Provar la facturació per compres fetes des d'aplicacions amb llicències de l'aplicació

Les llicències de l'aplicació et permeten configurar una llista de comptes de Gmail perquè provin la integració de la facturació per compres fetes des d'aplicacions i per subscripcions. El teu compte de publicació sempre es considera un verificador amb llicència.

Configurar les llicències de l'aplicació

Per configurar les llicències de l'aplicació, primer afegeix els verificadors a Play Console.

1. Obre Play Console.
  2. Fes clic a Configuració > Prova de llicència.
  3. Tria els verificadors de llicències de les llistes d'adreces electròniques que es mostren o fes clic a Crea una llista per crear una llista nova.
    • Consell: les llistes d'adreces electròniques funcionen tal com es descriu a l'apartat "Crear una llista d'adreces electròniques dels verificadors" que hi ha en aquesta secció del Centre d'ajuda sobre les proves obertes, tancades o internes.
  4. Fes clic a Desa els canvis.

Quan estiguis a punt, assegura't que:

Provar la facturació per compres fetes des d'aplicacions i per subscripcions

Pots comprar la teva pròpia aplicació, producte únic o subscripció com a compra de prova. Un cop hagis configurat la llicència de l'aplicació, els usuaris autoritzats també podran comprar subscripcions i productes únics sense que se'ls apliqui cap càrrec al compte.

Perquè els productes únics i les subscripcions es puguin provar, han d'estar publicats.

Pots obtenir més informació sobre com pots provar la integració de la Biblioteca de Facturació de Google Play al lloc web per a desenvolupadors d'Android.