Com es pot començar a utilitzar Play Console

Aquest article descriu com pots crear i configurar el teu compte de desenvolupador de Play Console, i proporciona enllaços a altres recursos que et poden resultar útils a l'hora de començar.

Registrar-se per obtenir un compte de desenvolupador de Google Play

Segueix els passos que s'enumeren a continuació per crear i configurar el teu compte de desenvolupador de Play Console i poder començar a publicar aplicacions d'Android a Google Play.

Pas 1: registra't per obtenir un compte de desenvolupador de Play Console

Has de ser major d'edat per registrar-te i obtenir un compte de desenvolupador de Google Play.

1. Amb el teu Compte de Google, registra't per obtenir un compte de desenvolupador de Play Console.
  2. Un cop tinguis un compte, pots fer servir Play Console per publicar i gestionar les teves aplicacions.
Pas 2: accepta l'acord de distribució per a desenvolupadors

Durant el procés de registre, cal que revisis i acceptis l'acord de distribució per a desenvolupadors de Google Play.

Pas 3: paga la quota de registre

Hi ha una quota de registre de 25 USD, que s'abona una sola vegada i que pots pagar amb les targetes de crèdit o de dèbit següents:

• Mastercard
  • Visa
  • American Express
  • Discover (només als EUA)
  • Visa Electron (només fora dels EUA)

Nota: no s'accepten les targetes de prepagament. Els tipus de targeta acceptats poden variar segons la ubicació.

Pas 4: tria un tipus de compte de desenvolupador

Tria el tipus de compte que vols crear. Google Play ofereix dos tipus de comptes de desenvolupador, els personals i els d'organització, sobre els quals pots obtenir més informació aquí.

Nota: els desenvolupadors amb comptes personals de desenvolupador han de complir determinats requisits de proves d'aplicacions abans de poder distribuir la seva aplicació a Google Play. Per obtenir més informació, ves a Pas 6: verifica la teva informació d'identitat del desenvolupador(només per a comptes personals).

Pas 5: verifica la informació d'identitat del desenvolupador

Com a part dels nostres esforços continus perquè Google Play continuï sent una plataforma segura i de confiança, has de completar les verificacions que es descriuen en aquesta pàgina en configurar el teu compte de desenvolupador de Play Console. Això ens ajuda a conèixer millor els desenvolupadors i evitar que individus amb males intencions distribueixin programari maliciós. Els requisits de verificació varien segons el tipus de compte que hagis seleccionat al pas 4.

Podràs afegir més informació del compte quan hagis acabat de crear-lo.

Nota: per processar la teva sol·licitud d'un compte de desenvolupador de Play, és possible que se't demani un document d'identitat oficial vàlid i una targeta de crèdit, tots dos al teu nom legal. Si es determina que aquesta informació no és vàlida, no se't reembossarà la quota de registre.

(Només per a comptes personals) Pas 6: compleix els requisits de les proves i els de verificació de dispositius

Els desenvolupadors amb comptes personals creats després del 13 de novembre de 2023 han de complir uns requisits de prova específics per poder fer que la seva aplicació estigui disponible a Google Play. Llegeix aquest article del Centre d'ajuda per obtenir més informació.

A partir de principis de 2024, els desenvolupadors amb comptes personals nous que vulguin fer que la seva aplicació estigui disponible a Google Play hauran de verificar primer que tenen accés a un dispositiu Android mitjançant l'aplicació mòbil Play Console. Llegeix aquest article del Centre d'ajuda per obtenir més informació.

Desenvolupar aplicacions d'Android

Aprèn a dissenyar, desenvolupar i distribuir aplicacions d'Android a Google mitjançant els enllaços útils següents:

Funcions populars

Per obtenir més informació sobre algunes de les funcions més populars, fes clic als enllaços següents:

Novetats

A continuació trobaràs alguns recursos populars en què es publiquen novetats i consells sobre el desenvolupament d'aplicacions i jocs d'Android per a Google Play.

Resolució de problemes

Necessites ajuda per publicar aplicacions a Google Play? A continuació et presentem algunes pàgines que pots visitar per obtenir assistència addicional:

Nota: el nostre equip d'assistència et pot ajudar a fer servir Play Console, però no proporciona assessorament tècnic ni per a tasques de desenvolupament.