Sovelluksen tarkistus

Google Play tarjoaa sovellusten tarkistusominaisuuden, joka varoittaa käyttäjiä heidän asentaessaan mahdollisesti haitallisia sovelluksia internetistä ja kolmannen osapuolen kaupoista. Joissakin tapauksissa sovellusten tarkistusominaisuus estää sovellusten asennuksen.

Jos uskot, että Google Playn sovellusten tarkistusominaisuus on virheellisesti estänyt sovelluksesi tai varoittanut käyttäjiä sovelluksesi asentamisesta, voit valittaa luokituksesta klikkaamalla alla olevaa Lähetä valitus ‐painiketta.

Lähetä valitus

Huom. Vaikka saatamme lähettää poistoa koskevia sähköpostiviestejä sovelluksesi oletuskielellä, voimme vastata valituksiin tällä hetkellä vain englanniksi.