Baixar i exportar informes mensuals

Al lloc web de Play Console pots baixar informes mensuals d'aplicacions concretes per fer un seguiment del seu rendiment i entendre'l millor.

Tipus d'informes

Informes de detalls

Als informes de detalls s'inclouen dades sobre esdeveniments específics:

• Ressenyes
  • Finances: vendes estimades, guanys, productes amb recompensa i pagaments amb el saldo de Play de Corea
Informes agregats

Als informes agregats s'inclouen dades consolidades (mitjanes, totals diaris, etc.) corresponents a estadístiques d'aplicacions:

• Estadístiques: instal·lacions, bloquejos, puntuacions i subscripcions
  • Adquisició d'usuaris: instal·ladors retinguts, compradors (7 dies després de la instal·lació) i subscriptors

Baixar informes

1. Obre Play Console.
  2. Fes clic a Baixa els informes Informes i selecciona Ressenyes, Estadístiques o Finances.
  3. A "Selecciona una aplicació", escriu i selecciona el nom de l'aplicació.
  4. Selecciona l'any i el mes de l'informe que vulguis baixar.

Nota: als informes financers s'inclouen totes les aplicacions del compte.

Baixar informes de Google Cloud Storage

Els informes estan disponibles a Google Cloud Storage. Aquests informes es generen cada dia i es recopilen en fitxers CSV mensuals. S'emmagatzemen en un compartiment privat de Google Cloud Storage per al teu compte de desenvolupador de Google Play.

Pots accedir als informes amb Google Cloud Storage des del navegador o amb programació mitjançant gsutil. També pots fer servir altres eines per accedir al contenidor de Cloud Storage mitjançant programació.

Consell: si vols importar els informes de Google Cloud Storage a BigQuery, has de convertir els fitxers CSV del format UTF-16 a UTF-8.

Cercar l'URI de Google Cloud Storage

Pots copiar l'URI de Google Cloud Storage fent clic al botó Copia l'URI de Cloud Storage que hi ha al costat de la capçalera de la secció corresponent a les pàgines Baixa els informes.

L'URI de Cloud Storage comença per pubsite_prod_rev (per exemple, pubsite_prod_rev_01234567890987654321).

Baixar informes mitjançant una eina de línia d'ordres
  1. Instal·la l'eina gsutil.
    • Assegura't d'autenticar el teu compte amb un compte que tingui accés a Play Console.
    • Durant el procés de configuració, si utilitzes l'eina gsutil per primer cop i no tens cap altre projecte configurat a Google Cloud Storage, pots escriure el nom de l'aplicació quan se't demani un identificador de projecte.
  2. Per cercar l'identificador del contenidor d'informes, fes clic al botó Copia l'URI de Cloud Storage que hi ha al costat de la capçalera de la secció corresponent a les pàgines Baixa els informes.
    • L'URI de Cloud Storage comença per pubsite_prod_rev (per exemple, pubsite_prod_rev_01234567890987654321).
  3. Utilitza l'ordre gsutil cp per baixar els informes.

Els informes estan organitzats en directoris anomenats segons el tipus d'informe. Els noms dels fitxers CSV inclouen el tipus d'informe, el nom del paquet, el període de temps i la dimensió (si escau).

Baixar informes mitjançant un compte de servei i una biblioteca de client

Pas 1: crea un compte de servei

1. Obre Google Developers Console.
  2. Si ja tens un projecte, utilitza el desplegable per seleccionar-lo. Si no tens cap projecte o en vols crear un, fes clic a Crea un projecte.
  3. Selecciona la icona Menú Icona de menú > Permisos > Comptes de servei > Crea un compte de servei.
  4. Segueix les instruccions en pantalla i selecciona Crea.
  5. Copia l'adreça electrònica que es mostra.
    • Exemple: nomcompte@project.iam.gserviceaccount.com

Pas 2: afegeix el compte de servei a Play Console

1. Obre Play Console.
  2. Selecciona Configuració Configuració > Drets i comptes d'usuari > Convida un usuari nou.
  3. Enganxa o escriu l'adreça electrònica associada al teu compte de servei.
  4. Selecciona els permisos en funció dels tipus d'informes necessaris.
  5. Fes clic a Afegeix un usuari. El compte de servei s'afegirà al teu compte.

Pas 3: recull els informes mitjançant una crida a l'API

1. Instal·la la biblioteca de client d'API que correspongui al codi d'idioma que prefereixis.
  2. Configura el codi que fa la crida a l'API perquè utilitzi l'autenticació de servidor a servidor OAuth2 i sol·liciti permís a l'abast d'OAuth2 (https://www.googleapis.com/auth/devstorage.read_only).
  3. Fes les crides a l'API autenticades per recollir els informes.
Exemple (Python)

Si has utilitzat Python per recollir els informes, a continuació pots veure un exemple de codi:

import json

from httplib2 import Http

from oauth2client.client import SignedJwtAssertionCredentials

from apiclient.discovery import build

# Canvia aquestes variables perquè s'ajustin al teu cas

client_email = 'el teu compte de servei aquí'

json_file = 'ruta_a_fitxer_json_obtinguda_en_crear_el_compte_de_servei'

cloud_storage_bucket = 'pubsite_prod_rev_…'

report_to_download = ‘earnings/earnings_….zip’

private_key = json.loads(open(json_file).read())['private_key']

credentials = SignedJwtAssertionCredentials(client_email, private_key,

   'https://www.googleapis.com/auth/devstorage.read_only')

storage = build('storage', 'v1', http=credentials.authorize(Http()))

print storage.objects().get(

   bucket=cloud_storage_bucket,

   object=report_to_download).execute()

Controlar l'accés a Google Cloud Storage

Als informes disponibles a Google Cloud Storage s'apliquen les mateixes restriccions que controlen l'accés a les dades a Play Console. Això significa que els usuaris de comptes amb accés a algunes parts d'un compte de Play Console tenen accés als informes corresponents que hi ha a Google Cloud Storage.

