Com s'utilitza Play Console

Registrar-se per obtenir un compte de desenvolupador de Google Play

Per publicar aplicacions d'Android a Google Play, cal que creïs un compte de desenvolupador de Google Play.

Pas 1: registra't per obtenir un compte de desenvolupador de Google Play

Has de ser major d'edat per registrar-te i obtenir un compte de desenvolupador de Google Play.

1. Amb el teu Compte de Google, registra't per obtenir un compte de desenvolupador.
  2. Un cop en tinguis un, podràs fer servir Play Console per publicar i gestionar les teves aplicacions.
Pas 2: accepta l'Acord de distribució per a desenvolupadors

Durant el procés de registre, cal que revisis i acceptis l'Acord de distribució per a desenvolupadors de Google Play.

Pas 3: paga la tarifa de registre

Cal abonar una tarifa de registre de 25 USD, que es fa efectiva una sola vegada i que pots pagar amb les targetes de crèdit o de dèbit següents:

• MasterCard
  • Visa
  • American Express
  • Discover (només als EUA)
  • Visa Electron (només fora dels EUA)

Nota: els tipus de targetes que s'accepten poden variar segons la ubicació.

Pas 4: completa els detalls del compte

Introdueix els detalls del compte. Els clients podran veure el teu nom de desenvolupador a Google Play.

Podràs afegir més informació del compte quan hagis acabat de crear-lo.

Desenvolupar aplicacions per a Android

Aprèn a dissenyar, a desenvolupar i a distribuir aplicacions per a Android a Google Play.

Utilitzar Play Console

Després de seleccionar una aplicació, trobaràs les pàgines següents en cada categoria:

• Android vitals: Visió general, ANR i bloquejos, Fitxers de desofuscament
  • Eines de desenvolupament: Serveis i API.
  • Gestió de versions: Tauler de la versió, Versions de l'aplicació, Aplicacions instantànies d'Android, Biblioteca d'artefactes, Explorador de l'App bundle, Catàleg de dispositius, Signatura d'aplicacions, Informe de prellançament.
  • Presència a Google Play Store: Fitxa de Play Store, Experiments de fitxes de Play Store, Preus i distribució, Classificació del contingut, Productes de compra des de l'aplicació, Ofertes en aplicacions de pagament i Servei de traducció.
  • Adquisició d'usuaris: Informes d'adquisició, Campanyes de Google Ads, Promocions i Consells d’optimització.
  • Informes financers: Visió general, Ingressos, Compradors, Conversions i Subscripcions.
  • Suggeriments de l'usuari: Puntuacions, Anàlisi de ressenyes, Ressenyes, Suggeriments dels usuaris de la versió beta

Per obtenir més informació sobre algunes de les funcions més populars, fes clic als enllaços següents:

Fer un seguiment del rendiment de l'aplicació des del dispositiu Android

Amb l'aplicació Play Console pots revisar l'estat de l'aplicació i les dades de rendiment siguis on siguis.

Novetats

A continuació trobaràs alguns recursos populars en què es publiquen novetats i consells sobre el desenvolupament d'aplicacions i de jocs d'Android per a Google Play.

Resolució de problemes

Necessites ajuda per publicar aplicacions a Google Play? Pots obtenir assistència addicional en aquests llocs: