Test fakturering i appen med applicensering

Med applicensering kan du oprette en liste over Gmail-konti til test af din integration af abonnementer og fakturering i appen. Din egen udgiverkonto betragtes altid som en licenseret tester.

Konfigurer applicensering

Hvis du vil konfigurere applicensering, skal du først tilføje din liste over testernes Gmail-adresser i Play Console.

1. Åbn Play Console.
  2. Klik på Konfigurer> Licenstest.
  3. Angiv dine testeres Gmail-adresser i feltet "Tilføj licenstestere".
  4. Vælg Gem ændringer nederst til højre på skærmen.

Når listen er klar, skal du sørge for følgende:

• At din app er blevet udgivet til det åbne spor, det lukkede spor, det interne testspor eller produktionssporet. Vi anbefaler, at du udgiver appen til det interne testspor. Sørg for, at dine testere også er kvalificerede til at modtage din udgivelse, ved at følge vejledningen til administration af testere via mailadresse eller ved at bruge Google Grupper.
  • At du har oprettet et testmiljø.

Test af fakturering i appen og abonnementer

Du kan købe din egen app, produkter i appen eller et abonnement som et testkøb. Når du har konfigureret applicensering, kan godkendte brugere også købe produkter og abonnementer i appen, uden at brugernes konti debiteres.

Når en licenstestbruger foretager et køb, er der to betalingsmetoder at vælge imellem:

• "Testkort, godkender altid"
  • "Testkort, afviser altid"

Dine produkter og abonnementer i appen skal udgives, før de kan testes.

Få flere oplysninger om, hvordan du tester fakturering i appen og bruger statiske svar.