Els propietaris de comptes poden modificar els permisos d'usuaris específics en qualsevol moment.

• Per accedir als informes massius, el permís "Veure informació de les aplicacions" s'ha de definir com a "Global".
  • Per baixar informes financers, has d'establir el permís "Consultar dades financeres" en "Global".

Ordres i formats de fitxer dels informes detallats

Bloquejos i ANR

A partir de maig de 2018 ja no es poden baixar informes detallats sobre bloquejos i ANR.

Ressenyes

Ressenyes

Ordre

gs://[developer_bucket_id]/reviews/reviews_[package_name]_YYYYMM.csv

Format dels fitxers

Camp Format Opcional Exemples i notes
Package Name (Nom del paquet) Cadena NO com.company.app
App Version Code (Codi de versió de l'aplicació) Enter Només fitxers APK en producció
App Version Name (Nom de versió de l'aplicació) Cadena
Reviewer Language (Idioma de l'autor de la ressenya) Cadena - ISO 639-1 abreviatura de dues lletres en
Device (Dispositiu) Cadena hammerhead
Review Submit Date and Time (Dia i hora d'enviament de la ressenya) ISO_8601 inclosa l'hora (fus horari UTC) NO 2014-06-19T19:12:32Z
Review Submit Millis Since Epoch (Mil·lisegons des de l'enviament de la ressenya a partir d'època) Enter, mil·lisegons a partir d'època NO
Review Last Update Date and Time (Dia i hora de la darrera actualització de la ressenya) ISO_8601 inclosa l'hora (fus horari UTC) 2014-06-19T19:12:32Z
Review Last Update Millis Since Epoch (Mil·lisegons des de la darrera actualització de la ressenya a partir d'època) Enter, mil·lisegons a partir d'època
Star Rating (Puntuació en estrelles) Enter (entre 1 i 5) NO
Review Title (Títol de la ressenya) Cadena en l'idioma local de l'autor de la ressenya (sense salts de línia)
Review Text (Text de la ressenya) Cadena en l'idioma local de l'autor de la ressenya (sense salts de línia)
Developer Reply Date and Time (Dia i hora de la resposta del desenvolupador) ISO_8601 inclosa l'hora (fus horari UTC) 2014-06-19T19:12:32Z
Developer Reply Millis Since Epoch (Mil·lisegons des de la resposta del desenvolupador a partir d'època) Enter, mil·lisegons a partir d'època
Developer Reply Text (Text de la resposta del desenvolupador) Cadena (sense salts de línia i comprimint els espais en blanc)
Review Link (Enllaç a la ressenya) Cadena https://play.google.com/apps/publish/?dev_acc=<...>#ReviewPlace:id=<..>

Exemple

Si vols baixar tots els informes generats l'any 2014 a partir de l'identificador de compartiment d'informes pubsite_prod_rev_0123456789 per a la teva aplicació amb el nom de paquet "com.example.app", l'ordre seria la següent:

gsutil cp -r gs://pubsite_prod_rev_0123456789/reviews/reviews_com.example.app_2014* /your/local/directory

Informes financers

Vendes estimades

Et recomanem que no et basis en el nombre de columnes dels fitxers CSV per als teus informes automàtics.

Informació

Pots fer servir l'informe de vendes estimades per veure informació de latència baixa sobre l'aplicació, un producte de compra des de l'aplicació o les vendes de subscripcions. En aquest informe s'inclou l'import pagat pels compradors i no es dedueixen els impostos ni les comissions de Google dels totals.

Pots utilitzar aquest informe per dur a terme una anàlisi de dades o de tendències, però no es recomana utilitzar-lo per a tasques de comptabilitat. En aquest darrer cas, et serà més útil consultar l'informe de guanys.

És possible que detectis diferències entre aquest informe i els teus guanys per diverses raons. Per exemple, l'informe de vendes estimades no té en compte les retencions fiscals ni les retrocessions. En aquest informe s'inclouen els imports pagats pels compradors en la seva moneda local. No s'hi inclouen els imports convertits a la teva moneda de pagament.

Ordre

gs://[developer_bucket_id]/sales/salesreport_YYYYMM.zip

Exemple

Si vols baixar tots els informes generats l'any 2014 a partir de l'identificador de compartiment d'informes pubsite_prod_rev_0123456789 per a la teva aplicació amb el nom de paquet "com.example.app", l'ordre seria la següent:

gsutil cp -r gs://pubsite_prod_rev_0123456789/sales/salesreport_2014* /your/local/directory

Format dels fitxers

Camp Format Opcional Exemples i notes

Order Number (Número de comanda)

Cadena

No

GPA.1234-1234-1234-12345

Els identificadors de comandes de subscripció inclouen el número del cicle de renovació al final (per exemple, la primera renovació és GPA.1234-1234-1234-12345..0, la segona renovació és GPA.1234-1234-1234-12345..1, etc.).

