Test fakturering i appen med applicensering

Med applicensering kan du oprette en liste over Gmail-konti, som kan teste din integration af abonnementer og fakturering i appen. Din egen udgiverkonto betragtes altid som en licenseret tester.

Konfigurer applicensering

Hvis du vil konfigurere applicensering, skal du først tilføje dine testere i Play Console.

1. Åbn Play Console.
  2. Klik på Konfigurer >Licenstest.
  3. Vælg dine licenstestere på de mailinglister, der vises, eller klik på Opret liste for at oprette en ny liste.
    • Tip! Mailinglister fungerer på samme måde som beskrevet under "Opret en mailingliste med dine testere" i denne sektion i vores artikel i Hjælp vedrørende åbne, lukkede og interne tests.
  4. Klik på Gem ændringer.

Når du er klar, skal du sørge for følgende:

• At din app er blevet udgivet til det åbne spor, det lukkede spor, det interne testspor eller produktionssporet. Vi anbefaler, at du udgiver appen til det interne testspor. Sørg for, at dine testere også er kvalificerede til at modtage din udgivelse, ved at følge vejledningen til administration af testere via mailadresse eller ved at bruge Google Grupper.
  • At du har oprettet et testmiljø.

Test af abonnementer og fakturering i appen

Du kan købe din egen app, dit eget engangsprodukt eller dit eget abonnement som et testkøb. Når du har konfigureret applicensering, kan godkendte brugere også købe engangsprodukter og abonnementer i appen, uden at brugernes konti debiteres.

Dine engangsprodukter og abonnementer skal udgives, før de kan testes.

Du kan få flere oplysninger om, hvordan du tester integrationen af Google Play Billing Library på websitet for Android-udviklere.