App-verificatie

Google Play heeft een app-verificatiefunctie die gebruikers waarschuwt als er potentieel schadelijke apps van internet en uit app-stores van derden worden geïnstalleerd. In sommige gevallen wordt de installatie van apps geblokkeerd door deze app-verificatiefunctie.

Als je van mening bent dat de app-verificatie van Google Play je app ten onrechte blokkeert of gebruikers waarschuwt over de installatie van je app, kun je bezwaar maken tegen de classificatie door hieronder op de knop Bezwaar maken te klikken.

Bezwaar maken

Opmerking: Hoewel we je mogelijk verwijderingsmails in de standaardtaal van de beschrijving van je app sturen, kunnen we op dit moment alleen reageren als je bezwaar maakt in het Engels.