Order Charged Date (Data del càrrec de la comanda)

Cadena

No

2016-11-30

Data d'aquesta comanda basada en la zona horària UTC (en el format AAAA-MM-DD).

Order Charged Timestamp (Marca de temps del càrrec de la comanda)

Enter

No

1480507200

La marca de temps UNIX quan es va cobrar la comanda a l'usuari, mesurada en segons a partir de l'època.

Financial Status (Estat financer)

Cadena

No

charged, refund, partial refund, etc.

Si fas el reembossament total d'una comanda després d'emetre un reembossament parcial:

• El reembossament parcial s'inclou en una línia independent.
  • A la línia del reembossament total es mostra el saldo restant.

Device Model (Model del dispositiu)

Cadena

No

mako, etc.

Model del dispositiu Android utilitzat per fer la compra. En el cas de les comandes de subscripció, es refereix al model del dispositiu utilitzat per fer la compra original.

Product Title (Títol del producte)

Cadena

No

coins, monthly subscription, etc.

Nom del producte especificat pel desenvolupador. Es mostra segons la configuració regional del comprador.

Product ID (Identificador de producte)

Cadena

No

com.example.app

Nom del paquet de l'aplicació en què s'ha venut el producte.

Product Type (Tipus de producte)

Cadena

No

paidapp, subscription, inapp

SKU ID (Identificador d'SKU)

Cadena

No

treasure_chest_for_new_users

Identificador únic del producte especificat pel desenvolupador.

Currency of Sale (Moneda de la venda)

Cadena

No

USD, EUR, THB, etc.

Item Price (Preu de l'article)

Enter

No

12,345.67

Es mostra en la moneda local del comprador. Amb el símbol "," com a separador dels milers.

Taxes Collected (Impostos recaptats)

Enter

12,345.67

En la moneda local del comprador. Amb el símbol "," com a separador dels milers.

Charged Amount (Import carregat)

Enter

No

12,345.67

En la moneda local del comprador. És la suma del preu de l'article i els impostos recaptats. Amb el símbol "," com a separador dels milers.

City of Buyer (Ciutat del comprador)

Cadena

Boston, Toronto, etc.

Només s'emplena per a les vendes en què siguis el comerciant registrat.

State of Buyer (Estat del comprador)

Cadena

MA, ON, etc.

Postcode of Buyer (Codi postal del comprador)

Cadena

02140, M5B 1L6, etc.

Només s'emplena per a les vendes en què siguis el comerciant registrat.

Country of Buyer (País del comprador)

Cadena

No

US, CA, etc.

Base Plan ID (Identificador de pla base)

Cadena

weekly

Identificador del pla base de la subscripció. Només s'emplena per a les subscripcions. Més informació

Offer ID (Identificador de l'oferta)

Cadena

spring-offer

Identificador de l'oferta de la subscripció. Només s'emplena per a les subscripcions. Més informació

Group ID (Identificador de grup) Enter

1234567891234567890

L'identificador únic es proporciona quan es crea un grup de comptes de desenvolupador. Obtén més informació.

First USD 1M Eligible (Apte per al primer milió d'USD) Cadena

Yes, No

Només s'emplena quan es configura un grup de comptes de desenvolupador. Més informació

Promotion ID (Identificador de la promoció) Cadena

PP.C2fy7Ns0/+e2w, PP.P2fy7Ns0/+e2w, Points used only

Només s'emplena per a les vendes relacionades amb Play Points. Els prefixos "PP.C" i "PP.P" defineixen les comandes relacionades amb cupons i promocions de productes de compra des de l'aplicació respectivament. També s'hi mostren les comandes en què es gasten directament punts de Play. Més informació
Coupon Value (Valor del cupó) Enter

3.00

Es mostra en la moneda local del comprador. Amb el símbol "," com a separador dels milers. Només s'emplena per a les vendes relacionades amb cupons de Play Points. Més informació

Discount Rate (Percentatge de descompte) Enter

45, 55, 70

Percentatge de descompte utilitzat per especificar l'estalvi que obté l'usuari en gastar punts de Play en lloc de diners. Només s'emplena per a les vendes relacionades amb Play Points. Més informació

Featured Products ID (Identificador de productes destacats)

Enter

1234567891234567890

L'identificador únic es proporciona quan un desenvolupador crea un producte destacat. Més informació

Guanys

Et recomanem que no et basis en el nombre de columnes dels fitxers CSV per als teus informes automàtics.

Informació

Pots fer servir l'informe de guanys per entendre els teus pagaments i transaccions. Cada línia de l'informe representa un tipus de transacció, com ara quan cobres diners a un client o pagues una comissió a Google, i inclou els imports originals i els convertits.

Els informes de guanys contenen les transaccions del mes anterior. Rebràs el pagament unes setmanes després que l'informe de guanys estigui disponible.

L'informe de guanys es genera una vegada al mes i normalment està disponible a partir del dia 5 del mes següent. De vegades, Google pot fer ajustos als guanys per corregir errors de càlcul. Si això passa, ens posarem en contacte amb tu per informar-te del problema i crearem un fitxer de guanys addicional que contingui només les transaccions ajustades per a futures consultes.

Notes:

• Ara les comissions de Google són visibles per a totes les transaccions, independentment de si Google és el comerciant registrat dels productes venuts o no.
  • L'informe de guanys no inclou les retrocessions.
  • Es genera un sol fitxer per a l'informe de guanys corresponent a les transaccions de cada mes.
  • La retenció fiscal de Taiwan es paga el mes anterior al moment en què s'informa.

