Verifisering av apper

Google Play har en funksjon for verifisering av apper som advarer brukerne når de installerer potensielt skadelige apper fra internett og tredjepartsmarkeder. Funksjonen for verifisering av apper kan i noen tilfeller blokkere installeringen av dem.

Hvis du mener at verktøyet for verifisering av Google Play-apper feilaktig blokkerer appen din eller advarer brukere mot å installere appen din, kan du anke klassifiseringen ved å klikke på Send inn en anke-knappen nedenfor.

Send inn en anke

Merk: Selv om vi kan sende deg e-poster om fjerning på standardspråket for appen din, kan vi for øyeblikket bare svare på anker som er skrevet på engelsk.