Last ned og eksportér månedlige rapporter

Hvis du bruker nettstedet for Play-konsollen, kan du laste ned månedlige rapporter om enkeltapper, slik at det blir lettere å spore og forstå resultatene for appen din.

Rapporttyper

Detaljerte rapporter

Detaljerte rapporter omfatter data om enkelthendelser:

• Anmeldelser
  • Finansielle rapporter: anslått salg, inntekter, produktbelønninger samt betaling via koreanske brukeres Play-saldo
Aggregerte rapporter

Aggregerte rapporter omfatter konsoliderte data (gjennomsnitt, daglige totaler osv.) for appstatistikk:

• Statistikk: installeringer, krasj, vurderinger og abonnementer
  • Brukeranskaffelse: personer som har beholdt installering, kjøpere (sju dager etter installering) og abonnenter

Last ned rapporter

1. Åpne Play-konsollen.
  2. Klikk på Last ned rapporter Rapporter, og velg Anmeldelser, Statistikk eller Finans.
  3. Under «Velg en app» skriver du inn og velger navnet på appen din.
  4. Velg året og måneden for rapporten du vil laste ned.

Merk: Finansielle rapporter inkluderer alle apper i kontoen din.

Last ned rapporter fra Google Cloud Storage

Du kan få rapporter fra Google Cloud Storage. Rapporter genereres daglig og samles i månedlige CSV-filer. De lagres i en privat Google Cloud Storage-toppmappe for Google Play-utviklerkontoen din.

Du kan få tilgang til rapporter ved hjelp av Google Cloud Storage i nettleseren din eller programmatisk ved bruk av gsutil. Du kan også bruke andre verktøy for å få programmatisk tilgang til Cloud Storage-toppmappen din.

Tips: Hvis du vil importere rapportene dine fra Google Cloud Storage til BigQuery, må du konvertere CSV-filene fra UTF-16 til UTF-8.

Finn URI-en din for Google Cloud Storage

Du kan kopiere URI-en for Google Cloud Storage ved å klikke på knappen Kopiér URI-en for Cloud Storage ved siden av den aktuelle deloverskriften på Last ned rapporter-sidene.

URI-en din for Cloud Storage begynner med pubsite_prod_rev (for eksempel pubsite_prod_rev_01234567890987654321).

Last ned rapporter med et kommandolinjeverktøy
  1. Installer gsutil-verktøyet.
    • Sørg for å autentisere kontoen din med en konto som har tilgang til Play-konsollen.
    • Hvis du bruker gsutil for første gang og ikke har andre prosjekter konfigurert i Google Cloud Storage, kan du under installasjonsprosessen skrive inn navnet på appen når du blir bedt om prosjekt-ID.
  2. Finn ID-en din for toppmappen for rapportering ved å klikke på knappen Kopiér URI-en for Cloud Storage ved siden av den korresponderende deloverskriften på Last ned rapporter-sidene.
    • URI-en din for Cloud Storage begynner med pubsite_prod_rev (for eksempel pubsite_prod_rev_01234567890987654321).
  3. Bruk gsutil cp-kommandoen for å laste ned rapporter.
    • For å se flere kommandoer som kan hjelpe deg med å få tilgang til rapportene, gå til gsutil-dokumentasjonen.

Rapportene er ordnet i kataloger oppkalt etter hver rapporttype. CSV-filnavn inneholder rapporttypen, pakkenavnet, tidsperioden og dimensjonen (om aktuelt).

Last ned rapporter med et klientbibliotek og en tjenestekonto

Trinn 1: Opprett en tjenestekonto

1. Åpne Google Developers Console.
  2. Hvis du har et prosjekt allerede, velger du det i rullegardinmenyen. Hvis du ikke har noen prosjekter, eller hvis du vil opprette et nytt prosjekt, kan du klikke på Opprett et prosjekt.
  3. Velg menyikonet Menyikon > Tillatelser > Tjenestekontoer > Opprett tjenestekonto.
  4. Følg veiledningen på skjermen, og velg Opprett.
  5. Kopiér e-postadressen som er oppført.
    • Eksempel: accountName@project.iam.gserviceaccount.com

Trinn 2: Legg til tjenestekontoen i Play-konsollen

1. Åpne Play-konsollen.
  2. Velg Innstillinger Innstillinger > Brukerkontoer og -rettigheter > Inviter ny bruker.
  3. Lim eller skriv inn e-postadressen som er tilknyttet tjenestekontoen din.
  4. Velg tillatelser basert på typen rapporter du trenger.
  5. Klikk på Legg til en bruker. Tjenestekontoen blir lagt til i kontoen din.

