Consultar els canvis amb el Registre d'activitat

El Registre d'activitat permet que els propietaris de comptes vegin els canvis fets a Play Console per part dels usuaris del compte. Aquest registre desa informació del compte de desenvolupador mentre estigui actiu.

Consultar el Registre d'activitat

Per veure els canvis que els membres de l'equip han fet a les teves aplicacions i al teu compte, obre Play Console i ves al Registre d'activitat.

Detalls del Registre d'activitat

De manera predeterminada, al Registre d'activitat es mostren totes les aplicacions i fins a 200 canvis.

A prop de la part superior de la pàgina Registre d'activitat, pots utilitzar els filtres "Aplicació" o "Element modificat" per trobar els canvis fets a Play Console. Si tens moltes aplicacions o molts canvis associats al compte de desenvolupador, utilitza aquests filtres per trobar més de pressa els canvis que cerques.

Per utilitzar els filtres, fes clic al quadre de cerca i selecciona un filtre o un tipus de cerca. Amb el filtre "Aplicació" pots cercar per aplicació o per nom del paquet. Amb el filtre "Element modificat" pots cercar un tipus de canvi específic.

Nota: si utilitzes filtres al Registre d'activitat, pots utilitzar un filtre "Aplicació" i fins a un filtre "Element modificat" alhora.

Per a cada acció, es mostren els detalls següents:

• Aplicació: l'aplicació en què s'ha fet el canvi.
  • Element: la pàgina i la secció en què s'ha produït el canvi (inclou canvis d'estat i de publicació).
  • Canvi: els detalls del canvi (si un canvi es mostra truncat o escurçat, pots fer clic a la fletxa avall per desplegar-lo Down).
  • Usuari: l'adreça electrònica de l'usuari que ha fet el canvi.
  • Data/hora: quan s'ha fet el canvi, en la teva zona horària.