Opret eller opdater din udviklerside

Du kan fremme promoveringen af dit brand og dine apps i Google Play ved at oprette en udviklerside, som brugerne kan besøge for at få flere oplysninger om dit brand og finde dine apps.

Oversigt over udviklerside

Du skal mindst have udgivet én app i Google Play, før du kan oprette en udviklerside. Når du har oprettet en udviklerside, kan brugerne besøge din side i Google Play. Du får også tildelt en webadresse, som du kan bruge til at dele din side. Brugerne kan besøge din udviklerside for at få flere oplysninger om dit brand, udforske en app, du gerne vil fremhæve, og finde andre apps, du har udgivet i Google Play.

Udviklersider er ikke påkrævet. Selvom du ikke opretter en udviklerside, vises andre apps, du har udgivet, fortsat i dine udviklerspecifikke appsamlinger i Google Play.

Opret eller opdater din side

Vigtigt! Før du føjer indhold til din udviklerside, skal du sørge for, at alt indhold er i overensstemmelse med Google Plays politikker.

1. Åbn Play Console, og gå til Udviklerside (Udviklerkonto > Udviklerside).
    • Bemærk! For udviklerkonti, der er oprettet efter 31. august 2023, kan du administrere din Udviklerside ved at gå til siden Udviklerkonto og rulle ned til sektionen "Udviklerside".
  2. Tilføj eller opdater følgende oplysninger:
    • Udviklerikon: 512 x 512, 32-bit PNG
    • Sidehovedbillede: 4096 x 2304, JPG eller 24-bit PNG (uden alfa)
    • Annoncetekst: Tilføj op til 140 tegn, der beskriver dit brand. Du kan administrere og tilføje oversættelser af din annoncetekst ved at klikke på Tilføj oversættelser.
  3. Tilføj eller opdater følgende valgfri oplysninger:
    • Websitets adresse: Angiv en webadresse til dit brand eller din virksomheds officielle website, hvis du har en.
    • Udvalgt app: Vælg én af dine apps, der skal fremhæves på din udviklerside. Du kan søge efter appnavn eller pakkenavn. Du kan maksimere synligheden ved at vælge en app, der distribueres bredt i flere lande. Andre apps, du har udgivet, vises fortsat som tilgængelige på din udviklerside.
  4. Gem dine ændringer. Vær opmærksom på følgende:
    • Når du har klikket på Gem ændringer, kan det tage op til en time, før webadressen til din udviklerside kan bruges til forhåndsvisning, og op til 24 timer, før din side vises til Google Play-brugere.
    • Hvis du opdaterer din side, kan der gå op til en time, før dine ændringer vises.