Crear una campanya de Google Ads per a l'aplicació

Per promocionar l'aplicació mitjançant anuncis, pots crear una campanya universal de promoció d'aplicacions de Google Ads o gestionar les campanyes existents des de Play Console.

Sobre les campanyes universals de promoció d'aplicacions

Ves al Centre d'ajuda de Google Ads per saber on es poden mostrar els anuncis i l'aspecte que tenen en les campanyes universals de promoció d'aplicacions.

Crear una campanya

Abans que els usuaris puguin crear una campanya de Google Ads, el propietari del compte ha de crear la primera campanya o enllaçar-la a un compte de Google Ads. Després, altres usuaris amb el permís "Crear campanyes de Google Ads" podran crear campanyes.

Nota: per connectar un compte de Google Ads al teu compte de desenvolupador de Google Play, selecciona Configuració Configuració > Comptes enllaçats.

Per crear una campanya, fes el següent:

1. Inicia la sessió a Play Console.
  2. Selecciona una aplicació.
  3. Al menú de l'esquerra, selecciona Adquisició d'usuaris > Campanyes de Google Ads > Campanya nova.
    • Si no tens cap compte de Google Ads, selecciona Crea un compte.
  4. Se't dirigirà a Google Ads. Per acabar de crear la campanya, segueix les instruccions en pantalla.

Ves al Centre d'ajuda de Google Ads per obtenir informació sobre com pots penjar elements d'imatge, configurar el text d'un anunci i molt més.

Traduir campanyes

Per comprar traduccions d'anuncis, consulta les instruccions sobre com pots traduir i localitzar l'aplicació.

Gestionar campanyes

Després de crear una campanya de Google Ads, pots consultar els pressupostos, els costos, els estats i les instal·lacions de l'aplicació.

1. Inicia la sessió a Play Console.
  2. Selecciona una aplicació.
  3. Al menú de l'esquerra, fes clic a Adquisició d'usuaris > Campanyes de Google Ads. Si et cal fer canvis en una campanya, fes clic a l'enllaç corresponent a la taula. Se t'enllaçarà a Google Ads per gestionar la configuració de la campanya.

Contingut relacionat

Consulta les pràctiques recomanades per crear campanyes universals de promoció d'aplicacions.