Revisar les alertes de rendiment

En la versió web de Play Console, pots supervisar el rendiment de la teva aplicació mitjançant les alertes.

Consultar les alertes

1. Inicia la sessió a Play Console.
  2. Selecciona Alertes Alerts gray. Quan tinguis alertes noves, veuràs un avís a la dreta de la icona.

Alertes per a aplicacions

Les alertes per a aplicacions es basen en una anàlisi de les estadístiques de l'aplicació. Si una alerta és específica d'un paràmetre, com ara un dispositiu, un país o un idioma, pot ser que vegis més informació al missatge de l'alerta.

Tipus d'alertes per a aplicacions
Alerta Descripció
Bloqueigs
  • El nombre de bloqueigs ha augmentat significativament en comparació amb la setmana anterior.
Instal·lacions
  • Les instal·lacions d'usuaris nous han disminuït significativament en comparació amb la setmana anterior.
Puntuació mitjana
  • La puntuació mitjana de l'aplicació ha disminuït significativament en comparació amb la setmana anterior.
Desinstal·lacions
  • Les desinstal·lacions de l'aplicació han augmentat significativament en comparació amb la setmana anterior.
Seguretat
  • S'ha trobat una vulnerabilitat de seguretat a l'APK. Totes les alertes inclouen una guia perquè puguis solucionar-la.

Alertes dels Serveis de jocs de Google Play

Si reps una alerta dels Serveis de jocs de Google Play, pot ser que hagis de dur a terme alguna acció.

Tipus d'alertes per als Serveis de jocs
Alerta Descripció
S'ha detectat l'ús inadequat d'una funció.
  • Les funcions del joc s'han bloquejat o estan a punt de bloquejar-se perquè s'han infringit les condicions de Google.
  • En aquesta alerta es mostra informació sobre la funció concreta que ha provocat la infracció. Fes canvis i prova la implementació per evitar la interrupció de la funció.
S'ha superat el límit dels Serveis de jocs per a method_name
  • El joc està fent més crides a l'API de Serveis de jocs del que és normal i s'han limitat per a alguns jugadors.
  • Obtén més informació sobre com detectar límits de crides per garantir que les funcions del joc, com ara els assoliments, les puntuacions o les partides, funcionin correctament i es redueixi el consum de bateria per part del joc.
El joc està a punt d'assolir la quota diària o l'ha superat
  • El joc està a punt d'assolir la quota diària de sol·licituds d'API del joc o l'ha superat.
  • El motiu més habitual és que es fan crides a les API de Serveis de jocs de manera repetida. Comprova i gestiona la teva quota diària per no superar aquest límit.
No s'ha publicat la configuració del joc
  • Has definit la configuració dels Serveis de jocs però no l'has publicat.
  • Publica els canvis perquè les funcions i les experiències del joc funcionin i tinguin l'aspecte desitjat.
S'ha utilitzat un identificador incorrecte per a (assoliments | marcadors)
  • Aquesta alerta es mostra quan el joc està provant d'accedir a l'API d'un joc mitjançant un identificador de recursos incorrecte.
  • Cridar l'identificador correcte és important per confirmar que la funció del joc mostri les dades del jugador adequat en desbloquejar assoliments o proporcionar una puntuació.
  • Més informació sobre com es configuren un marcador i els assoliments
S'han utilitzat imatges duplicades
  • Aquesta alerta es mostra quan el joc utilitza la mateixa imatge per a diversos assoliments o marcadors.
  • És més eficaç fer servir imatges diferents per distingir assoliments i marcadors.
S'ha detectat una implementació incorrecta Multijugador en temps real o per torns: s'han implementat invitacions en aquest joc, però no es permet que els usuaris entrin en una partida des d'una invitació. Això es desaconsella perquè pot provocar una mala experiència a l'usuari.

Assoliments: en aquest joc s'han creat assoliments a Play Console, però mai es crida als mètodes de desbloqueig de l'SDK. Això es desaconsella perquè pot provocar una mala experiència a l'usuari.