. Obre l'aplicació Playbook Playbook app.
  2. A la part inferior de la pantalla, selecciona el contingut que vulguis veure:
    • Si es tracta de publicacions, toca Publicacions
    • Si es tracta de vídeos, toca Vídeos
  3. Per ordenar el contingut per data o popularitat, toca la icona de tres línies .
Filtrar les publicacions i els vídeos seleccionats
  1. Obre l'aplicació Playbook Playbook app.
  2. A la part inferior de la pantalla, selecciona el contingut que vulguis veure:
    • Si es tracta de publicacions, toca Publicacions
    • Si es tracta de vídeos, toca Vídeos .
  3. A la part superior de qualsevol de les pàgines, selecciona una o més etiquetes (com ara Desenvolupa o Participa). Les publicacions i els vídeos relacionats amb aquesta etiqueta es mostraran a sota.
  4. Per mostrar totes les publicacions i suprimir les etiquetes filtrades, torna a tocar l'etiqueta seleccionada.

Compartir i desar contingut

Desar contingut
  • A Inici, Publicacions o Vídeos: fes lliscar l'element cap a l'esquerra i selecciona la icona de cor
  • A Guia: selecciona un article i, a continuació, toca la icona de cor
Visualitzar el contingut desat

A la part superior de qualsevol pàgina, toca la icona de menú  > Elements desats.

També pots afegir la llista desada a Inici a la pàgina Configuració.

Compartir articles i vídeos
  • A Inici, Publicacions o Vídeos: fes lliscar l'element cap a l'esquerra i selecciona la icona de compartir
  • A Guia: selecciona un article i, a continuació, toca la icona de compartir

Configurar l'idioma, la ubicació i les preferències de visualització

A la pàgina Configuració, pots personalitzar les preferències d'Inici i configurar l'idioma i la ubicació.

1. Obre l'aplicació Playbook Playbook app.
  2. A la part superior de qualsevol pàgina, toca la icona de menú  > Configuració .
  3. A "Personalització", selecciona l'idioma, el país i qualsevol secció o tema que vulguis que es mostrin a la pàgina Inici. Perquè una categoria es mostri a la pàgina Inici, mou el botó d'activació cap a la dreta fins que es torni de color blau.
  4. A la part superior de la pantalla, toca Desa.

Obrir l'aplicació Play Console

Si vols veure les estadístiques i les dades financeres de la teva aplicació, pots obrir l'aplicació Play Console des de l'aplicació Playbook.

1. Obre l'aplicació Playbook Playbook app.
  2. Toca la icona de menú  > Play Console.

Per obtenir més informació sobre l'aplicació Play Console, ves a Fer un seguiment del rendiment de l'aplicació des del dispositiu Android.

Activar o desactivar les notificacions

Quan reps una notificació de l'aplicació Playbook, es mostra a la barra d'estat del dispositiu.

1. Obre l'aplicació Playbook Playbook app.
  2. Toca la icona de menú  > Notificacions.
  3. Per activar les notificacions, mou el botó d'activació cap a la dreta fins que es torni de color blau. Per desactivar-les, en canvi, mou el commutador cap a l'esquerra fins que es torni de color gris.