Utbetalinger via bankoverføring

På visse steder mottar Google Play-selgere utbetalinger via bankoverføring fra Google. For å motta utbetalinger må selgere legge til en bankkonto i Play-konsollen.

Liste over steder

Utviklere på stedene som er oppført nedenfor, kan motta utbetalinger via bankoverføring:

Albania, Algerie, Argentina, Armenia, Aserbajdsjan, Bahamas, Bahrain, Bangladesh, Belize, Benin, Bhutan, Bolivia, Botswana, Burundi, Chile, Colombia, Costa Rica, De amerikanske Jomfruøyer, De forente arabiske emirater, Den demokratiske republikken Kongo, Den dominikanske republikk, Den sentralafrikanske republikk, