Formes de pagament i rebuts del registre del compte de desenvolupador

Pots pagar el registre del teu compte de desenvolupador de Google amb GPay. Pots utilitzar les targetes de crèdit o de dèbit que tinguin els logotips següents:
  • Mastercard
  • Visa
  • American Express
  • Discover (només als Estats Units)
  • Visa Electron (fora dels Estats Units)

Nota: no s'accepten les targetes de prepagament. Els tipus de targeta acceptats poden variar segons la ubicació.

Rebuts

T'enviarem un correu electrònic de confirmació quan hagis pagat la quota de registre del compte de desenvolupador de Google Play.

Si no trobes el correu electrònic de confirmació, comprova que hagis iniciat la sessió al mateix compte que vas utilitzar en crear el compte de desenvolupador de Google Play. També pots consultar l'historial de transaccions a GPay.

Recorda que el nostre equip d'assistència no pot proporcionar rebuts ni factures de registre.

Resolució de problemes

Si tens problemes amb la forma de pagament, ves al Centre d'ajuda de pagaments de Google.

Contingut relacionat