App-verificatie en bezwaren

Google Play biedt een app-verificatiefunctie die gebruikers waarschuwt wanneer er mogelijk schadelijke apps van internet en uit app-stores van derden worden geïnstalleerd. In sommige gevallen wordt de installatie van apps geblokkeerd door de app-verificatiefunctie.

Als u van mening bent dat de app-verificatie van Google Play ten onrechte een waarschuwing geeft voor uw app of deze blokkeert, kunt u via het onderstaande formulier bezwaar aantekenen tegen de classificatie.

Opmerking: Hoewel we u mogelijk verwijderingsmails in de standaardtaal van de beschrijving van uw app versturen, kunnen we op dit moment alleen reageren wanneer u bezwaar aantekent in het Engels.

Een bezwaar indienen