Ordre

gs://[developer_bucket_id]/earnings/earnings_YYYYMM.zip

Exemple

Si vols baixar tots els informes generats l'any 2014 a partir de l'identificador de compartiment d'informes pubsite_prod_rev_0123456789 per a la teva aplicació amb el nom de paquet "com.example.app", l'ordre seria la següent:

gsutil cp -r gs://pubsite_prod_rev_0123456789/earnings/earnings_2014* /your/local/directory

Format dels fitxers

Camp Format Opcional Exemples i notes

Description (Descripció)

Cadena

No

GPA.1234-1234-1234-12345

Identificador únic assignat a aquesta comanda. Els identificadors de comandes de subscripció inclouen el número del cicle de renovació al final.

Transaction Date (Data de la transacció)

Cadena

No

Nov 30, 2016

Data d'aquesta comanda basada en la zona horària del Pacífic (en el format MMM DD, AAAA). Tingues en compte que la marca de temps de la transacció pot tenir registrat el mes següent, ja que els informes es generen a partir de la marca de temps de l'emissió.

Transaction Time (Hora de la transacció)

Cadena

No

12:00:00 PM PDT

Tax Type (Tipus d'impost)

Cadena

Third-party tax

Apareix en blanc en les línies sense impostos.

Transaction Type (Tipus de transacció)

Cadena

No

Charge, Google fee, Tax, Charge refund, Google fee refund, Charge rebill, Tax rebill, Google fee rebill, Adjustment.

Refund Type (Tipus de reembossament)

Cadena

Full, Partial

Els reembossaments en què es retorni al comprador l'import complet que hagi gastat es marcaran com a "Full". Els reembossaments d'una part de l'import que hagi pagat un usuari es marcaran com a "Partial".

Product Title (Títol del producte)

Cadena

No

coins, monthly subscription, etc.

Nom del producte especificat pel desenvolupador. Es mostra segons la configuració regional del comprador.

Product ID (Identificador de producte)

Cadena

No

com.example.app

Nom del paquet de l'aplicació en què s'ha venut el producte.

Product Type (Tipus de producte)

Enter

No

0,1

S'utilitza per identificar el tipus de producte venut. "0" representa la venda d'una aplicació de pagament; "1" representa la venda d'un producte de compra des de l'aplicació o una subscripció.

SKU ID (Identificador d'SKU)

Cadena

No

treasure_chest_for_new_users

Identificador únic del producte especificat pel desenvolupador.

Hardware (Maquinari)

Cadena

No

mako, etc.

Model del dispositiu Android utilitzat per fer la compra. En el cas de les comandes de subscripció, es refereix al model utilitzat per fer la compra original.

Buyer Country (País del comprador)

Cadena

No

US, CA, etc.

Buyer State (Estat o província del comprador)

Cadena

MA, ON, etc.

Buyer Postcode (Codi postal del comprador)

Cadena

02140, M5B 1L6, etc.

Buyer Currency (Moneda del comprador)

Cadena

No

USD, EUR, THB, etc.

Amount (Buyer Currency) [Import (moneda del comprador)]

Enter

No

12345.67

Import total d'aquesta línia de la factura abans de la conversió de moneda.

Currency Conversion Rate (Taxa de conversió de la moneda)

Enter

No

0.56789

Tipus de canvi utilitzat per convertir els imports del comprador als imports de pagament en la moneda del comerciant.

Merchant Currency (Moneda del comerciant) Cadena No

USD, EUR, THB, etc.

Moneda a la qual s'ha convertit la comanda. Aquesta és la moneda local en què reps el pagament.

Amount (Merchant Currency) [Import (moneda del comerciant)] Enter No

12345.67

Import total d'aquest concepte de la factura després de la conversió de moneda.

Base Plan ID (Identificador de pla base)

Cadena

weekly

Identificador del pla base de la subscripció. Només s'emplena per a les subscripcions. Més informació

Offer ID (Identificador de l'oferta)

Cadena

spring-offer

Identificador de l'oferta de la subscripció. Només s'emplena per a les subscripcions. Més informació

Group ID (Identificador de grup) Enter

1234567891234567890

L'identificador únic es proporciona quan es crea un grup de comptes de desenvolupador. Obtén més informació.

First USD 1M Eligible (Apte per al primer milió d'USD) Cadena

Yes, No

Només s'emplena quan es configura un grup de comptes de desenvolupador. Més informació

Service Fee % (Percentatge de taxa de servei)

Enter

10, 15, 30

Fee Description (Descripció de la taxa) Cadena

SUBSCRIPTIONS

Informació detallada per calcular la taxa del servei de Google.

Promotion ID (Identificador de la promoció) Cadena

PP.C_x0a08trvC1, PP.PdYfn342Ox10, Points used only

Només s'emplena per a les vendes relacionades amb Play Points. Els prefixos "PP.C" i "PP.P" defineixen les comandes relacionades amb cupons i promocions de productes de compra des de l'aplicació respectivament. També s'hi mostren les comandes en què es gasten directament punts de Play. Més informació
Pagaments amb el saldo de Play a Corea

Informació

Si ets un comerciant que està obligat a emetre rebuts de venda en efectiu a Corea del Sud d'acord amb les normes i normatives aplicables, o si t'has registrat de manera voluntària per emetre'ls, has d'emetre els rebuts que els compradors de l'aplicació et sol·licitin per la compra d'aplicacions de pagament o productes de compra des de l'aplicació mitjançant targetes regal de Google Play en wons sud-coreans (KRW).

