Administrer blokkerte funksjoner i spilltjenester

Hvis implementeringen av en funksjon i Spilltjenester på Google Play i spillet ditt er i strid med vilkårene for bruk av Spilltjenester på Google Play, kan bruken din av denne funksjonen bli blokkert til du korrigerer eventuelle feil i implementeringen.

Følg denne veiledningen for å oppheve blokkerte funksjoner:

1. Kontrollér at funksjonen er implementert skikkelig. Du finner mer informasjon i artikkelen Forenkle spillutviklingen.
  2. Distribuer den oppdaterte APK-en din til betrodde testere, eller bruk betatesting via Play-konsollen.
  3. Test funksjonen, og bekreft at den fungerer slik den skal.
  4. Publiser den oppdaterte APK-en din i produkjsonskanalen for å distribuere den til spillerne dine.

Funksjonen din blir tilgjengelig når du har oppdatert, testet og bekreftet at den fungerer slik den skal.

Gjentatte blokkeringer av spillfunksjoner kan føre til permanent deaktivering av de spesifikke funksjonene. Gå gjennom kvalitetssjekklisten for spilltjenester, hvor du kan finne gode fremgangsmåter for funksjonsimplementering og dermed unngå forstyrrelser i spillfunksjonene dine.