Advarsler

Når du udgiver indhold i Google Play, accepterer du at overholde programpolitikkerne for udviklere og distributionsaftalen for udviklere i Google Play. Google er ikke forpligtet til at sende dig en advarsel før suspendering eller ophør.

Hvis din app har modtaget en advarsel eller er blevet fjernet fra Google Play, sender vi dig en notifikation på mailadressen for din registrerede udviklerkonto. Det er vigtigt, at du læser den.

Advarslen fortæller dig, at din app er tæt på at blive suspenderet. Såfremt problemet ikke løses, eller der lanceres en anden app, som gør det samme, vil din app med stor sandsynlighed blive suspenderet eller din udviklerkonto blive lukket.