Trinn 3: Hent rapporter med API-kall

1. Installer API-klientbiblioteket for kodespråket du foretrekker.
  2. Konfigurer koden som utfører API-kall, til å bruke tjener-til-tjener-autentisering i henhold til OAuth2-standarden og til å be om tillatelse til OAuth2-omfanget (https://www.googleapis.com/auth/devstorage.read_only).
  3. Start autentiserte API-kall for å hente rapporter.
Se et eksempel (Python)

Hvis du har brukt Python til å hente rapporter, kan du se et kodeeksempel her:

import json

from httplib2 import Http

from oauth2client.client import SignedJwtAssertionCredentials

from apiclient.discovery import build

# Endre disse variablene, så de passer situasjonen din

client_email = 'tjenestekontoen din her'

json_file = 'bane_til_json-filen_du_får_når_du_oppretter_tjenestekontoen'

cloud_storage_bucket = 'pubsite_prod_rev_…'

report_to_download = ‘earnings/earnings_….zip’

private_key = json.loads(open(json_file).read())['private_key']

credentials = SignedJwtAssertionCredentials(client_email, private_key,

   'https://www.googleapis.com/auth/devstorage.read_only')

storage = build('storage', 'v1', http=credentials.authorize(Http()))

print storage.objects().get(

   bucket=cloud_storage_bucket,

   object=report_to_download).execute()

Kontrollér tilgangen til Google Cloud Storage

Rapportene som er tilgjengelige på Google Cloud Storage, bruker de samme tilgangsbegrensningene som styrer datatilgangen i Play-konsollen. Dette betyr at kontobrukere som har tilgang til områder i en konto for Play-konsollen, har tilgang til de tilsvarende rapportene i Google Cloud Storage.

Kontoeiere kan oppdatere tillatelser for individuelle brukere når som helst.

• «Se appinformasjon»-tillatelsen må angis til «Global» for å få tilgang til masserapporter.
  • «Se finansielle data»-tillatelsen din må angis til «Global» for å laste ned finansielle rapporter.

Kommandoer og filformater for detaljerte rapporter

Krasj og ANR-feil

Fra mai 2018 kan du ikke lenger laste ned detaljerte rapporter for krasj og ANR-feil.

Anmeldelser

Anmeldelser

Kommando

gs://[utviklerens_toppmappe-id]/reviews/reviews_[pakkenavn]_ÅÅÅÅMM.csv

Filformat

Felt Format Valgfritt Eksempler og merknader
Pakkenavn Streng NEI com.company.app
Versjonskode for app heltall JA Bare produksjons-APK-er
Appens versjonsnavn Streng JA
Anmelderspråk Streng – ISO 639-1-forkortelse på to bokstaver JA no
Enhet Streng JA hammerhead
Dato og klokkeslett for sending av anmeldelse ISO_8601 inkludert klokkeslett, UTC-tidssone NEI 2014-06-19T19:12:32Z
Millisek. siden epoke for sending av anmeldelse heltall, millisekunder siden epoke NEI
Dato og klokkeslett for siste oppdatering av anmeldelse ISO_8601 inkludert klokkeslett, UTC-tidssone JA 2014-06-19T19:12:32Z
Millisek. siden epoke for siste oppdatering av anmeldelse heltall, millisekunder siden epoke JA
Stjernerangering heltall (mellom 1 og 5) NEI
Anmeldelsens tittel Streng, på anmelders lokale språk (uten linjeskift) JA
Anmeldelsens tekst Streng, på anmelders lokale språk (uten linjeskift) JA
Dato og klokkeslett for svar fra utvikler ISO_8601 inkludert klokkeslett, UTC-tidssone JA 2014-06-19T19:12:32Z
Millisek. siden epoke for svar fra utvikler heltall, millisekunder siden epoke JA
Tekst for svar fra utvikler Streng (uten linjeskift og med komprimerte mellomrom) JA
Kobling til anmeldelse Streng JA https://play.google.com/apps/publish/?dev_acc=<...>#ReviewPlace:id=<..>

Eksempel

Hvis du vil laste ned alle rapportene som ble generert i 2014, fra rapporttoppmappen med ID-en pubsite_prod_rev_0123456789 for appen med pakkenavnet «com.example.app», bruker du denne kommandoen:

gsutil cp -r gs://pubsite_prod_rev_0123456789/reviews/reviews_com.example.app_2014* /din/lokale/katalog

Finansielle rapporter

Anslått salg

Vi anbefaler at du ikke tar utgangspunkt i antall kolonner i CSV-filene for de automatiserte rapportene dine.

Om

Du kan bruke rapporten om anslått salg til å se informasjon med lav tidsforsinkelse om salg av apper, produkter i apper eller abonnementer. Denne rapporten inneholder beløpet som er betalt av kjøperne, og trekker ikke fra avgifter eller Google-gebyrer.

Du kan bruke denne rapporten til statistikkformål eller trendanalyse, men den anbefales ikke for regnskap. Bruk inntektsrapporten i stedet.

Det kan hende du legger merke til forskjeller mellom denne rapporten og inntektene dine, og det kan være flere grunner til dette. Rapporten om anslått salg tar for eksempel ikke hensyn til tilbakeholding av avgifter eller tilbakeføringer. Denne rapporten inneholder beløpene som er betalt av brukerne i brukernes lokale valuta, og viser ikke beløpene omregnet til utbetalingsvalutaen din.

