Tarjousten luominen

Kun luot tarjouksen Play Consolessa, käyttäjät voivat saada maksullisen sovelluksen, sovelluksen sisäisen tuotteen tai tilauksen maksutta tarjouskoodia vastaan.

Tarjouksen luominen

Vaihe 1: Valmistele sovelluksesi tarjouskoodien käyttöön

Sovelluksen sisäiset ostokset: Näitä ostoksia koskeva tarjous edellyttää sisäisten tarjousten lisäämistä sovellukseesi. Muista, että tarjouskoodeja ei voi käyttää ei-aktiivisiin sovellusten sisäisiin tuotteisiin.

Maksulliset sovellukset: Jos haluat luoda tarjouksen maksullisesta sovelluksesta, voit siirtyä suoraan vaiheeseen 2.

Vaihe 2: Tutustu tarjouskoodikiintiöihin ja saatavuuteen

Montako tarjouskoodia voin luoda?

Voit luoda kaikista sovelluksesi hallinnoiduista tuotteista enintään 500 tarjouskoodia vuosineljänneksen aikana. Voit yhdistellä maksullisen sovelluksen ja sovelluksen sisäisten ostosten tarjouskoodeja haluamallasi tavalla. Esimerkkejä:

• 500 maksullisen sovelluksen tarjouskoodia
  • 500 yhden sovelluksen sisäisen tuotteen tarjouskoodia
  • 250 maksullisen sovelluksen tarjouskoodia ja 250 yhden sovelluksen sisäisen tuotteen tarjouskoodia
  • 100 viiden sovelluksen sisäisen tuotteen tarjouskoodia

Tilaustarjouksille voi luoda vuosineljänneksen aikana jopa 10 000 tarjouskoodia tilaustarjousta kohden. Tätä ei oteta huomioon hallinnoitujen tuotteiden tarjouskoodirajoituksessa.

Huom. Kun luot mainoskampanjan, et voi muuttaa mainoskoodien määrää kyseisessä kampanjassa tai vaihtaa tarjouskoodeja toisentyyppisiin (esim. vaihtaa maksullisen sovelluksen koodia hallinnoidun tuotteen koodiin).

Mitä tarjouskoodeilleni tapahtuu vuosineljänneksen lopussa?

• Uudet koodit: Jos uusien koodien luominen uuden vuosineljänneksen ensimmäisenä päivänä ei onnistu, odota 24 tuntia ja yritä uudestaan.
  • Käyttämättömät koodit: Jos et käytä kaikkia tarjouskoodejasi vuosineljänneksen aikana, menetät niiden käyttöoikeuden. Käyttämättömiä koodeja ei siirretä seuraavalle neljännekselle.
  • Käsitellyt koodit: Käyttäjät voivat lunastaa tarjouskoodeja Play Kaupassa Play Consolessa määrittämääsi tarjouksen päättymispäivään asti. Tarjoukset voivat enimmillään kestää vuoden verran.
Vaihe 3: Luo tarjous Play Consolessa
  1. Siirry Play Consoleen.
  2. Valitse sovellus.
  3. Valitse Käyttäjien osto- ja muu toiminta > Tarjoukset > Lisää uusi tarjouskampanja.
  4. Tutustu käyttöehtoihin ja hyväksy ne.
  5. Anna tarjoukselle nimi sekä alkamis- ja päättymispäivä ja valitse tarjouksen tyyppi sekä luotavien tarjouskoodien määrä näytön ohjeiden mukaan.
  6. Tarjous on käynnissä antamasi alkamis- ja päättymispäivän välisenä aikana, kun asetat sen tilaksi Käytössä.
  7. Valitse Luo.
  8. Odota muutama sekunti ja valitse latauslinkki.

Koodit ladataan CSV-tiedostossa. Voit jakaa ne käyttäjille tulostamalla koodit tai lähettämällä lunastukseen oikeuttavan täsmälinkin joko sähköpostilla tai sovelluksen sisäisellä ilmoituksella.

Tarjousten tarkastaminen ja päivittäminen

Play Consolessa voit katsella ja muokata käytettävissä olevia ja keskeytettyjä tarjouksia.

• Käytettävissä: Käyttäjät voivat lunastaa tarjouskoodeja, sillä tarjouksen alkamispäivä on mennyt ja päättymispäivä tulossa.
  • Keskeytetty: Käyttäjät eivät voi lunastaa tarjouskoodeja ennen kuin otat tarjouksen taas käyttöön. Varmista Play Consolen Tarjoukset-sivulla, että olet määrittänyt tilaksi Päällä ja että päättymispäivämäärä on tulevaisuudessa.

Huom. Jos tarjouksen päättymispäivä on mennyt, tarjouskoodi on vanhentunut. Päättymispäivän jälkeen käyttäjät eivät voi lunastaa koodia etkä sinä näe koodia Play Consolessa tai voi päivittää sitä.

Aktiivisen tai keskeytetyn tarjouksen päivittäminen
  1. Siirry Play Consoleen.
  2. Valitse sovellus.
  3. Valitse Käyttäjien osto- ja muu toiminta > Tarjoukset.
  4. Valitse avattavasta valikosta Käytettävissä olevat tarjoukset Avausnuoli.
  5. Voit muokata tarjouksen nimeä, alkamis- ja päättymispäivää, tilaa (käytössä tai ei käytössä) ja tuotetyyppiä (maksullinen sovellus tai sovelluksen sisäinen tuote).
    • Muuta alkamispäivää: Jos tarjouksen alkamispäivä siirretään tulevaisuuteen, tarjous keskeytyy tuohon päivään asti.
    • Muuta päättymispäivää: Tarjouksen päättymispäiväksi voi muuttaa vain tulevaisuudessa olevan päivämäärän.