Appverificering

Google Play har en funktion til appverificering, som advarer brugerne, når de installerer potentielt skadelige apps fra internettet og tredjepartsmarkeder. Funktionen til appverificering kan i nogle tilfælde blokere installation af apps.

Hvis du mener, at Google Plays funktion til appverificering uberettiget blokerer din app eller advarer brugerne mod at installere din app, kan du appellere klassificeringen af din app ved at klikke på knappen Indsend appel nedenfor.

Indsend appel

Bemærk! Selvom vi kan sende mails om fjernelse på standardsproget for din app, kan vi på nuværende tidspunkt kun besvare appeller på engelsk.