Consultar els canvis amb el Registre d'activitat

El Registre d'activitat permet que els propietaris de comptes vegin els canvis fets a Play Console per part dels usuaris del compte. El Registre d'activitat registra la informació del cicle de vida del compte de desenvolupador.

Consultar el Registre d'activitat

1. Inicia la sessió a Play Console.
  2. Fes clic a Configuració Configuració.
  3. Al menú de l'esquerra, fes clic a Registre d'activitat.

Detalls del Registre d'activitat

De manera predeterminada, al Registre d'activitat es mostren totes les aplicacions i fins a 200 canvis.

A prop de la part superior de la pàgina del Registre d'activitat, pots utilitzar els filtres "Aplicació" o "Element modificat" per trobar els canvis fets a Play Console. Si tens moltes aplicacions o molts canvis associats al compte de desenvolupador, pots utilitzar aquests filtres per trobar més de pressa els canvis que cerques.

Per utilitzar els filtres, fes clic al quadre de cerca i selecciona un filtre o un tipus de cerca. Amb el filtre "Aplicació" pots cercar per aplicació o per nom del paquet. Amb el filtre "Element modificat" pots cercar un tipus de canvi específic.

Nota: Si utilitzes filtres al registre d'activitat, pots utilitzar un filtre "Aplicació" i fins a un filtre "Element modificat" alhora.

Per a cada acció, es mostren els detalls següents:

• Aplicació: l'aplicació en què s'ha fet el canvi.
  • Element: la pàgina i la secció en què s'ha produït el canvi (inclou canvis d'estat de la publicació).
  • Canvi: els detalls del canvi (si un canvi es mostra truncat, pots fer clic a la fletxa avall Down per desplegar-lo).
  • Usuari: l'adreça electrònica de l'usuari que ha fet el canvi.
  • Data/hora: quan s'ha fet el canvi, en la teva zona horària.