Kommando

gs://[utviklerens_toppmappe-id]/sales/salesreport_ÅÅÅÅMM.zip

Eksempel

Hvis du vil laste ned alle rapportene som ble generert i 2014, fra rapporttoppmappen med ID-en pubsite_prod_rev_0123456789 for appen med pakkenavnet «com.example.app», bruker du denne kommandoen:

gsutil cp -r gs://pubsite_prod_rev_0123456789/sales/salesreport_2014* /din/lokale/katalog

Filformat

Felt Format Valgfritt Eksempler og merknader

Bestillingsnummer

Streng

Nei

GPA.1234-1234-1234-12345

Bestillings-ID-er for abonnementer har nummeret for fornyelsessyklusen til slutt (for eksempel er den første fornyelsen GPA.1234-1234-1234-12345..0, mens den andre er GPA.1234-1234 -1234-12345..1 og så videre).

Dato for belastning

Streng

Nei

2016-11-30

Datoen for denne bestillingen i UTC-tidssonen (i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD).

Tidspunkt for belastningen

Heltall

Nei

1480507200

UNIX-tidsstempelet for da brukeren ble belastet for bestillingen. Målt i sekunder siden epoke.

Økonomisk status

Streng

Nei

charged, refund, partial refund og så videre.

Hvis du gir en fullstendig refusjon for en bestilling etter at du har gitt en delvis refusjon:

• Den delvise refusjonen vises på en separat linje.
  • Linjen for den fullstendige refusjonen viser den gjenværende saldoen.

Enhetsmodell

Streng

Nei

mako og så videre.

Android-enhetsmodellen kjøpet ble gjennomført på. For abonnementsbestillinger viser dette til enheten som ble brukt til det opprinnelige kjøpet.

Produkttittel

Streng

Nei

coins, monthly subscription og så videre.

Produktnavnet utvikleren har spesifisert. Vises på kjøperens språk.

Produkt-ID

Streng

Nei

com.example.app

Pakkenavnet til appen der produktet ble solgt.

Produkttype

Streng

Nei

paidapp, subscription, inapp

SKU-ID

Streng

Nei

treasure_chest_for_new_users

Den unike ID-en utvikleren har spesifisert for produktet.

Salgsvaluta

Streng

Nei

USD, EUR, THB og så videre.

Varepris

Heltall

Nei

12,345.67

Vises i kjøperens lokale valuta. Bruker «,» som tusenskilletegn.

Innkrevde avgifter

Heltall

Ja

12,345.67

I kjøperens lokale valuta. Bruker «,» som tusenskilletegn.

Belastet beløp

Heltall

Nei

12,345.67

I kjøperens lokale valuta. Dette er summen av prisen på varen og de innkrevde avgiftene. Bruker «,» som tusenskilletegn.

Kjøperens poststed

Streng

Ja

Boston, Toronto og så videre.

Fylles bare ut for salg der du er den registrerte selgeren.

Kjøperens delstat

Streng

Ja

MA, ON og så videre.

Kjøperens postnummer

Streng

Ja

02140, M5B 1L6 og så videre.

Fylles bare ut for salg der du er den registrerte selgeren.

Kjøperens land

Streng

Nei

US, CA og så videre.

Grunnpakke-ID

Streng

Ja

ukentlig

Standardabonnement-ID-en for abonnementet. Fylles bare ut for abonnementer. Finn ut mer

Tilbuds-ID

Streng

Ja

vårtilbud

Tilbuds-ID-en for abonnementet. Fylles bare ut for abonnementer. Finn ut mer

Gruppe-ID Heltall  Ja

1234567891234567890

Det tildeles en unik ID når en utviklerkontogruppe opprettes. Finn ut mer

Den første millionen USD er kvalifisert Streng  Ja

Ja, Nei

Fylles bare ut når det er konfigurert en utviklerkontogruppe. Finn ut mer

Promoterings-ID Streng Ja

PP.C2fy7Ns0/+e2w, PP.P2fy7Ns0/+e2w, kun brukte poeng

Fylles bare ut for salg knyttet til Play Points. Prefiksene «PP.C» og «PP.P» definerer bestillinger som omfatter henholdsvis kuponger og kampanjer for produkter i apper. Bestillinger der Play-poeng brukes direkte, vises også. Finn ut mer
Kupongverdi Heltall Ja

3,00

Vises i kjøperens lokale valuta. Bruker «,» som tusenskilletegn. Fylles bare ut for salg knyttet til Play Points-kuponger. Finn ut mer

Rabatt Heltall Ja

45, 55, 70

Rabatt i % som brukes for å vise hvor mye brukeren har spart ved å bruke Play-poeng i stedet for penger. Fylles bare ut for salg knyttet til Play Points. Finn ut mer

Fremhevet produkt-ID

Heltall

Ja

1234567891234567890

Det tildeles en unik ID når en utvikler oppretter et fremhevet produkt. Finn ut mer

Inntekt

Vi anbefaler at du ikke tar utgangspunkt i antall kolonner i CSV-filene for de automatiserte rapportene dine.

Om

Du kan bruke inntektsrapporten til å få en bedre forståelse av utbetalingene og transaksjonene dine. Hver linje i rapporten representerer en type transaksjon, for eksempel når du belaster en kunde med et beløp eller betaler et gebyr til Google, sammen med de opprinnelige og omregnede beløpene.

Inntektsrapporter inneholder transaksjoner fra forrige måned. Du mottar utbetalingen flere uker etter at inntektsrapporten er tilgjengelig.

