Deobfusker stakspor for nedbrud

Hvis du bruger ProGuard til at optimere og sløre dine APK-filer, kan du uploade en ProGuard-tilknytningsfil til Play Console for hver version af din app til forenkling af dine stakspor for nedbrud. På den måde kan du bedre analysere din apps nedbrud.

Vigtigt! Vi understøtter kun ProGuard-kortlægningsfiler til deobfuskering.

Upload en ProGuard-kortlægningsfil

For at deobfuskere nedbrud for en version af din app, skal du uploade den relevante ProGuard-kortlægningsfil for den samme version af din app. Det er en god idé at uploade en kortlægningsfil for hver ny version af din app for at kunne analysere din apps nedbrud mere effektivt.

Vigtigt! Når du har uploadet en kortlægningsfil for en version af din app, er det kun fremtidige nedbrud af den pågældende version af din app, der deobfuskeres. Nedbrud af en version af din app, der sker, inden du har uploadet den relevante kortlægningsfil, deobfuskeres ikke.

Sådan uploader du en ProGuard-kortlægningsfil:

1. Log ind på din Play Console.
  2. Vælg en app.
  3. I menuen til venstre skal du klikke på Android vitals > Forenklingsfiler.
  4. Klik på Upload ud for en version af din app.
  5. Upload ProGuard-kortlægningsfilen for den version af din app.

Upload filer ved hjælp af Google Play Developer API

Hvis du vil uploade filer ved hjælp af Google Play Developer API, skal du gå til Google Developers-websitet.

Se deobfuskerede stakspor for nedbrud

Når du har uploadet en ProGuard-tilknytningsfil for en version af din app, forenkles de nedbrud, der sker efterfølgende. Du kan gennemgå forenklede stakspor for individuelle nedbrud på siden ANR-fejl og nedbrud for din app.

1. Log ind på Play Console.
  2. Vælg en app.
  3. I menuen til venstre skal du klikke på Android vitals > ANR-fejl og nedbrud.
  4. Vælg et nedbrud.
  5. På fanen "Stakspor" kan du se dine deobfuskerede stakspor.

Bemærk! Der vises kun unikke stakspor for nedbrud. Hvis der er flere identiske nedbrud, vises de kun én gang. Antallet af nedbrud omfatter alle forekomster af unikke stakspor.