Tuettujen laitteiden tarkistaminen ja lataaminen

Voit ladata Play Consolesta pilkuilla erotellun CSV-listan julkaistuista laitteista, jotka tukevat Google Playta ja sovelluksiasi. Lue lisää Google Playn tukemista laitteista.

Tuetut laitteet ovat läpäisseet Android-yhteensopivuusohjelman.

Vinkki: Jos lataat ja avaat CSV-tiedoston Google Sheetsillä tai muulla taulukkolaskentaohjelmalla ja laitteiden määrä on odotettua pienempi, kokeile avata tiedosto toisella CSV-lukijalla tai taulukkolaskentaohjelmalla.

Listan lataaminen Play Consolen kautta

1. Avaa Play Console.
  2. Valitse sovellus.
  3. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Julkaisu > Tilanne eri maissa ja laitteet > Laiteluettelo.
  4. Valitse Kaikki laitteet ‑suodatin.
    • Jos haluat ladata sovelluskohtaisen laitelistan, valitse Tuetut laitteet tai Poisjätetyt laitteet.
  5. Valitse listan oikeasta yläreunasta Siirrä laitelista.

CSV-tiedostossa olevat laitteet on järjestetty valmistajan nimen mukaisesti aakkosjärjestykseen (A–Z) ja listattu seuraavassa muodossa:

• Valmistaja, mallin nimi, mallin koodi, RAM (koko muisti), laitetyyppi, järjestelmäpiiri, grafiikkasuoritin, näytön koot, näytön tarkkuudet, ABIt, Android SDK ‑versiot, OpenGL ES ‑versio