Inntektsrapporten genereres én gang per måned og er vanligvis tilgjengelig innen den 5. i den påfølgende måneden. Av og til kan Google justere inntektene dine for å rette opp i feilberegninger. Hvis dette skjer, kontakter vi deg for å informere om problemet og opprette en ekstra Inntekt-fil som bare inneholder de justerte transaksjonene.

Merk:

• Google-gebyrer er nå synlige for alle transaksjoner, uavhengig av om Google er den registrerte selgeren av produktene.
  • Inntektsrapporten omfatter ikke tilbakeføringer.
  • Det genereres én fil for inntektsrapporten med transaksjonene hver måned.
  • Kildeskatt i Taiwan betales måneden før den rapporteres

Kommando

gs://[utviklerens_toppmappe-id]/earnings/earnings_ÅÅÅÅMM.zip

Eksempel

Hvis du vil laste ned alle rapportene som ble generert i 2014, fra rapporttoppmappen med ID-en pubsite_prod_rev_0123456789 for appen med pakkenavnet «com.example.app», bruker du denne kommandoen:

gsutil cp -r gs://pubsite_prod_rev_0123456789/earnings/earnings_2014* /din/lokale/katalog

Filformat

Felt Format Valgfritt Eksempler og merknader

Beskrivelse

Streng

Nei

GPA.1234-1234-1234-12345

Den unike ID-en som er tilordnet denne bestillingen. Bestillings-ID-er for abonnementer har nummeret for fornyelsessyklusen til slutt.

Transaksjonsdato

Streng

Nei

Nov 30, 2016

Datoen for denne bestillingen i Pacific-tidssonen (i formatet MMM DD, ÅÅÅÅ). Vær oppmerksom på at tidsstempelet for transaksjonen kan vise den påfølgende måneden, ettersom rapporter genereres basert på tidsstempelet for utstedelse.

Transaksjonstidspunkt

Streng

Nei

12:00:00 PM PDT

Avgiftstype

Streng

Ja

Tredjepartsavgift

Feltet er tomt for linjer som ikke inneholder avgifter.

Transaksjonstype

Streng

Nei

Belastning, Google-gebyr, skatt, avgiftsrefusjon, Google-gebyrrefusjon, fakturering av avgifter på nytt, fakturering av skatt på nytt, fakturering av Google-gebyr på nytt, justering.

Refusjonstype

Streng

Ja

Full, Partial

Refusjoner der kjøperen fikk tilbakebetalt hele beløpet, er merket med «Full». Refusjoner for deler av brukerens betalingsbeløp er merket med «Partial».

Produkttittel

Streng

Nei

mynter, månedlig abonnement osv.

Produktnavnet utvikleren har spesifisert. Vises på kjøperens språk.

Produkt-ID

Streng

Nei

com.example.app

Pakkenavnet til appen der produktet ble solgt.

Produkttype

Heltall

Nei

0,1

Brukes til å identifisere typen produkt som er solgt. «0» betyr at salget gjelder en app som koster penger, og «1» betyr at salget gjelder et produkt i en app eller et abonnement.

ID for vareenhet

Streng

Nei

treasure_chest_for_new_users

Den unike ID-en utvikleren har spesifisert for produktet.

Maskinvare

Streng

Nei

mako osv.

Android-enhetsmodellen kjøpet ble gjennomført på. For abonnementsbestillinger viser dette til modellen som ble brukt til det opprinnelige kjøpet.

Kjøperens land

Streng

Nei

US, CA osv.

Kjøperens delstat

Streng

Ja

MA, ON osv.

Kjøperens postnummer

Streng

Ja

02140, M5B 1L6 osv.

Kjøpervaluta

Streng

Nei

USD, EUR, NOK osv.

Beløp (i kjøperens valuta)

Heltall

Nei

12345,67

Det totale beløpet for denne fakturalinjen før valutaomregning.

Valutaomregningskurs

Heltall

Nei

0,56789

Valutakursen som ble brukt til å regne om kjøpsbeløpet til utbetalingsbeløpet i selgerens valuta.

Selgerens valuta Streng Nei

USD, EUR, NOK osv.

Valutaen bestillingen ble regnet om til. Dette er den lokale valutaen du får betalt i.

Beløp (i selgerens valuta) Heltall Nei

12345,67

Det totale beløpet for denne fakturalinjen etter valutaomregning.

Grunnpakke-ID

Streng

Ja

ukentlig

Standardabonnement-ID-en for abonnementet. Fylles bare ut for abonnementer. Finn ut mer

Tilbuds-ID

Streng

Ja

vårtilbud

Tilbuds-ID-en for abonnementet. Fylles bare ut for abonnementer. Finn ut mer

Gruppe-ID Heltall  Ja

1234567891234567890

Det tildeles en unik ID når en utviklerkontogruppe opprettes. Finn ut mer

Den første millionen USD er kvalifisert  Streng Ja

Ja, Nei

Fylles bare ut når det er konfigurert en utviklerkontogruppe. Finn ut mer

Tjenestegebyr (%)

Heltall

Ja

10, 15, 30

Avgiftsbeskrivelse Streng Ja

ABONNEMENTER

Detaljer om utregningen av Google-tjenestegebyret.

