Rebre notificacions sobre el rendiment

Amb la versió web de Play Console, pots estar al dia del rendiment de l'aplicació mitjançant notificacions.

Com es reben les notificacions

1. Obre Play Console.
  2. Fes clic a Configuració > Notificacions.
  3. Tria sobre què vols rebre notificacions i fes clic a les caselles corresponents.
  4. Fes clic a Desa, a l'extrem inferior dret de la pàgina.

Notificacions d'aplicacions

Les notificacions es basen en les estadístiques de l'aplicació. Si es produeix un canvi significatiu en els indicadors de rendiment de l'aplicació, rebràs un correu electrònic.

Tipus de notificacions
Notificacions Descripció
Ressenyes
  • La teva aplicació rep una ressenya nova.
Ressenyes actualitzades
  • Un usuari actualitza la ressenya que ha escrit arran de la teva resposta.
ANR i bloquejos
  • Es detecten canvis significatius en el grup d'ANR o de bloquejos.
Android vitals
  • Es detecten canvis significatius a Android vitals.

Alertes dels serveis de jocs de Google Play

Si reps una alerta dels Serveis de jocs de Google Play, pot ser que hagis de dur a terme alguna acció.

Tipus d'alertes dels serveis de jocs
Alerta Descripció
S'ha detectat l'ús abusiu d'una funció
  • Les funcions del joc s'han bloquejat o estan a punt de bloquejar-se perquè s'han infringit les condicions de Google.
  • En aquesta alerta es mostra informació sobre la funció concreta que ha provocat la infracció. Fes canvis i prova la implementació per evitar la interrupció de la funció.
S'ha superat el límit dels Serveis de jocs per a method_name
  • El teu joc està fent més crides a l'API de serveis de jocs del que és normal i se n'ha limitat la quota a alguns jugadors.
  • Obtén més informació sobre la limitació del nombre de crides per garantir que les funcions del joc, com ara els assoliments, les puntuacions o les partides, funcionin correctament i es redueixi el consum de bateria per part del joc.
El joc està a punt d'assolir la quota diària o l'ha superat
  • El joc està a punt d'assolir la quota diària de sol·licituds d'API del joc o l'ha superat.
  • El motiu més habitual és que es fan crides a les API de serveis de jocs repetidament. Comprova i gestiona la teva quota diària per no superar aquest límit.
No s'ha publicat la configuració del joc
  • Has definit la configuració dels serveis de jocs però no l'has publicat.
  • Publica els canvis perquè les funcions i les experiències del joc funcionin i tinguin l'aspecte desitjat.
S'ha utilitzat un identificador incorrecte per a (assoliments | marcadors)
  • Aquesta alerta es mostra quan el joc està provant d'accedir a l'API d'un joc mitjançant un identificador de recursos incorrecte.
  • Cridar l'identificador correcte és important per confirmar que la funció del joc mostri les dades del jugador adequat en desbloquejar assoliments o proporcionar una puntuació.
  • Obtén més informació sobre com es configuren un marcador i els assoliments.
S'han utilitzat imatges duplicades
  • Aquesta alerta es mostra quan el joc utilitza la mateixa imatge per a diversos assoliments o marcadors.
  • És més eficaç fer servir imatges diferents per distingir assoliments i marcadors.
S'ha detectat una implementació incorrecta Multijugador en temps real o per torns: en aquest joc s'han implementat invitacions, però no es permet que els usuaris entrin en una partida des d'una invitació. No és recomanable perquè pot provocar una mala experiència d'usuari.

Assoliments: en aquest joc s'han creat assoliments a Play Console, però mai no es fan crides als mètodes de desbloqueig de l'SDK. No és recomanable perquè pot provocar una mala experiència d'usuari.