Dispositius compatibles

Mitjançant Play Console, pots baixar una llista en format CSV (valors separats per comes) dels dispositius llançats públicament que són compatibles amb Google Play i les teves aplicacions.

Els dispositius compatibles han superat el Programa de compatibilitat d'Android.

Consell: si baixes el fitxer CSV i l'obres amb un programa de fulls de càlcul, com ara Fulls de càlcul de Google, i sembla que té menys dispositius dels que esperaves, prova d'obrir-lo amb un altre lector de CSV o un programa de fulls de càlcul diferent.

Baixar la llista mitjançant Play Console

1. Inicia la sessió a Play Console.
  2. Selecciona una aplicació.
  3. Al menú de l'esquerra, fes clic a Gestió de versions > Catàleg de dispositius.
  4. Selecciona la pestanya Tots els dispositius.
    • Per baixar una llista de dispositius específics per a la teva aplicació, selecciona Dispositius compatibles o Dispositius exclosos.
  5. A prop del costat dret de la pàgina, fes clic a Baixa la llista de dispositius.

Al fitxer CSV, els dispositius estan ordenats alfabèticament (A-Z) pel nom del fabricant i figuren en el format següent:

• Marca, nom del model, codi del model, RAM (memòria total), factor de forma, sistema monoxip, mides de pantalla, densitats de pantalla, ABI, versions de l'SDK d'Android, versió d'OpenGL ES.