Provar la facturació per compres fetes des d'aplicacions amb llicències de l'aplicació

Les llicències de l'aplicació et permeten configurar una llista de comptes de Gmail perquè provin la integració de la facturació per compres fetes des d'aplicacions i per subscripcions. El teu compte de publicació sempre es considera un verificador amb llicència.

Configurar les llicències de l'aplicació

Per configurar les llicències de l'aplicació, afegeix les adreces de Gmail de la teva llista de verificadors a Play Console.

1. Ves a Play Console.
  2. Selecciona Configuració Configuració > Detalls del compte.
  3. A "Prova de llicència", afegeix les adreces de Gmail dels verificadors.
  4. A la part superior de la pantalla, selecciona Desa.

Quan la llista estigui preparada, comprova el següent:

Provar la facturació per compres fetes des d'aplicacions i per subscripcions

Pots comprar la teva pròpia aplicació, element des de l'aplicació o subscripció com a compra de prova. Un cop has configurat la llicència de l'aplicació, els usuaris autoritzats també poden comprar productes des de l'aplicació i subscripcions sense que se'ls apliqui cap càrrec al compte.

En fer una compra a un usuari de prova amb llicència, veuràs dues opcions per a la forma de pagament:

• "Targeta de prova; sempre s'aprova"
  • "Targeta de prova; sempre es rebutja"

Perquè els productes de compra des de l'aplicació i les subscripcions es puguin provar, han d'estar publicats.

Obtén més informació sobre com pots provar la facturació per compres fetes des d'aplicacions i utilitzar respostes estàtiques.