Kampanje-ID Streng Ja

PP.C_x0a08trvC1, PP.PdYfn342Ox10, kun brukt poeng

Fylles bare ut for salg knyttet til Play Points. Prefiksene «PP.C» og «PP.P» definerer bestillinger som omfatter henholdsvis kuponger og kampanjer for produkter i apper. Bestillinger der Play-poeng brukes direkte, vises også. Finn ut mer
Betaling via koreanske brukeres Play-saldo

Info

Hvis du er en selger som er forpliktet til å utstede kontantkvitteringer i Sør-Korea i henhold til gjeldende regler og forskrifter, eller hvis du frivillig har registrert deg for å utstede kontantkvitteringer, må du utstede kontantkvitteringer ved forespørsel fra personer som har kjøpt apper som koster penger, eller produkter i apper, med Google Play-gavekort i koreanske won (KRW) som betalingsmiddel.

Rapporten om betaling via koreanske brukeres Play-saldo viser salg som er gjort via Play-saldoer i sørkoreanske won, for å kunne sende en kontantkvittering til brukeren.

Merk: Brukere kan gjøre innskudd på Play-saldoen fra flere kilder, deriblant markedsføringskreditt fra Google eller partnerne våre. Før du utsteder en kontantkvittering, er det viktig å sjekke at brukeren la til saldoen sin med et betalingsmiddel som tilsvarer kontanter (for eksempel et gavekort).

Kommando

gs://[utviklerens_toppmappe-id]/play_balance_krw/play_balance_krw_ÅÅÅÅMM.zip

Eksempel

Hvis du vil laste ned alle rapportene som ble generert i 2018, fra rapporttoppmappen med ID-en pubsite_prod_rev_0123456789 for appen med pakkenavnet «com.example.com», bruker du denne kommandoen:

gsutil cp -r gs://pubsite_prod_rev_0123456789/play_balance_krw/play_balance_krw_2018* /din/lokale/katalog

Filformat

Felt Format Valgfritt Eksempler og merknader

Bestillingsnummer

Heltall

Nei

GPA.1234-1234-1234-12345

Bestillings-ID-er for abonnementer har nummeret for fornyelsessyklusen til slutt (for eksempel er den første fornyelsen GPA.1234-1234-1234-12345..0, mens den andre er GPA.1234-1234 -1234-12345..1 og så videre).

Dato for belastning

Streng

Nei

2016-11-30

Datoen for denne bestillingen i UTC-tidssonen (i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD).

Økonomisk status

Streng

Nei

Belastet, refusjon osv.

Betalingsbeløp fra Play-saldoen

Streng

Nei

12,345.67

Transaksjonsbeløpet.

Valutaen for Play-saldoen Streng Nei KRW
For rapporter om betaling via koreanske brukeres Play-saldo er dette alltid sørkoreansk won (KRW).
Tidspunkt for belastningen Heltall Nei 1480507200

UNIX-tidsstempelet for da brukeren ble belastet for bestillingen. Målt i sekunder siden epoke.

Abonnementer

Svar på undersøkelsen om oppsigelser

Kommando

gs://[utviklerens_toppmappe-id]/subscriptions/cancellations/freeform_[pakkenavn].csv

Filformat

Felt Format Valgfritt Eksempler og merknader
Oppsigelsesdato Streng Nei 2016-11-30
ID for vareenhet Streng Ja treasure_chest_for_new_users
Den unike ID-en utvikleren har spesifisert for produktet.
Land Streng Nei US, CA osv.
Respons Streng Nei

Kommandoer og filformater for aggregerte rapporter

Statistikk

Installeringer

Kommando

gs://[utviklerens_toppmappe-id]/stats/installs/installs_[pakkenavn]_ååååMM_[dimensjon].csv

Filformat

Felt Format Valgfritt Eksempel
Dato ÅÅÅÅ-mm-dd NEI 2014-06-19
Pakkenavn Streng NEI com.my.app
Enhet (eller annen støttet dimensjon) Streng JA hammerhead
Nåværende enhetsinstallasjoner heltall NEI
Installeringer på aktive enheter heltall NEI
Daglige enhetsinstallasjoner heltall NEI
Daglige enhetsavinstallasjoner heltall NEI
Daglige enhetsoppgraderinger heltall NEI
Nåværende brukerinstallasjoner heltall NEI
Totalt antall brukerinstallasjoner heltall NEI
Daglige brukerinstallasjoner heltall NEI
Daglige brukeravinstallasjoner heltall NEI

Støttede dimensjoner

Dimensjon Filnavn
Versjonskode for app ..._app_version.csv
Operatør ..._carrier.csv
Land …_country.csv
Enhet ..._device.csv
Språk ..._language.csv
Versjon av Android OS ..._os_version.csv

Eksempel

Hvis du vil laste ned alle rapportene som ble generert i 2014, fra rapporttoppmappen med ID-en pubsite_prod_rev_0123456789 for appen med pakkenavnet «com.example.com», bruker du denne kommandoen:

gsutil cp -r gs://pubsite_prod_rev_0123456789/stats/installs/installs_com.example.app_2014* /din/lokale/katalog
Krasj

Merk: Fra januar 2018 inkluderer eksportene data fra den nye datakilden, og de samsvarer med informasjonen på Statistikk-siden for appen din. Eksporter fra før januar 2018 er bare tilgjengelige for data som er samlet inn fra den forrige datakilden.

