App-indeksering på Google Søk

Med app-indeksering kan brukere som har installert appen din, åpne linker fra Google-mobilsøk direkte i appen.

For å bruke app-indeksering må du bekrefte nettstedet ditt.

Bekreft nettstedet ditt

1. Logg på Play Console.
  2. Klikk på Alle apper Alle apper.
  3. Velg appen du vil bekrefte.
  4. Klikk på Utviklingsverktøy Tjenester og API-er i menyen til venstre.
  5. Klikk på Bekreft nettsted under «App-indeksering fra Google Søk».
  6. Skriv inn nettstedsadressen din.
  7. Klikk på Bekreft.
  8. Gå til Google Search Console.
  9. Klikk på Alle meldinger i menyen til venstre.
  10. Åpne meldingen med bekreftelsesforespørselen (f.eks.: «Google Play: Link http://www.nettstedetditt.com til android-app://eksempel.com.pakkendin.navn»).
  11. Klikk på Godkjenn forespørselen.
  12. Gå gjennom informasjonen, og klikk på Godkjenn. Når appen er godkjent, vises den på Search Console-startsiden for kontoen din. Sørg for at du har slått på alternativet for dyplinker for appen.

Tips: Kun Google Search Console-brukere med «Eier»-tillatelser kan se og godkjenne forespørsler om nettstedsbekreftelse. Hvis du ikke ser forespørselen din om nettstedsbekreftelse, må du sørge for at du er logget på med en konto med «Eier»-tillatelser.

Fjern bekreftede nettsteder

1. Logg på Play Console.
  2. Klikk på Alle apper Alle apper.
  3. Velg appen.
  4. Klikk på Utviklingsverktøy > Tjenester og API-er i menyen til venstre.
  5. Klikk på tannhjulikonet Innstillinger ved siden av nettstedet du vil fjerne > Koble fra.