A l'informe de pagaments amb el saldo de Play a Corea s'inclouen les vendes fetes mitjançant el saldo de Play en wons sud-coreans, amb el propòsit d'enviar un rebut a l'usuari.

Nota: els usuaris poden afegir diners al saldo de Play des de diverses fonts, com ara el crèdit promocional de Google o dels nostres partners. Abans d'emetre un rebut, és important comprovar que l'usuari hagi afegit diners al seu saldo utilitzant un equivalent en efectiu (per exemple, una targeta regal).

Ordre

gs://[developer_bucket_id]/play_balance_krw/play_balance_krw_YYYYMM.zip

Exemple

Si vols baixar tots els informes generats l'any 2018 de l'identificador de contenidor d'informes pubsite_prod_rev_0123456789 per a la teva aplicació amb el nom de paquet "com.example.app", pots utilitzar l'ordre següent:

gsutil cp -r gs://pubsite_prod_rev_0123456789/play_balance_krw/play_balance_krw_2018* /your/local/directory

Format dels fitxers

Camp Format Opcional Exemples i notes

Order Number (Número de comanda)

Enter

No

GPA.1234-1234-1234-12345

Els identificadors de comandes de subscripció inclouen el número del cicle de renovació al final (per exemple, la primera renovació és GPA.1234-1234-1234-12345..0, la segona renovació és GPA.1234-1234-1234-12345..1, etc.).

Order Charged Date (Data del càrrec de la comanda)

Cadena

No

2016-11-30

Data d'aquesta comanda basada en la zona horària UTC (en el format AAAA-MM-DD).

Financial Status (Estat financer)

Cadena

No

Carregar, reembossar, etc.

Play Balance Funding Amount (Import pagat amb el saldo de Play)

Cadena

No

12,345.67

Import de la transacció.

Play Balance Currency (Moneda del saldo de Play) Cadena No KRW
Per als informes de pagaments amb el saldo de Play a Corea, la moneda sempre és el won sud-coreà (KRW).
Order Charged Timestamp (Marca de temps del càrrec de la comanda) Enter No 1480507200

La marca de temps UNIX quan es fa a l'usuari el càrrec de la comanda, mesurada en segons a partir de l'època.

Subscripcions

Respostes de l'enquesta de cancel·lacions

Ordre

gs://[developer_bucket_id]/subscriptions/cancellations/freeform_[package_name].csv

Format dels fitxers

Camp Format Opcional Exemples i notes
Cancellation Date (Data de cancel·lació) Cadena No 2016-11-30
SKU ID (Identificador d'SKU) Cadena treasure_chest_for_new_users
Identificador únic del producte especificat pel desenvolupador.
País Cadena No US, CA, etc.
Response (Resposta) Cadena No

Ordres i formats de fitxer dels informes agregats

Estadístiques

Instal·lacions

Ordre

gs://[developer_bucket_id]/stats/installs/installs_[package_name]_yyyyMM_[dimension].csv

Format dels fitxers

Camp Format Opcional Exemple
Data AAAA-mm-dd NO 2014-06-19
Package Name (Nom del paquet) Cadena NO com.my.app
Device (or any other supported dimension) [Dispositiu (o qualsevol altra dimensió compatible)] Cadena hammerhead
Current Device Installs (Instal·lacions actuals en dispositius) Enter NO
Installs on active devices (Instal·lacions en dispositius actius) Enter NO
Daily Device Installs (Instal·lacions diàries en dispositius) Enter NO
Daily Device Uninstalls (Desinstal·lacions diàries en dispositius) Enter NO
Daily Device Upgrades (Actualitzacions diàries en dispositius) Enter NO
Current User Installs (Instal·lacions actuals d'usuaris) Enter NO
Total User Installs (Total d'instal·lacions d'usuaris) Enter NO
Daily User Installs (Instal·lacions diàries d'usuaris) Enter NO
Daily User Uninstalls (Desinstal·lacions diàries d'usuaris) Enter NO

Dimensions compatibles

Dimensió Nom del fitxer
App Version Code (Codi de versió de l'aplicació) ..._app_version.csv
Carrier (Operador) ..._carrier.csv
País ..._country.csv
Device (Dispositiu) ..._device.csv
Language (Idioma) ..._language.csv
Android OS Version (Versió del SO Android) ..._os_version.csv

Exemple

Si vols baixar tots els informes generats l'any 2014 de l'identificador de contenidor d'informes pubsite_prod_rev_0123456789 per a la teva aplicació amb el nom de paquet "com.example.app", l'ordre seria la següent:

gsutil cp -r gs://pubsite_prod_rev_0123456789/stats/installs/installs_com.example.app_2014* /your/local/directory
Bloquejos

Nota: a partir de gener de 2018, les exportacions inclouen dades de la font de dades nova i contenen la mateixa informació que la pàgina Estadístiques de l'aplicació. Les exportacions prèvies a gener de 2018 només estan disponibles per a les dades recollides de la font de dades anterior.