Kommando

gs://[utviklerens_toppmappe-id]/stats/crashes/crashes_[pakkenavn]_ååååMM_[dimensjon].csv

Filformat

Felt Format Valgfritt Eksempel
Dato ÅÅÅÅ-mm-dd NEI 2014-06-19
Pakkenavn Streng NEI com.my.app
Enhet (eller annen støttet dimensjon) Streng JA hammerhead
Daglige krasj heltall NEI
Daglige ANR-rapporter heltall NEI

Støttede dimensjoner

Dimensjon Filnavn
Versjonskode for app ..._app_version.csv
Enhet ..._device.csv
Versjon av Android OS ..._os_version.csv

Eksempel

Hvis du vil laste ned alle rapportene som ble generert i 2014, fra rapporttoppmappen med ID-en pubsite_prod_rev_0123456789 for appen med pakkenavnet «com.example.com», bruker du denne kommandoen:

gsutil cp -r gs://pubsite_prod_rev_0123456789/stats/crashes/crashes_com.example.app_2014* /din/lokale/katalog
Anmeldelser

Kommando

gs://[utviklerens_toppmappe-id]/stats/ratings/ratings_[pakkenavn]_ååååMM_[dimensjon].csv

Filformat

Felt Format Valgfritt Eksempel
Dato ÅÅÅÅ-mm-dd NEI 2014-06-19
Pakkenavn Streng NEI com.my.app
Enhet (eller annen støttet dimensjon) Streng JA hammerhead
Daglig gjennomsnittlig rangering %.2f JA
Total gjennomsnittlig rangering %.2f Ja 4.16

Støttede dimensjoner

Dimensjon Filnavn
Versjonskode for app ..._app_version.csv
Operatør ..._carrier.csv
Land …_country.csv
Enhet ..._device.csv
Språk ..._language.csv
Versjon av Android OS ..._os_version.csv

Eksempel

Hvis du vil laste ned alle rapportene som ble generert i 2014, fra rapporttoppmappen med ID-en pubsite_prod_rev_0123456789 for appen med pakkenavnet «com.example.com», bruker du denne kommandoen:

gsutil cp -r gs://pubsite_prod_rev_0123456789/stats/ratings/ratings_com.example.app_2014* /din/lokale/katalog
Abonnementer

Kommando

gs://[utviklerens_toppmappe-id]/financial-stats/subscriptions/subscriptions_[pakkenavn]_[produkt_id]_ååååMM_[dimensjon].csv

Filformat

Felt Format Valgfritt Eksempler og merknader
Dato ÅÅÅÅ-MM-DD NEI

2022-01-01

Datoen for denne bestillingen i UTC-tidssonen (i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD)

Pakkenavn Streng NEI com.example.app
Produkt-ID Streng NEI Premium-tilgang
Land Streng NEI

US, CA og så videre.

Nye abonnementer Tall NEI 1234
Oppsagte abonnementer Tall NEI 1234
Aktive abonnementer Tall NEI 1234
Grunnpakke-ID Streng  NEI ukentlig
Tilbuds-ID Streng  NEI vårtilbud

Merk: Du kan få mer informasjon om statistikk for nye, avsluttede og aktive abonnementer ved å gå gjennom appens inntekts- og kjøperdata.

Støttede dimensjoner

Dimensjon Filnavn
Land …_country.csv

Brukeranskaffelse

I rapporten om kjøpere og rapporten om personer som har beholdt installeringen, får du programmatisk tilgang til data for den gamle rapporten om brukeranskaffelse. Denne eksporten er erstattet av en ny programmatisk eksport som inneholder data for Butikk-analyse- og Konverteringsanalyse-sidene i Play-konsollen. Den ble gjort tilgjengelig i mars 2021.

De gamle rapportene ble fjernet i oktober 2021.

Sørg for at du leser gjennom Hvordan laster jeg ned data om brukeranskaffelse? for å finne ut mer.

Merk: Abonnentrapporten støttes ikke lenger fra og med november 2019. For å finne ut mer kan du lese om kilder og beregninger for brukeranskaffelse.

Personer som har beholdt installeringen (gammel eksport – tilgjengelig frem til august 2021)

Kommando

gs://[utviklerens_toppmappe-id]/acquisition/retained_installers/retained_installers_[pakkenavn]_ååååMM_[dimensjon].csv

Filformat

Felt Format Valgfritt Eksempler og merknader
Dato ÅÅÅÅ-mm-dd NEI

Datoen brukeren besøker butikkoppføringen på

Merk: Ved å legge til unike besøkende i butikkoppføringen i løpet av flere dager får du et høyere antall besøkende til butikkoppføringen enn det du ser i de ukentlige eller månedlige kohortvisningene. Ukentlig og månedlig kohortvisning teller hver besøkende én gang, selv om de besøker flere ganger.

