Utilitzar l'aplicació Play Console per fer un seguiment del rendiment de l'aplicació

Amb l'aplicació Play Console, pots triar les mètriques que vols monitorar, estar al dia dels missatges que reps quan no ets a l'escriptori i utilitzar funcions populars, com ara consultar les ressenyes d'aplicacions i respondre-hi o gestionar les comandes siguis on siguis.

Baixar l'aplicació Play Console

Si encara no ho has fet, afegeix al dispositiu el teu compte de desenvolupador de Google Play.

1. Ves a Google Play o obre l'aplicació Google Play Store Google Play Store.
  2. Cerca i selecciona l'aplicació Play Console Aplicació Play Console.
  3. Toca Instal·la.
  4. Segueix les instruccions en pantalla.

Seleccionar un compte de desenvolupador

Per triar quin compte faràs servir, segueix aquests passos:

1. Obre Play Console.
  2. Si se't demana, selecciona el teu compte de desenvolupador i toca D'acord.
  3. Toca la icona de menú Icona de menú.
  4. Veuràs el nom i l'adreça electrònica del compte que estàs utilitzant.
  5. Si tens més d'un compte de desenvolupador associat a la teva adreça electrònica, selecciona el que vulguis fer servir. Per seleccionar una altra adreça electrònica, toca la fletxa avall Fletxa de menú desplegable.

Estar informat des de qualsevol lloc

Un cop tinguis l'aplicació Play Console, obtén informació sobre com pots fer les accions següents:

Configurar les notificacions

Quan reps una notificació de Play Console, es mostra a la barra d'estat del dispositiu.

Activar o desactivar les notificacions

1. Obre Play Console.
  2. Al menú de la part superior esquerra, selecciona Configuració > Notificacions.
  3. Tria sobre què vols rebre notificacions.
Tipus de notificacions d'aplicacions mòbils
Tipus de notificació Descripció
Fonamentals per a l'empresa
  • Aquestes notificacions estan activades de manera predeterminada.
  • Inclouen canvis a l'estat de les aplicacions, com ara:
    • Rebuigs d'aplicacions
    • Rebuigs d'actualitzacions d'aplicacions
    • Suspensions d'aplicacions
    • Supressions d'aplicacions
Actualitzacions d'aplicacions
  • Les notificacions de llançament estan desactivades de manera predeterminada.
  • Inclouen actualitzacions de publicació, com ara actualitzacions d'aplicacions pendents o que ja s'han publicat.
Ressenyes

Consultar els detalls de les aplicacions i les versions

Fixar les teves aplicacions preferides

De manera predeterminada, totes les aplicacions associades al teu compte de desenvolupador es mostraran en l'ordre següent:

• Aplicacions publicades
  • Aplicacions no publicades
  • Aplicacions amb infraccions

Per fixar una aplicació a la part superior de la llista, selecciona la icona de marcador .

Consultar els detalls de la versió de l'app bundle o de l'APK

Per veure els detalls de la versió i les dates de llançament dels APK o app bundle en fase de producció, llançament progressiu o prova alfa o beta:

1. Obre Play Console.
  2. Selecciona una aplicació.
  3. Selecciona Versió > Visió general de les versions.