Ordre

gs://[developer_bucket_id]/stats/crashes/crashes_[package_name]_yyyyMM_[dimension].csv

Format dels fitxers

Camp Format Opcional Exemple
Data AAAA-mm-dd NO 2014-06-19
Package Name (Nom del paquet) Cadena NO com.my.app
Device (or any other supported dimension) [Dispositiu (o qualsevol altra dimensió compatible)] Cadena hammerhead
Daily Crashes (Bloquejos diaris) Enter NO
Daily ANRs (ANR diaris) Enter NO

Dimensions compatibles

Dimensió Nom del fitxer
App Version Code (Codi de versió de l'aplicació) ..._app_version.csv
Device (Dispositiu) ..._device.csv
Android OS Version (Versió del SO Android) ..._os_version.csv

Exemple

Si vols baixar tots els informes generats l'any 2014 de l'identificador de contenidor d'informes pubsite_prod_rev_0123456789 per a la teva aplicació amb el nom de paquet "com.example.app", l'ordre seria la següent:

gsutil cp -r gs://pubsite_prod_rev_0123456789/stats/crashes/crashes_com.example.app_2014* /your/local/directory
Puntuacions

Ordre

gs://[developer_bucket_id]/stats/ratings/ratings_[package_name]_yyyyMM_[dimension].csv

Format dels fitxers

Camp Format Opcional Exemple
Data AAAA-mm-dd NO 2014-06-19
Package Name (Nom del paquet) Cadena NO com.my.app
Device (or any other supported dimension) [Dispositiu (o qualsevol altra dimensió compatible)] Cadena hammerhead
Daily Average Rating (Puntuació mitjana diària) %.2f
Total Average Rating (Puntuació mitjana total) %.2f 4,16

Dimensions compatibles

Dimensió Nom del fitxer
App Version Code (Codi de versió de l'aplicació) ..._app_version.csv
Carrier (Operador) ..._carrier.csv
País ..._country.csv
Device (Dispositiu) ..._device.csv
Language (Idioma) ..._language.csv
Android OS Version (Versió del SO Android) ..._os_version.csv

Exemple

Si vols baixar tots els informes generats l'any 2014 de l'identificador de contenidor d'informes pubsite_prod_rev_0123456789 per a la teva aplicació amb el nom de paquet "com.example.app", l'ordre seria la següent:

gsutil cp -r gs://pubsite_prod_rev_0123456789/stats/ratings/ratings_com.example.app_2014* /your/local/directory
Subscripcions

Ordre

gs://[developer_bucket_id]/financial-stats/subscriptions/subscriptions_[package_name]_[product_id]_yyyyMM_[dimension].csv

Format dels fitxers

Camp Format Opcional Exemples i notes
Data AAAA-MM-DD NO

2022-01-01

Data d'aquesta comanda basada en la zona horària UTC (en el format AAAA-MM-DD)

Package Name (Nom del paquet) Cadena NO com.example.app
Product ID (Identificador de producte) Cadena NO Premium access
País Cadena NO

US, CA, etc.

New Subscriptions (Subscripcions noves) Número NO 1234
Canceled subscriptions (Subscripcions cancel·lades) Número NO 1234
Active subscriptions (Subscripcions actives) Número NO 1234
Base Plan ID (Identificador de pla base) Cadena NO setmanal
Offer ID (Identificador de l'oferta) Cadena NO spring-offer

Nota: per obtenir més informació sobre les estadístiques de les subscripcions noves, cancel·lades i actives, ves a la pàgina Consultar les dades sobre els ingressos i els compradors de l'aplicació.

Dimensions compatibles

Dimensió Nom del fitxer
País ..._country.csv

Adquisició d'usuaris

Els informes d'instal·ladors retinguts i de compradors ofereixen accés programàtic a les dades de l'informe d'adquisició anterior. Aquesta exportació s'ha substituït per una exportació programàtica nova, que inclou les dades de les pàgines Anàlisi de Play Store i Anàlisi de conversions de Play Console. Va començar a estar disponible el març de 2021.

Els informes antics es van suprimir l'octubre de 2021.

Assegura't de llegir l'article Com puc baixar les dades d'adquisició? per obtenir més informació.

Nota: l'informe de subscriptors no està disponible des de novembre de 2019. Per obtenir més informació, llegeix l'article sobre fonts i mètriques d'adquisició.

Instal·ladors retinguts (exportació anterior, disponible fins a l'agost de 2021)

Ordre

gs://[developer_bucket_id]/acquisition/retained_installers/retained_installers_[package_name]_yyyyMM_[dimension].csv

Format de fitxer

Camp Format Opcional Exemples i notes
Date (Data) AAAA-mm-dd NO

Data en què l'usuari ha visitat la teva fitxa de Play Store

Nota: en afegir visitants únics de la fitxa de Play Store durant diversos dies, el nombre de visitants de la fitxa de Play Store serà superior al que es mostra a les visualitzacions de cohorts setmanals o mensuals. Les visualitzacions de cohorts setmanals i mensuals compten cada visitant un cop, encara que l'usuari faci més d'una visita.

Acquisition Channel (Canal d'adquisició) Cadena

De manera orgànica, Google Ads, etiqueta UTM

Figura a la dimensió "Acquisition channel" (Canal d'adquisició).

Nota: el canal "Play Store (orgànica)" és la suma de "Cerca a Play Store (orgànica)" i "Exploració a Play Store (orgànica)". Per evitar que en aquest informe es comptin dos cops els visitants, ignora tota la fila "Play Store (orgànica)" o bé les files sobre cerca i exploració.

Country (País) Cadena Apareix a les dimensions "Country" (País) i "Country (Play Store organic)" [País (exploració orgànica a Play Store)]".
UTM source/campaign (Font d'UTM/campanya) Cadena

Apareix a la dimensió "Tracked channels (UTM)" [Canals dels quals es fa un seguiment (UTM)].

