Oversæt og lokaliser din app

Giv dine brugere verden over en lokaliseret oplevelse ved at føje oversættelser til siden med butiksfortegnelsen for din app, APK-filer eller produkter i appen.

Føj oversættelser til din butiksfortegnelse

Hvis en brugers sprogindstillinger matcher de oversættelsessprog, du har tilføjet, får brugeren vist den oversatte version af din app. Du kan også føje lokaliserede grafiske aktiver til dine sider med butiksfortegnelser.

Hvis du tilføjer tekstoversættelser uden lokaliserede grafiske aktiver, vises din apps grafiske aktiver fra standardsproget.

Tilføj dine egne tekstoversættelser og markedstilpassede grafiske aktiver
  1. Log ind på Play Console.
  2. Vælg en app.
  3. I menuen til venstre skal du klikke på Butiksvisning Butiksfortegnelse.
  4. Klik på Administrer oversættelser > Tilføj din egen oversatte tekst under "Produktoplysninger".
  5. Vælg et sprog.
  6. Tilføj dine oversættelser.
  7. Gem dine ændringer.
Se tilgængelige sprog

Du kan angive dine egne oversættelser for følgende sprog:

• Afrikaans – af
  • Amharisk – am
  • Arabisk – ar
  • Armensk – hy-AM
  • Aserbajdsjansk – az-AZ
  • Baskisk – eu-ES
  • Hviderussisk – be
  • Bengali – bn-BD
  • Bulgarsk – bg
  • Burmesisk – my-MM
  • Catalansk – ca
  • Kinesisk (Hongkong) – zh-HK
  • Kinesisk (forenklet) – zh-CN
  • Kinesisk (traditionelt) – zh-TW
  • Kroatisk – hr
  • Tjekkisk – cs-CZ
  • Dansk – da-DK
  • Hollandsk – nl-NL
  • Engelsk – en-AU
  • Engelsk – en-CA
  • Engelsk – en-IN
  • Engelsk – en-SG
  • Engelsk (Storbritannien) – en-GB
  • Engelsk (USA) – en-US
  • Estisk – et
  • Filippinsk – fil
  • Finsk – fi-FI
  • Fransk – fr-FR
  • Fransk (Canada) – fr-CA
  • Galicisk – gl-ES
  • Georgisk – ka-GE
  • Tysk – de-DE
  • Græsk – el-GR
  • Hebraisk – iw-IL
  • Hindi – hi-IN
  • Ungarsk – hu-HU
  • Islandsk – is-IS
  • Indonesisk – id
  • Italiensk – it-IT
  • Japansk – ja-JP
  • Kannada – kn-IN
  • Khmerisk – km-KH
  • Koreansk (Sydkorea) – ko-KR
  • Kirgisisk – ky-KG
  • Laotisk – lo-LA
  • Lettisk – lv
  • Litauisk – lt
  • Makedonsk – mk-MK
  • Malajisk – ms
  • Malayalam – ml-IN
  • Marathi – mr-IN
  • Mongolsk – mn-MN
  • Nepalesisk – ne-NP
  • Norsk – no-NO
  • Persisk – fa
  • Polsk – pl-PL
  • Portugisisk (Brasilien) – pt-BR
  • Portugisisk (Portugal) – pt-PT
  • Rumænsk – ro
  • Rætoromansk – rm
  • Russisk – ru-RU
  • Serbisk – sr
  • Singalesisk – si-LK
  • Slovakisk - sk
  • Slovensk - sl
  • Spansk (Latinamerika) – es-419
  • Spansk (Spanien) – es-ES
  • Spansk (USA) – es-US
  • Swahili – sw
  • Svensk – sv-SE
  • Tamil – ta-IN
  • Telugu – te-IN
  • Thai – th
  • Tyrkisk – tr-TR
  • Ukrainsk – uk
  • Vietnamesisk – vi
  • Zulu – zu
Køb og anvend tekstoversættelser

Køb oversættelser

Med vores app-oversættelsestjeneste kan du købe oversættelsestjenester fra en professionel tredjepartsvirksomhed. Du arbejder direkte sammen med leverandøren om at administrere oversættelser og løse eventuelle supportproblemer.

