Duidelijke waarschuwingen

Als u uw app publiceert in de Google Play Store, gaat u ermee akkoord u te houden aan het Programmabeleid van Google Play en de Distributieovereenkomst voor ontwikkelaars. Google is niet verplicht u een waarschuwing te sturen voordat uw app wordt opgeschort of uw account wordt beëindigd.

Als uw app een waarschuwing ontvangt of wordt verwijderd van Google Play, versturen we een melding naar het geregistreerde e-mailadres voor uw ontwikkelaarsaccount. Negeer deze melding niet!

Een waarschuwing betekent dat uw app op het punt staat te worden opgeschort. Wanneer de problemen niet worden aangepakt of wanneer u een tweede app lanceert die hetzelfde doet, wordt uw app hoogstwaarschijnlijk opgeschort en loopt u zelfs het risico dat uw ontwikkelaarsaccount wordt beëindigd.