Wijzigingen bekijken in het activiteitenlogboek

In het activiteitenlogboek kunnen accounteigenaren wijzigingen bekijken die accountgebruikers hebben aangebracht in de Play Console. In het activiteitenlogboek worden gegevens geregistreerd gedurende de hele levensduur van het ontwikkelaarsaccount.

Het activiteitenlogboek bekijken

Als je wijzigingen wilt bekijken die teamleden in je apps en account hebben aangebracht, open je de Play Console en ga je naar het activiteitenlogboek.

Details van activiteitenlogboek

Standaard worden al je apps weergegeven in het activiteitenlogboek en worden tot 200 wijzigingen weergegeven.

Bovenaan de pagina Activiteitenlogboek kun je de filters App of 'Gewijzigd item' gebruiken om wijzigingen te vinden die zijn aangebracht in de Play Console. Als je veel apps of wijzigingen hebt die zijn gekoppeld aan je ontwikkelaarsaccount, gebruik je deze filters om snel de gewenste wijzigingen te vinden.

Als je de filters wilt gebruiken, klik je op het zoekvak om een filter te selecteren of typ je om te zoeken. Met het filter App kun je zoeken op app- of pakketnaam. Met het filter 'Gewijzigd item' kun je zoeken naar een specifiek wijzigingstype.

Opmerking: Wanneer je filters gebruikt in het activiteitenlogboek, kun je één filter App en maximaal één filter 'Gewijzigd item' tegelijk gebruiken.

Voor elke actie worden de volgende details weergegeven:

• App: De app waarin de wijziging is aangebracht.
  • Item: De pagina en het gedeelte waar de wijziging is aangebracht (waaronder wijzigingen in de publicatiestatus).
  • Wijziging: Details van de wijziging (bepaalde wijzigingen kunnen afgekapt zijn en worden uitgevouwen door op de pijl-omlaag Down te klikken).
  • Gebruiker: Het e-mailadres van de gebruiker die de wijziging heeft aangebracht.
  • Datum/tijd: Het tijdstip waarop de wijziging is aangebracht, in je lokale tijdzone.