Se endringer med aktivitetsloggen din

Med aktivitetsloggen kan kontoeiere se endringer som brukere av kontoen har gjort i Play-konsollen. Aktivitetsloggen registrerer informasjon i hele levetiden til utviklerkontoen.

Se aktivitetsloggen din

Du kan se endringer teammedlemmer har gjort i appene dine og kontoen din, ved å åpne Play-konsollen og gå til aktivitetsloggen.

Detaljer for aktivitetsloggen

Som standard vises alle appene dine i aktivitetsloggen. Opptil 200 endringer vises.

Ved toppen av aktivitetsloggsiden din kan du bruke «App»- eller «Endret element»-filtrene for å finne endringer som er gjort i Play-konsollen. Hvis du har mange apper eller endringer knyttet til utviklerkontoen din, kan du bruke disse filtrene til å finne endringene du leter etter, raskt.

Hvis du vil bruke filtrene, kan du enten klikke på søkefeltet for å velge et filter eller skrive for å søke. Med «App»-filteret kan du søke etter app- eller pakkenavnet. Med «Endret element»-filteret kan du søke etter en bestemt endringstype.

Merk: Når du bruker filtre på aktivitetsloggen, kan du bruke ett «App»-filter og opptil ett «Endret element»-filter om gangen.

For hver handling vises følgende informasjon:

• App: Appen der endringen ble gjort.
  • Element: Siden og avsnittet der endringen skjedde (inkludert endringer i publisering og status).
  • Endring: Detaljer om endringen (for noen endringer vises kanskje bare en del av endringen, men du kan klikke på nedoverpilen Down for å se hele).
  • Bruker: E-postadressen til brukeren som gjorde endringen.
  • Dato/tid: Datoen og tidspunktet da endringen ble gjort – i den lokale tidssonen din.