Overfør apps til en anden udviklerkonto

Hvis du har apps, du vil overføre til en anden Google Play-udviklerkonto, kan du indsende en overførselsanmodning, når du har gennemgået vejledningen nedenfor.

Gør din app klar til overførsel

Trin 1: Gennemgå retningslinjerne for politikker
Den oprindelige konto og alle apps, der overføres, skal overholde alle retningslinjer for politikker.
Trin 2: Download rapporter, som du kan få brug for på et senere tidspunkt

Når du overfører apps til en anden konto, overføres brugere, downloadstatistik, bedømmelser og anmeldelser, indholdsklassificeringer og oplysninger profilsiden for disse apps også til din nye konto.

Dine rapporter om masseeksport, udbetaling og indtjening overføres ikke sammen med appen, så det er en god idé at downloade eventuelle rapporter, du får brug for senere. Der oprettes nye versioner af disse rapporter, så snart appen overføres til en ny konto.
Trin 3: Sørg for, at dine Google Play-udviklerkonti er registrerede og aktive

Før du kan indsende en anmodning om overførsel fra din oprindelige konto til en anden konto (også kaldet din målkonto), skal du sikre, at begge Google Play-udviklerkonti er registrerede og aktive.

Sådan bekræfter du, at en konto er aktiv:

• Oprindelig konto: Du kan logge ind.
  • Målkonto: Din registrering er fuldført. Hvis du ser meddelelsen "Hvorfor kan jeg ikke udgive?" i appoverskriften, skal du læse oplysningerne igennem og angive det, der mangler.

Bemærk! Hvis du opretter en ny målkonto, skal du betale 25 USD i registreringsgebyr. Vores supportteam kan refundere registreringsgebyret, når overførslen er fuldført, hvis du vil lukke din oprindelige konto.

Trin 4: Find målkontoens transaktions-id

Du skal bruge transaktions-id'et for registrering til målkontoen. Du kan finde transaktions-id'et ved at søge efter "registreringsgebyr for udviklere" i indbakken på den mail, der tilhører ejeren af målkontoen.

Hvis du ikke kan finde mailkvitteringen med transaktions-id'et:

1. Log ind på Google Payments med mailadressen, der tilhører ejeren af målkontoen.
  2. Vælg Aktivitet i menuen til venstre.
  3. Find og vælg transaktionen for registreringen af din udviklerkonto.
    • Tip! Du kan finde den ved at søge efter transaktioner for "Google Play Developer".
  4. Transaktions-id'et er angivet nær bunden af transaktionsoplysningerne.

Transaktions-id'er for registrering er normalt i et af følgende formater:

• 01234567890123456789.token.0123456789012345
  • 0.G.123456789012345
  • Registration-1234ab56-7c89-12d3-4567-8e91234567f8
  • PDS.1234-5678-9012-3456

Yderligere krav til udvalgte apps

Play-appsignatur

I forbindelse med apps, der anvender Play-appsignatur, kan både den oprindelige ejer og ejeren af målkontoen overveje sikkerheden ved at bruge uploadnøgle eller appsignaturnøgle.

• Uploadnøgle: Hvis der er problemer med at bruge den samme uploadnøgle før og efter overførslen, kan ejeren af målkontoen anmode om en ny uploadnøgle ved at følge vejledningen, som kan findes under "Mistet eller kompromitteret uploadnøgle?"
  • Appsignaturnøgle: Hvis der er problemer med at bruge den samme appsignaturnøgle før og efter overførslen, kan ejeren af målkontoen anmode om en ny appsignaturnøgle via nøgleopgradering til nye installationer. Google Play bruger derefter den nye nøgle til at signere nye installationer og appopdateringer. Der er nogle vigtige ting, du bør overveje, inden du anmoder om en nøgleopgradering. Du kan finde en vejledning under "Opgrader din appsignaturnøgle til nye installationer".
Købeapps eller apps med produkter i appen

Hvis du overfører købeapps eller apps med produkter i appen, skal din målkonto have en aktiv betalingsprofil.

Hvis du bruger en anden standardvaluta på din målkonto, gælder følgende to betingelser for din overførsel:

• Kun køb i appen: Du skal angive en pris i den nye standardvaluta for hvert produkt i appen. Når din app er overført til din målkonto, fjernes udgivelsen af appen, indtil du udgiver den igen. Når du har bekræftet de nye priser på din målkonto, skal du udgive appen igen.
  • Købeapps: Ændringerne af standardvalutaen anvendes automatisk på app-priserne.

Tip! Hvis du kun overfører gratis apps og har gennemført vejledningen ovenfor, kan du gå videre til næste trin.

Apps, der anvender integrerede tjenester

Hvis din app anvender integrerede tjenester, bl.a. Google Analytics, Firebase og Google Play Spiltjenester, skal du sørge for at opdatere dine kontoindstillinger og apps.

• Google Analytics: Føj tilladelser for din målkonto til din Google Analytics-konto.
  • Projekter i Google Developers Console: Tilføj din målkonto som Ejer for dine projekter i Google Developers Console. Disse projekter kan omfatte Google+ Login, Google Play Spiltjenester og andre Google-API'er.
  • Firebase-projekter: Fjern tilknytningen af eventuelle Firebase-projekter fra den oprindelige Play Console-konto, og knyt projekterne til målkontoen.
  • SDK-integrationer af annoncer (herunder AdMob): Når dine apps er blevet overført til din målkonto, skal alle SDK-integrationer af annoncer opdateres i dine apps' APK-filer for at sikre, at annoncetrafik krediteres på den korrekte konto.
  • APK-oversættelser: Hvis du har igangværende oversættelsesprojekter via Google Plays oversættelsestjeneste, skal de afsluttes, inden dine apps kan overføres.
  • Administreret Google Play: Hvis du vil overføre en privat app, skal du sørge for, at den konto, du vil overføre appen til, er knyttet til din organisation. Før du kan gennemføre overførslen, skal du midlertidigt fjerne udgivelsen af din app samt organisationens begrænsninger. Vores supportteam hjælper dig med at reducere det tidsrum, hvor din app ikke er synlig. Eksisterende brugere vil stadig kunne bruge og geninstallere appen under overførselsprocessen.

Tip! Hvis du har brug for hjælp til at overføre et Spiltjenester-projekt, kan du kontakte vores supportteam.

Indsend din overførselsanmodning

Når du har fulgt vejledningen ovenfor, er du klar til at indsende din overførselsanmodning. Vores supportteam gennemgår og svarer på alle overførselsanmodninger inden for to hverdage.