Se nedbrud og ANR-fejl (appen svarer ikke)

Du kan se data om nedbrud og ANR-fejl (appen svarer ikke) for dine apps ved hjælp af Play Console. Dataene kommer fra Android-enheder, hvor brugerne har valgt automatisk at dele data om brug og diagnostik.

Find dine data

1. Åbn Play Console.
  2. Vælg en app.
  3. I menuen til venstre skal du vælge Kvalitet > Vitale Android-oplysninger > Nedbrud og ANR-fejl.
  4. Brug filtrene midt på skærmen til at finde og diagnosticere problemer. Få flere oplysninger om et nedbrud eller en ANR-fejl ved at vælge Se info () ud for elementet.

Bemærk! Når du har valgt en klynge, vises der en separat sektion, hvis der blev fundet et problem under testen af din app for at generere en testrapport før lancering. For at hjælpe dig med at finde og løse problemer omfatter denne sektion enhedsoplysninger, detaljerede oplysninger om nedbrud, Logcat fra enheden og en video af fejlen.

Nedbrud

Denne side viser de nedbrud, der bidrager til dine metrics for nedbrudsfrekvens. Nedbrud grupperes i klynger, så du nemmere kan se, om der er flere nedbrud med samme årsag.

Hvis du vil se klynger med brugerobserverede nedbrud, skal du bruge filteret Problemsynlighed og kun vælge de problemer, der finder sted i forgrunden.

Du kan forbedre din nedbrudsfrekvens ved at starte med at løse problemerne med de nedbrudsklynger, der påvirker flest brugere.

Du kan se, hvordan du diagnosticerer og løser problemer med nedbrud, på websitet for Android-udviklere.

Tip! Brugerobserveret nedbrudsfrekvens betragtes som vigtig statistikdata. Denne metric er én af de vigtigste tekniske metrics, og den påvirker din apps synlighed i Google Play.

SDK-relaterede nedbrud

SDK'er kan af og til forårsage tekniske problemer i apps. Når det sker, er det ofte vanskeligt at fejlrette og løse problemet, da det forekommer i kode, du ikke selv kontrollerer.

Hvis et nedbrud er markeret som "Muligvis SDK-relateret" på oversigtssiden med Android-statistikdata (Kvalitet> Android-statistikdata > Oversigt), og du mener, at SDK-koden forårsager nedbruddet, kan du dele den med SDK-udbyderen for at fremskynde løsningen af nedbruddet. Nedbrudsrapporten indeholder dit appnavn, den komplette staksporing og andre oplysninger om nedbruddet. SDK-udbydere kan se de nedbrud, du deler i Google Play SDK Console.

SDK-udbydere kan også vejlede appudviklere om nedbrud, der involverer deres SDK. Find "Noter fra SDK-udbyder" fra SDK-udbyderen på siden med overblik over Android-statistikdata (Kvalitet > Android-statistikdata > Oversigt). Dette kan hjælpe dig med at forstå årsagen til problemet, eller hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du forhindrer det. Du modtager en meddelelse i Play Console-indbakken, når der tilføjes en ny note om et nedbrud, der påvirker din app.

Du kan give et like eller dislike via ikonerne nederst på siden for at hjælpe os med at finde ud af, om noten var nyttig eller ej.

Gå til Google Play SDK Index for at få flere oplysninger om de SDK'er, du bruger, og for at træffe SDK-valg på et mere oplyst grundlag.

Appen svarer ikke (ANR, application not responding)

Hvis din app holder op med at svare, får brugerne vist en dialogboks, hvor de kan vælge mellem at vente eller at lukke appen. Når disse dialogbokse vises, kaldes det en ANR-fejl (appen svarer ikke). ANR-fejl på enheder med Android 10 eller ældre versioner er kun tilgængelige i Play Console.

Denne side viser de ANR-fejl, der bidrager til dine metrics for ANR-fejlfrekvens. ANR-fejl grupperes i klynger, så du nemmere kan se, om der er flere ANR-fejl med samme årsag.

Hvis du vil se klynger med brugerobserverede ANR-fejl, skal du bruge filteret Problemsynlighed og kun vælge de problemer, der finder sted i forgrunden.

Du kan forbedre din ANR-fejlfrekvens ved at starte med at løse problemerne med de klynger med ANR-fejl, der påvirker flest brugere.

Du kan få vejledning i, hvordan du diagnosticerer og retter ANR-fejl, på websitet for Android-udviklere.

Tip! Brugerobserveret nedbrudsfrekvens betragtes som vigtig statistikdata. Denne metric er én af de vigtigste tekniske metrics, og den påvirker din apps synlighed i Google Play.

Relateret indhold

Få flere oplysninger på siden Android-statistikdata > Oversigt under Hold øje med din apps tekniske kvalitet ved hjælp af Android-statistikdata.