Husk, at oversættelser ikke er tilgængelige for alle kilde- og målsprogskombinationer.

1. Log ind på Play Console.
  2. Vælg en app.
  3. I menuen til venstre skal du klikke på Butiksvisning > Oversættelsestjeneste.
  4. Klik på Ny ordre øverst til højre.
  5. Vælg det kildesprog, der anvendes i din oprindelige tekst.
  6. Vælg de målsprog, der skal oversættes til.
  7. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Tekst i butiksfortegnelsen".
  8. Gennemgå eller tilføj din tekst.
    • Nederst på skærmen kan du uploade screenshots og anden dokumentation som hjælp til oversætterne. Vælg Tilføj filer ud for "Yderligere oplysninger".
  9. Gennemfør dit køb. Du kan se den forventede leveringsdato på betalingssiden.
  10. Når dine oversættelser er færdige, får du besked via mail.

Anvend oversættelser

Når dine oversættelser er færdige, anvender du dem på følgende måde:

1. Log ind på Play Console.
  2. Vælg en app.
  3. I menuen til venstre skal du klikke på Butiksvisning > Oversættelsestjeneste.
  4. Vælg Anvend ud for det sprog, du vil anvende.
  5. Du videresendes til siden Butiksfortegnelse, hvor du kan gemme dine ændringer.
Hvis du ikke tilføjer eller køber oversættelser

Selvom det er bedst at bruge oversættelser fra modersmålstalende, er automatiske oversættelser af din apps butiksfortegnelse tilgængelige for brugerne af Google Play.

Hvis brugerne besøger butiksfortegnelsen for din app i Google Play på et sprog, du ikke har oversat til, kan de vælge at få vist en automatisk oversættelse af din appside. Øverst på siden vises en underretning, som forklarer, at oversættelsen er en automatisk oversættelse. Brugerne får desuden muligheden for at vælge, om butiksfortegnelsen skal vises på standardsproget i stedet.

Bemærk! Automatiske oversættelser er ikke tilgængelige på armensk, rætoromansk, tagalog og zulu.

Køb og anvend andre appoversættelser

Med app-oversættelsestjenesten kan du købe professionelle oversættelser af dine APK-strenge eller elementer i appen. Du arbejder direkte sammen med leverandøren om at administrere oversættelser og løse eventuelle supportproblemer.

Husk, at oversættelser ikke er tilgængelige for alle kilde- og målsprogskombinationer.

APK-tekststrenge
  1. Log ind på Play Console.
  2. Vælg en app.
  3. Klik på Butiksvisning > Oversættelsestjeneste i menuen til venstre.
  4. Klik på Ny ordre øverst til højre.
  5. Vælg det kildesprog, der anvendes i din oprindelige tekst.
  6. Vælg de målsprog, der skal oversættes til.
  7. Markér afkrydsningsfeltet ud for "APK-strenge".
  8. Vælg Tilføj filer for at tilføje din XML-kildefil.
    • Nederst på skærmen kan du uploade screenshots og anden dokumentation som hjælp til oversætterne. Vælg Tilføj filer ud for "Yderligere oplysninger".
  9. Gennemfør dit køb. Du kan se den forventede leveringsdato på betalingssiden.
  10. Når dine oversættelser er færdige, får du besked via mail.

Når du har tilføjet oversættelser af appens tekststrenge, kan du uploade den oversatte APK-fil i Google Play. Hvis en brugers sprogindstillinger matcher de oversættelsessprog, du har tilføjet, ser brugeren den oversatte version.