Brukeranskaffelseskanal Streng JA

Organisk, Google Ads, UTM-merket

Til stede for «Brukeranskaffelseskanal»-dimensjonen

Merk: «Play-butikken (organisk)»-kanalen er summen av «Søk i Play-butikken (organisk)» og «Utforsking av Play-butikken (organisk)». For å unngå å telle besøkende dobbelt i denne rapporten må du ignorere enten den totale «Play-butikken (organisk)»-raden eller både søk- og utforsking-raden.

Land Streng JA Til stede for dimensjonene «Land» og «Land (Play Butikk – organisk)»
UTM-kilde/kampanje Streng JA

Til stede for «Sporede kanaler (UTM)»-dimensjonen

Søkeord Streng JA

Eksempel: «spill»

Til stede for «Søk i Play-butikken (organisk)»

Besøkende til butikkoppføringen Heltall NEI
Brukerinstallasjoner Heltall NEI
Konverteringsfrekvens for besøkende som installerer appen Desimal NEI
Median for referansemåling av konverteringsfrekvens for besøkende som installerer appen Desimal JA

Ikke fylt ut per august 2019. Et oppdatert sett med referanser, ved bruk av en ny beregning, er tilgjengelig på siden Anskaffelsesrapporter.

For å få mer informasjon, gå til Sammenligning av konverteringsfrekvens for Play Butikk-trafikk.

Brukerinstallasjoner som ble beholdt i én dag Heltall NEI
Frekvens for brukerinstallasjoner som ble beholdt i 1 dag Desimal NEI
Brukerinstallasjoner som ble beholdt i 7 dager Heltall NEI
Frekvens for brukerinstallasjoner som ble beholdt i 7 dager Desimal NEI
Brukerinstallasjoner som ble beholdt i 15 dager Heltall NEI
Frekvens for brukerinstallasjoner som ble beholdt i 15 dager Desimal NEI
Brukerinstallasjoner som ble beholdt i 30 dager Heltall NEI
Frekvens for brukerinstallasjoner som ble beholdt i 30 dager Desimal NEI

Støttede dimensjoner

Dimensjon Filnavn
Brukeranskaffelseskanal* ..._channel.csv
Land …_country.csv
Land (Play Butikk – organisk) ..._play_country.csv
Søk i Play-butikken (organisk) ..._play_search.csv
Sporede kanaler (UTM) ..._utm_tagged.csv

*Merk: «Play-butikken (organisk)»-kanalen er summen av «Søk i Play-butikken (organisk)» og «Utforsking av Play-butikken (organisk)». For å unngå at besøkende blir inkludert to ganger i denne rapporten, må du ignorere enten den totale «Play-butikken (organisk)»-raden eller både søk- og utforsking-raden.

Fra og med juni 2019 støttes ikke «Google Søk (organisk)»-dimensjonen lenger.

Butikk-resultater (ny eksport – tilgjengelig i mars 2021)

CSV-navn

Hver tilgjengelige CSV-fil inneholder data for én måned og oversikt. CSV-filer får strukturerte navn som gjenspeiler hvilket år, hvilken måned og hvilken rapportoversikt de dekker, i henhold til følgende mønster:

Format for filnavn: store_performance_[pakkenavn]_[ååååMM]_[oversikt].csv

Merk:

• Pakkenavnet inkluderes i filnavnet som det er, med eventuelle spesialtegn («.» eller «_»).
  • ååååMM representerer året og måneden, for eksempel 202101.

Kommando

gs://[utviklerens_toppmappe-id]/stats/store_performance/store_performance_[package_name]_[ååååMM]_[oversikt].csv

Filformat

Felt Format Valgfritt Eksempel Beskrivelse
Dato ÅÅÅÅ-mm-dd NEI 2021-01-01

Datoen brukeren besøker butikkoppføringen på

Pakkenavn Streng NEI com.example.app Pakkenavnet inneholder rapportdataene
Land/region Streng NEI UK Landet eller regionen der brukerens Google-konto er registrert
Trafikkilde Streng NEI Google Play-søk

Hvordan fant brukeren butikkoppføringen din?

• Google Play-søk
  • Henvisninger fra tredjeparter
  • Google Play-utforskning

Merk: kan være Other (Annet) hvis denne verdien ikke når bestemte minimumsgrenser

Søketerm Streng JA appbutikk

Termen brukeren søkte etter, før vedkommende gikk til butikkoppføringen din. Bare tilgjengelig i Google Play-søk.

Merk: kan være Other (Annet) hvis denne verdien ikke når bestemte minimumsgrenser

UTM-kilde Streng JA google

Verdien for nettadresseparameteren utm_source i dyplinker til butikkoppføringen din. Bare tilgjengelig for henvisninger fra tredjeparter

Merk: kan være Other (Annet) hvis denne verdien ikke når bestemte minimumsgrenser

UTM-kampanje Streng JA kampanje

Verdien for nettadresseparameteren utm_campaign i dyplinker til butikkoppføringen din. Bare tilgjengelig for henvisninger fra tredjeparter.

