Test fakturering i apper med applisensiering

Med applisensiering kan du konfigurere en liste over Gmail-kontoer for å teste integreringen av abonnementer og fakturering i appene. Din egen publiseringskonto er alltid ansett som en lisensiert tester.

Konfigurer applisensiering

For å konfigurere applisensiering, begynn med å legge til testerne dine i Play-konsollen.

1. Åpne Play-konsollen.
  2. Klikk på Konfigurering > Lisenstesting.
  3. Velg lisenstesterne dine fra e-postlistene som vises, eller klikk på Opprett liste for å lage en ny liste.
    • Tips: E-postlister fungerer som beskrevet under «Opprett en e-postliste over testerne dine» i denne delen av brukerstøtteartikkelen om åpne, lukkede og interne tester.
  4. Klikk på Lagre endringer.

Når du er klar, må du sjekke dette:

Test abonnementer og fakturering i appen

Du kan kjøpe din egen app, engangsprodukter i appen eller abonnementer i appen som testkjøp. Når du har konfigurert applisensiering, kan autoriserte brukere også kjøpe engangsprodukter og abonnementer i appen uten at brukernes kontoer belastes.

Før engangsprodukter og abonnementer i appen kan testes, må de publiseres.

Du finner mer informasjon om testing av integreringen av Google Play Fakturering-biblioteket på nettstedet for Android-utviklere.