Produkter i appen

Køb oversættelser

1. Log ind på Play Console.
  2. Vælg en app.
  3. I menuen til venstre skal du klikke på Butiksvisning > Oversættelsestjeneste.
  4. Klik på Ny ordre øverst til højre.
  5. Vælg det kildesprog, der anvendes i din oprindelige tekst.
  6. Vælg de målsprog, der skal oversættes til.
  7. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Tekst til produkt i appen".
  8. Vælg, hvad du vil oversætte, under "Tekst til produkt i appen".
    • Hvis der er inaktive elementer i din app, der bliver udgivet i fremtiden og skal oversættes, kan du skubbe kontakten "Medtag inaktive elementer" til højre. Hvis din apps inaktive elementer ikke kan købes igen, behøver du ikke medtage dem i oversættelsesanmodningen.
    • Nederst på skærmen kan du uploade screenshots og anden dokumentation som hjælp til oversætterne. Vælg Tilføj filer ud for "Yderligere oplysninger".
  9. Gennemfør dit køb. Du kan se den forventede leveringsdato på betalingssiden.
  10. Når dine oversættelser er færdige, får du besked via mail.

Anvend oversættelser

Når dine oversættelser er færdige, anvender du dem på følgende måde:

1. Log ind på Play Console.
  2. Vælg en app.
  3. Klik på Butiksvisning > Oversættelsestjeneste i menuen til venstre.
  4. Vælg Anvend ud for det sprog, du vil anvende.

Anbefalinger til sprog

I nogle tilfælde får du muligvis vist et banner i Play Console med anbefalinger til oversættelser, som sandsynligvis kan øge antallet af installationer.

Når en tilstrækkelig mængde data er tilgængelig, baseres disse anbefalinger på følgende:

• Antallet af installationer af din app for hvert sprog sammenlignet med andre apps i samme kategori
  • Den aktuelle vækst i antallet af installationer af din app for hvert sprog sammenlignet med andre apps i samme kategori
  • Din apps kategori og sprogpræferencerne for den pågældende kategori
  • Din apps aktuelle konverteringsrate for hvert sprog
  • Det potentielle marked for hvert sprog

Opdaterede oversættelser

Hvis du indsender en oversættelsesanmodning for en app med tidligere oversættelser, skal du være opmærksom på følgende:

• Du bør oversætte tekst, der er blevet opdateret siden den forrige udgivelse. Du behøver ikke at indsende tidligere oversatte strenge.
  • Når du afgiver en ordre, sammenligner vi teksten med dine tidligere ordrer. Eventuel eksisterende tekst udelukkes fra ordren, så du kun betaler for den nye tekst.
  • Hvis du vil indsende hele teksten til oversættelse (også tidligere oversatte strenge), kan du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Genbrug oversatte strenge".

Tjek ordrestatus

Du kan tjekke status for dine køb af oversættelser på følgende måde:

1. Log ind på Play Console.
  2. Vælg en app.
  3. I menuen til venstre skal du klikke på Butiksvisning > Oversættelsestjeneste. Du kan se købsdatoen, anmodede sprog, status og pris for hver ordre.

Skift eller kontakt oversættelsesleverandører

Vælg en anden oversættelsesleverandør, og sammenlign priser

På betalingsskærmen kan du se prisen på din ordre. Klik på Andre udbydere under prisen for at se den anslåede pris for andre oversættelsesleverandører.

Kontakt en oversættelsesleverandør
  1. Log ind på Play Console.
  2. Vælg en app.
  3. I menuen til venstre skal du klikke på Butiksvisning > Oversættelsestjeneste.
  4. I en ordre skal du vælge ikonet med tre prikker  > Kontakt tjenesteudbyder.

Se eller tjek dine oversættelser

Hvis du vil se din app på et andet sprog og tjekke oversættelserne af den, skal du ændre sproget på din Android-enhed. Sådan gør du:

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Vælg Sprog og indtastning > Sprog.
  3. Vælg det sprog, du vil se.
  4. Gennemgå appen.

Anmod om en momsfaktura

Hvis du har brug for en momsfaktura for din oversættelsesordre, kan du gå til Hjælp til Google Payments.

Relateret indhold