Verificació d'aplicacions

Google Play disposa d'una funció de verificació d'aplicacions que adverteix els usuaris en instal·lar aplicacions potencialment perjudicials des d'Internet i botigues de tercers. En alguns casos, aquesta funció de verificació d'aplicacions bloqueja la instal·lació de les aplicacions.

Si creus que el verificador d'aplicacions de Google Play bloqueja incorrectament la teva aplicació o adverteix els usuaris sobre la seva instal·lació, pots fer clic al botó Presenta una apel·lació de sota per apel·lar contra la classificació.

Presenta una apel·lació

Nota: tot i que és possible que t'enviem correus electrònics de retirada en l'idioma predeterminat de la teva aplicació, de moment només podem respondre a les apel·lacions en anglès.