Sovelluksen sisäisen laskutuksen testaaminen käyttöluvilla

Voit testata sovelluksen sisäisen laskutuksen ja tilausten toteutusta antamalla sovelluksen käyttöluvat joukolle Gmail-tilejä. Oman julkaisutilisi katsotaan aina olevan käyttöluvan saanut testaaja.

Sovelluksen käyttölupien antaminen

Aloita sovelluksen käyttölupien antaminen lisäämällä testaajat Play Consoleen.

1. Avaa Play Console.
  2. Valitse Asetukset > Käyttölupatestaus.
  3. Valitse käyttöluvan testaajat postituslistoilta tai luo uusi lista klikkaamalla Luo lista.
    • Vinkki: Postituslistojen toimintaa on kuvattu avoimia, suljettuja ja sisäisiä testejä käsittelevän ohjekeskusartikkelin tämän osion kohdassa "Luettelon luominen testaajiesi sähköpostiosoitteista".
  4. Klikkaa Tallenna muutokset.

Kun olet valmis, varmista nämä asiat:

Sovelluksen sisäisen laskutuksen ja tilausten testaaminen

Voit testata oman sovelluksen, kertamaksullisen tuotteen tai tilauksen ostamista. Kun olet antanut sovelluksen käyttöluvat, myös valtuutetut käyttäjät voivat ostaa kertamaksullisia tuotteita ja tilauksia ilman veloituksia tileiltä.

Kertamaksulliset tuotteet ja tilaukset on julkaistava, ennen kuin niitä voi testata.

Lisätietoja siitä, miten Google Play ‐laskutuskirjaston integrointia voi testata, on Android-kehittäjien sivustolla.