Crear o actualitzar una pàgina de desenvolupador

Per contribuir a promocionar la teva marca i les teves aplicacions a Google Play, pots crear una pàgina de desenvolupador que els usuaris puguin visitar per obtenir més informació sobre la teva marca i per descobrir les teves aplicacions.

Informació general de la pàgina de desenvolupador

Per crear una pàgina de desenvolupador, cal que tinguis, com a mínim, una aplicació publicada a Google Play. Un cop hagis creat una pàgina de desenvolupador, els usuaris podran visitar la teva pàgina a Google Play i també tindràs un URL assignat que podràs fer servir per compartir-la. Els usuaris podran visitar la teva pàgina de desenvolupador per obtenir més informació sobre la marca, per descobrir les aplicacions que vulguis destacar o per cercar altres aplicacions que hagis publicat a Google Play.

No és obligatori tenir una pàgina de desenvolupador. Si no en configures cap, la resta d'aplicacions que hagis publicat es mostraran igualment a les col·leccions d'aplicacions del desenvolupador de Google Play.

Crear o actualitzar una pàgina

Important: abans d'afegir contingut a la pàgina de desenvolupador, comprova que tot aquest contingut compleixi les polítiques de Google Play.

1. Obre Play Console i ves a Pàgina del desenvolupador (Compte de desenvolupador > Pàgina del desenvolupador).
    • Nota: en els comptes de desenvolupador creats després del 31 d'agost de 2023, pots gestionar la teva pàgina de desenvolupador anant a la pàgina Compte de desenvolupador i desplaçant-te fins a la secció "Pàgina del desenvolupador".
  2. Afegeix o actualitza la informació següent:
    • Icona del desenvolupador: fitxer PNG de 32 bits i de 512 x 512.
    • Imatge de capçalera: fitxer JPG o PNG de 24 bits de 4096 x 2304 (sense alfa).
    • Text promocional: tens 140 caràcters per afegir una descripció de la marca. Per gestionar i afegir traduccions del text promocional, fes clic a Afegeix traduccions.
  3. Afegeix o actualitza la informació opcional següent:
    • Adreça del lloc web: introdueix l'URL del lloc web oficial de la teva empresa o marca, en cas que en tinguis.
    • Aplicació destacada: selecciona una de les teves aplicacions per destacar-la a la pàgina de desenvolupador. Pots cercar-la pel nom de l'aplicació o pel del paquet. Per optimitzar la visibilitat, tria una aplicació que tingui una distribució àmplia en molts països. La resta d'aplicacions que hagis publicat estaran disponibles igualment a la pàgina de desenvolupador.
  4. Desa els canvis. Tingues en compte el següent:
    • Després de fer clic a Desa els canvis, és possible que l'URL de la pàgina de desenvolupador tardi fins a una hora a estar disponible per a la previsualització i fins a 24 hores a mostrar-se als usuaris de Google Play.
    • Si actualitzes la pàgina, pot ser que els canvis tardin fins a una hora a mostrar-se.