Keyword (Paraula clau) Cadena

Exemple: "jocs"

Figura a "Play Store Search (organic)" [Cerca a Play Store (orgànica)].

Store Listing Visitors (Visitants de la fitxa de Play Store) Enter NO
Installers (Instal·ladors) Enter NO
Percentatge de conversió de visitants a instal·ladors Decimal NO
Comparativa mitjana del percentatge de conversió de visitants a instal·ladors Decimal

No emplenat amb data d'agost de 2019. Hi ha un conjunt de comparatives, que fa servir càlculs nous, disponible a la pàgina Informes d'adquisició.

Per obtenir més informació, llegeix la secció Comparació del percentatge de conversions del trànsit de Play Store d'aplicacions semblants.

Installers retained for 1 day (Instal·ladors retinguts durant 1 dia) Enter NO
Installer-to-1 day retention rate (Percentatge de retencions d'instal·ladors retinguts durant 1 dia) Decimal NO
Installers retained for 7 days (Instal·ladors retinguts durant 7 dies) Enter NO
Installer-to-7 days retention rate (Percentatge de retencions d'instal·ladors retinguts durant 7 dies) Decimal NO
Installers retained for 15 days (Instal·ladors retinguts durant 15 dies) Enter NO
Installer-to-15 days retention rate (Percentatge de retencions d'instal·ladors retinguts durant 15 dies) Decimal NO
Installers retained for 30 days (Instal·ladors retinguts durant 30 dies) Enter NO
Installer-to-30 days retention rate (Percentatge de retencions d'instal·ladors retinguts durant 30 dies) Decimal NO

Dimensions compatibles

Dimensió Nom del fitxer
Acquisition channel (Canal d'adquisició)* ..._channel.csv
Country (País) ..._country.csv
Country (Play Store organic) [País (exploració orgànica a Play Store)] ..._play_country.csv
Play Store (organic) search [Cerca a Play Store (orgànica)] ..._play_search.csv
Tracked channels (UTM) [Canals dels quals es fa un seguiment (UTM)] ..._utm_tagged.csv

* Nota: el canal "Play Store (orgànica)" és la suma de "Cerca a Play Store (orgànica)" i "Exploració a Play Store (orgànica)". Per evitar que en aquest informe es comptin dos cops els visitants, ignora tota la fila "Play Store (orgànica)" o bé les files sobre cerca i exploració.

La dimensió de la Cerca de Google (orgànica) no està disponible des del juny de 2019.

Rendiment de Play Store (exportació nova, disponible el març de 2021)

Noms dels fitxers CSV

Cada fitxer CSV disponible conté dades d'un mes i un desglossament. Els fitxers CSV reben noms estructurats que reflecteixen l'any, el mes i el desglossament d'informe que cobreixen, d'acord amb el patró següent:

Format del nom del fitxer: store_performance_[package_name]_[yyyyMM]_[breakdown].csv

Notes:

• El nom del paquet s'inclourà al nom del fitxer tal com és, amb caràcters especials si n'hi ha ("." o "_").
  • yyyyMM representa l'any i el mes, per exemple, 202101.

Ordre

gs://[developer_bucket_id]/stats/store_performance/store_performance_[package_name]_[yyyyMM]_[breakdown].csv

Format de fitxer

Camp Format Opcional Exemple Descripció
Date (Data) AAAA-mm-dd NO 2021-01-01

Data en què l'usuari ha visitat la teva fitxa de Play Store

Package name (Nom del paquet) Cadena NO com.example.app El nom del paquet propietari de les dades de l'informe.
Country/region (País o regió) Cadena NO Regne Unit País o regió on s'ha registrat el Compte de Google de l'usuari.
Traffic source (Font del trànsit) Cadena NO Cerca a Google Play

Com ha arribat l'usuari a la teva fitxa de Play Store:

• Cerca a Google Play
  • Referències de tercers
  • Exploració a Google Play

Nota: pot ser Other si aquest valor no arriba a determinats llindars mínims.

Terme de cerca Cadena botiga d'aplicacions

El terme que l'usuari ha cercat abans de navegar fins a la teva fitxa de Play Store. Només està disponible per a la cerca a Google Play.

Nota: pot ser Other si aquest valor no arriba a determinats llindars mínims.

Font d'UTM Cadena google

El valor del paràmetre d'URL utm_source en enllaços profunds que dirigeixen a la teva fitxa de Play Store. Només està disponible per a referències de tercers.

Nota: pot ser Other si aquest valor no arriba a determinats llindars mínims.

Campanya d'UTM Cadena campanya

El valor del paràmetre d'URL utm_campaign en enllaços profunds que dirigeixen a la teva fitxa de Play Store. Només està disponible per a referències de tercers.

Nota: pot ser Other si aquest valor no arriba a determinats llindars mínims.
Adquisicions de la fitxa de Play Store Enter NO 10 Nombre d'usuaris que han visitat la teva fitxa de Play Store i han instal·lat l'aplicació, i que en aquell moment no la tenien instal·lada en cap dels seus dispositius.
Store listing visitors (Visitants de la fitxa de Play Store) Enter NO 100 Nombre d'usuaris que han visitat la teva fitxa de Play Store i que encara no tenien l'aplicació instal·lada en cap dels seus dispositius.
Store listing conversion rate (Percentatge de conversions de la fitxa de Play Store) Decimal NO 0,1

Percentatge de visitants de la fitxa de Play Store que han instal·lat l'aplicació.

