Publicar una aplicació

En seleccionar una aplicació a Play Console, pots veure'n l'estat de publicació més recent a sota del títol i del nom del paquet.

Tant si publiques una aplicació per primera vegada com si en fas una actualització, pots utilitzar l'estat de publicació per saber la disponibilitat de l'aplicació a Google Play.

Nota: per ajudar a protegir millor els usuaris, dedicarem més temps a revisar en profunditat les aplicacions de determinats comptes de desenvolupador. Això pot suposar un temps de revisió de 7 dies o més en casos excepcionals. Rebràs una notificació al Tauler de l'aplicació sobre el temps que durarà el període de revisió.

Estat de publicació

Aplicacions noves
  • Esborrany: l'aplicació no s'ha publicat a Google Play.
  • Llesta per publicar: l'aplicació està llesta per publicar-se a Google Play però encara no s'ha publicat. Pots publicar-la iniciant el llançament d'una versió a la pàgina Versions de l'aplicació.
  • Pendent de publicació: l'aplicació s'està revisant i processant per publicar-se. Rebràs una notificació sobre la durada aproximada del període de revisió de cada enviament concret perquè puguis ajustar la planificació en conseqüència.
  • Publicada: l'aplicació està publicada i disponible a Google Play. Es publica després que hagis fet el llançament de la primera versió en qualsevol canal. Quan s'hagi publicat, pots crear-ne versions noves en qualsevol canal o configurar un llançament progressiu per a les versions de producció.
  • Rebutjada: l'aplicació s'ha rebutjat i no s'ha publicat perquè infringeix les polítiques de Google Play. Trobaràs més informació sobre la infracció a la part superior de les pàgines de l'aplicació, a Play Console. Quan hagis fet els canvis necessaris per corregir la infracció, pots tornar a enviar l'aplicació.
  • Suspesa: l'aplicació està suspesa perquè incompleix les polítiques de Google Play (política de continguts, acord de distribució per a desenvolupadors). S'envia un correu electrònic amb informació sobre la suspensió al propietari del compte.

Tens problemes per publicar l'esborrany d'una aplicació?

Si veus el missatge Per què no puc publicar l'aplicació? a la part superior de qualsevol pàgina:

1. A la capçalera de l'aplicació, fes clic a Per què no puc publicar l'aplicació?.
  2. Revisa la informació proporcionada per comprovar que has inclòs tots els detalls necessaris per a la teva aplicació. Sabràs que has completat satisfactòriament les seccions Versions de l'aplicació, Fitxa de Play Store, Classificació del contingut i Preus i distribució quan aparegui una marca de verificació verda al menú de l'esquerra.
Aplicacions existents
  • Publicada: l'aplicació està publicada i disponible a Google Play. Es mostra la data de publicació de la versió més recent de l'aplicació.
  • Actualització rebutjada: l'aplicació actualitzada s'ha rebutjat perquè incompleix les polítiques de Google Play. L'última versió publicada de l'aplicació continua estant disponible a Google Play, però l'última actualització no ho estarà. Trobaràs més informació sobre la infracció a la part superior de les pàgines de l'aplicació, a Play Console. Quan hagis fet els canvis necessaris per corregir la infracció, pots tornar a enviar l'aplicació.
  • No publicada: s'ha anul·lat la publicació de l'aplicació a Google Play i no està disponible per a usuaris nous, però continua estant disponible als dispositius dels usuaris existents. Per tornar a publicar l'aplicació i fer que estigui disponible a Google Play, fes clic a Torna a publicar l'aplicació.
  • Suspesa: l'aplicació està suspesa perquè incompleix les polítiques de Google Play (política de continguts, acord de distribució per a desenvolupadors). S'envia un correu electrònic amb informació sobre la suspensió al propietari del compte.
  • Suprimida: l'aplicació ja no està disponible a Google Play ni tampoc als dispositius dels usuaris anteriors. Trobaràs més informació sobre la supressió i les mesures que has de prendre a la part superior de les pàgines de l'aplicació, a Play Console. Quan hagis fet els canvis necessaris per corregir la infracció, pots tornar a enviar l'aplicació.
  • Actualització en processament: després d'enviar una actualització d'una aplicació existent, veuràs la notificació "Actualització en processament" a prop de l'extrem superior de la pantalla que et permetrà saber quant de temps pot durar el procés. Un cop s'hagi processat l'actualització, es començarà a distribuir als usuaris existents i l'estat "Actualització en processament" no es mostrarà.

Publicar l'esborrany d'una aplicació

Quan estiguis a punt per publicar l'esborrany d'una aplicació, caldrà que facis el llançament d'una versió. Al final d'aquest procés, si fas clic a Confirma el llançament també es publicarà l'aplicació.

Publicar l'actualització d'una aplicació

Pots utilitzar la publicació estàndard o la temporitzada per publicar una actualització d'una aplicació existent.

• Publicació estàndard: les actualitzacions d'aplicacions existents es processen i es publiquen al més aviat possible. De manera predeterminada, s'utilitza aquesta opció. Pot ser que a determinades aplicacions se'ls facin revisions ampliades, que poden suposar un temps de revisió de 7 dies o més en casos excepcionals.
  • Publicació temporitzada: les actualitzacions d'aplicacions existents es processen com sempre, però tu controles en quin moment es publiquen. Segueix les instruccions que s'indiquen a continuació per canviar a la publicació temporitzada.

Important: per publicar actualitzacions, parla amb el propietari del teu compte per decidir quins dels permisos següents necessites:

• Gestionar les versions de producció
  • Gestionar les versions dels canals de prova
  • Publicar jocs
  • Crear i editar aplicacions per a una organització específica
Publicar amb la publicació temporitzada

Pots utilitzar la publicació temporitzada per fer canvis a la teva aplicació i fer que es revisin i processin sense que es publiquin immediàtament. Un cop els canvis hagin estat aprovats, pots controlar quan es publiquen a Google Play.

A continuació t'indiquem com pots publicar l'actualització d'una aplicació amb la publicació temporitzada.

Contingut relacionat