Tydelige advarsler

Når du publiserer noe på Google Play, godtar du å overholde programretningslinjene for utviklere og distribusjonsavtalen for utviklere. Google trenger ikke å sende deg advarsel før suspensjon eller oppsigelse.

Hvis vi har gitt deg en advarsel om appen din eller fjernet den fra Google Play, sender vi deg et varsel til e-postadressen for den registrerte utviklerkontoen din. Det er viktig at du leser det.

En advarsel er et signal om at appen din står i fare for å bli suspendert. Hvis du ikke gjør noe med saken eller publiserer en ny app med det samme problemet, er det svært sannsynlig at vi suspenderer appen, eller til og med sier opp utviklerkontoen din.