Funktioner i Google Play Spiltjenester

Med Google Play Spiltjenester kan du føje smarte sociale funktioner og multiplayerfunktioner til dine spil.

Vælg en funktion nedenfor for at få en introduktion og finde oplysninger om, hvordan du implementerer Spiltjenester i Google Play.

Kom godt i gang

Integrer Google Play Spiltjenester-SDK'et

Du kan få flere oplysninger om, hvordan du integrerer Google Play Spiltjenester-SDK'en, ved at gå til Google Developers-websitet, hvor du kan finde vejledninger og eksempler, der viser, hvordan du kommer i gang.

Opret en spilliste

Du skal oprette en spilfortegnelse i Play Console for at bruge Google Play Spiltjenester. Din spilfortegnelse er ikke det samme som din apps profilside i Play Butik.

Følg denne vejledning for at tilføje en ny spilfortegnelse:

1. Åbn Play Console.
  2. Gå til Konfigurer Indstillinger> Spilprojekter.
  3. Klik på Tilføj nyt spil øverst til højre.

Funktioner

Præstationer

Med præstationer kan du tilføje belønninger for at nå bestemte mål i dit spil, og dermed bedre fastholde spillere. Spillere kan optjene erfaringspoint (XP) ved at opnå præstationer i dit spil.

På Google Developers-websitet kan du få flere oplysninger om, hvordan du opretter og administrerer præstationer i Play Console.

Bemærk! Når du har offentliggjort en præstation, kan den ikke slettes.

Ranglister

Med ranglister kan du give dine spillere et sted at sammenligne deres resultater med deres venners og konkurrere mod de bedste spillere.

På Google Developers-websitet kan du få flere oplysninger om, hvordan du opretter og administrerer præstationer i din Play Console.

Bemærk! Resultater på ranglister kan ikke nulstilles, men du kan til enhver tid slette eller skjule en rangliste.

Du kan skjule mistænkelige resultater på eksisterende ranglister ved at aktivere manipulationsbeskyttelse for ranglister på siden Ranglister for dit spil i Play Console.

Gemte spil

Med gemte spil kan du gøre det nemt for dine spillere at gemme deres fremskridt. Dine spilleres status og metadata synkroniseres på flere enheder, der anvender Google Play Spiltjenester.

På Google Developers-websitet kan du få flere oplysninger om, hvordan du implementerer gemte spil.

Google Play Game Services Publishing API

Hvis du vil automatisere appkonfiguration og integrere udgivelser i eksisterende automatiske værktøjer og processer, kan du bruge Google Play Games Services Publishing API. Her kan du se, hvordan du aktiverer Google Play Games Services Publishing API ved hjælp af Play Console:

1. Åbn Play Console.
  2. Gå til Konfigurer Indstillinger > API-adgang.
  3. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du oprette et tilknyttet projekt.
  4. Ud for "Games configuration API" skal du klikke på knappen Til.

Administrer flere brugere

Hvis du har flere brugere, der administrerer spil på din udviklerkonto, skal du administrere tilladelser på siden Brugere og tilladelser i Play Console.