Merk: kan være Other (Annet) hvis denne verdien ikke når bestemte minimumsgrenser
Brukeranskaffelser via butikkoppføringen Heltall NEI 10 Antall brukere som har besøkt butikkoppføringen din og deretter installert appen. Dette gjelder bare brukere som ikke hadde appen installert på andre enheter
Besøkende til butikkoppføringen Heltall NEI 100 Antall brukere som har besøkt butikkoppføringen og ikke allerede hadde appen din installert på andre enheter
Konverteringsfrekvens i butikkoppføringen Desimal NEI 0,1

Prosentandelen av besøkende til butikkoppføringen som installerte appen din

Merk: Dette inkluderer ikke besøk eller installeringer fra brukere som allerede har installert appen på en annen enhet

Struktur for tilgjengelige oversikter

Følgende oversikter er tilgjengelige:

Oversiktsnavn Felt i hver CSV-fil (i rekkefølge):

land

Eksempel på filnavn:

store_performance_com.example.app_202012_country.csv

Dato, pakkenavn, land, brukeranskaffelser via butikkoppføringen, besøkende til butikkoppføringen, konverteringsfrekvensen til butikkoppføringen

traffic_source

Eksempel på filnavn:

store_performance_com.example.app_202012_traffic_source.csv

Dato, pakkenavn, trafikkilde, søketerm, UTM-kilde, UTM-kampanje, brukeranskaffelser via butikkoppføringen, besøkende til butikkoppføringen, konverteringsfrekvensen til butikkoppføringen

Bruk av escape-tegn i skjemaet

• Bruk doble anførselstegn. (" -> "")
  • Hvis en celle inneholder faner, nye linjer, doble anførselstegn eller kommaer, kan du sette doble anførselstegn rundt cellen. (... –> "...")

Eksempel

Hvis du vil laste ned alle rapportene som ble generert i 2020, fra rapporttoppmappen med ID-en pubsite_prod_rev_0123456789 for appen med pakkenavnet com.example.app, bruker du denne kommandoen:

gsutil cp -r gs://pubsite_prod_0123456789/stats/store_performance/store_performance_com.example.app_2020* /din/lokale/katalog

Kjøpere (sju dager etter installering – tilgjengelig frem til august 2021)

Kommando

gs://[utviklerens_toppmappe-id]/acquisition/buyers_7d/buyers_7d_[pakkenavn]_ååååMM_[dimensjon].csv

Filformat

Felt Format Valgfritt Eksempler og merknader
Dato ÅÅÅÅ-mm-dd NEI

Datoen brukeren besøker butikkoppføringen på

Merk: Ved å legge til unike besøkende i butikkoppføringen i løpet av flere dager får du et høyere antall besøkende til butikkoppføringen enn det du ser i de ukentlige eller månedlige kohortvisningene. Ukentlig og månedlig kohortvisning teller hver besøkende én gang, selv om de besøker flere ganger.

Brukeranskaffelseskanal Streng JA

Organisk, Google Ads, UTM-merket

Til stede for «Brukeranskaffelseskanal»-dimensjonen

Merk: «Play-butikken (organisk)»-kanalen er summen av «Søk i Play-butikken (organisk)» og «Utforsking av Play-butikken (organisk)». For å unngå å telle besøkende dobbelt i denne rapporten må du ignorere enten den totale «Play-butikken (organisk)»-raden eller både søk- og utforsking-raden.

Land Streng JA Til stede for dimensjonene «Land» og «Land (Play Butikk – organisk)»
UTM-kilde/kampanje Streng JA Til stede for «Sporede kanaler (UTM)»-dimensjonen
Søkeord Streng JA

Eksempel: «spill»

Til stede for «Søk i Play-butikken (organisk)»

Besøkende til butikkoppføringen Heltall NEI
Brukerinstallasjoner Heltall NEI
Konverteringsfrekvens for besøkende som installerer appen Desimal NEI
Median for referansemåling av konverteringsfrekvens for besøkende som installerer appen Desimal JA

Ikke fylt ut per august 2019. Et oppdatert sett med referanser, ved bruk av en ny beregning, er tilgjengelig på siden Anskaffelsesrapporter.

For å få mer informasjon, gå til Sammenligning av konverteringsfrekvens for Play Butikk-trafikk.

Kjøpere Heltall NEI
Konverteringsfrekvens for personer som har installert, til kjøpere Desimal NEI
Tilbakevendende kjøpere Heltall NEI
Konverteringsfrekvens for personer som har installert, til gjentakende kjøpere Desimal NEI
Konverteringsfrekvens for kjøpere til gjentakende kjøpere Heltall NEI

Støttede dimensjoner

Dimensjon Filnavn
Brukeranskaffelseskanal* ..._channel.csv

Land

…_country.csv

Land (Play Butikk – organisk)

..._play_country.csv
Søk i Play-butikken (organisk) ..._play_search.csv
Sporede kanaler (UTM) ..._utm_tagged.csv

*Merk: «Play-butikken (organisk)»-kanalen er summen av «Søk i Play-butikken (organisk)» og «Utforsking av Play-butikken (organisk)». For å unngå at besøkende blir inkludert to ganger i denne rapporten, må du ignorere enten den totale «Play-butikken (organisk)»-raden eller både søk- og utforsking-raden.

Fra og med juni 2019 støttes ikke «Google Søk (organisk)»-dimensjonen lenger.