Nota: no inclou visites ni instal·lacions d'usuaris que ja tenen instal·lada l'aplicació en un altre dispositiu.

Estructura de desglossament disponible

Hi ha disponibles els desglossaments següents:

Nom del desglossament Camps de cada fitxer CSV (per ordre):

country

Nom de fitxer d'exemple:

store_performance_com.example.app_202012_country.csv

Date (Data), Package name (Nom del paquet), Country (País), Store listing acquisitions (Adquisicions de la fitxa de Play Store), Store listing visitors (Visitants de la fitxa de Play Store) i Store listing conversion rate (Percentatge de conversions de la fitxa de Play Store).

traffic_source

Nom de fitxer d'exemple:

store_performance_com.example.app_202012_traffic_source.csv

Date (Data), Package name (Nom del paquet), Traffic source (Font del trànsit), Search term (Terme de cerca), UTM source (Font d'UTM), UTM campaign (Campanya d'UTM), Store listing acquisitions (Adquisicions de la fitxa de Play Store), Store listing visitors (Visitants de la fitxa de Play Store) i Store listing conversion rate (Percentatge de conversions de la fitxa de Play Store).

Esquema d'escapada

• Duplica totes les cometes dobles que hi hagi. (" -> "")
  • Si una cel·la conté pestanyes, línies noves, cometes dobles o comes, posa cometes dobles al voltant de la cel·la. (... -> "...")

Exemple

Si vols baixar tots els informes generats l'any 2020 de l'identificador de contenidor d'informes pubsite_prod_rev_0123456789 per a la teva aplicació amb el nom de paquet com.example.app, l'ordre seria:

gsutil cp -r gs://pubsite_prod_0123456789/stats/store_performance/store_performance_com.example.app_2020* /your/local/directory

Compradors (7 dies després de la instal·lació, disponible fins a l'agost de 2021)

Ordre

gs://[developer_bucket_id]/acquisition/buyers_7d/buyers_7d_[package_name]_yyyyMM_[dimension].csv

Format de fitxer

Camp Format Opcional Exemples i notes
Date (Data) AAAA-mm-dd NO

Data en què l'usuari ha visitat la teva fitxa de Play Store

Nota: en afegir visitants únics de la fitxa de Play Store durant diversos dies, el nombre de visitants de la fitxa de Play Store serà superior al que es mostra a les visualitzacions de cohorts setmanals o mensuals. Les visualitzacions de cohorts setmanals i mensuals compten cada visitant un cop, encara que l'usuari faci més d'una visita.

Acquisition Channel (Canal d'adquisició) Cadena

De manera orgànica, Google Ads, etiqueta UTM

Figura a la dimensió "Acquisition channel" (Canal d'adquisició).

Nota: el canal "Play Store (orgànica)" és la suma de "Cerca a Play Store (orgànica)" i "Exploració a Play Store (orgànica)". Per evitar que en aquest informe es comptin dos cops els visitants, ignora tota la fila "Play Store (orgànica)" o bé les files sobre cerca i exploració.

Country (País) Cadena Apareix a les dimensions "Country" (País) i "Country (Play Store organic)" [País (exploració orgànica a Play Store)]".
UTM source/campaign (Font d'UTM/campanya) Cadena Apareix a la dimensió "Tracked channels (UTM)" [Canals dels quals es fa un seguiment (UTM)].
Keyword (Paraula clau) Cadena

Exemple: "jocs"

Figura a "Play Store Search (organic)" [Cerca a Play Store (orgànica)].

Store Listing Visitors (Visitants de la fitxa de Play Store) Enter NO
Installers (Instal·ladors) Enter NO
Percentatge de conversió de visitants a instal·ladors Decimal NO
Comparativa mitjana del percentatge de conversió de visitants a instal·ladors Decimal

No emplenat amb data d'agost de 2019. Hi ha un conjunt de comparatives actualitzat, que fa servir càlculs nous, disponible a la pàgina Informes d'adquisició.

Per obtenir més informació, llegeix la secció Comparació del percentatge de conversions del trànsit de Play Store d'aplicacions semblants.

Buyers (Compradors) Enter NO
Installer to Buyer conversion rate (Percentatge de conversions d'instal·ladors a compradors) Decimal NO
Repeat Buyers (Compradors que repeteixen) Enter NO
Installer to Repeat Buyer conversion rate (Percentatge de conversions d'instal·ladors a compradors que repeteixen) Decimal NO
Buyer to Repeat Buyer conversion rate (Percentatge de conversions de compradors a compradors que repeteixen) Enter NO

Dimensions compatibles

Dimensió Nom del fitxer
Acquisition channel (Canal d'adquisició)* ..._channel.csv

Country (País)

..._country.csv

Country (Play Store organic) [País (exploració orgànica a Play Store)]

..._play_country.csv
Play Store (organic) search [Cerca a Play Store (orgànica)] ..._play_search.csv
Tracked channels (UTM) [Canals dels quals es fa un seguiment (UTM)] ..._utm_tagged.csv

* Nota: el canal "Play Store (orgànica)" és la suma de "Cerca a Play Store (orgànica)" i "Exploració a Play Store (orgànica)". Per evitar que en aquest informe es comptin dos cops els visitants, ignora tota la fila "Play Store (orgànica)" o bé les files sobre cerca i exploració.

La dimensió de la Cerca de Google (orgànica) no està disponible des del juny de 2019.

Tanca la cerca
Aplicacions de Google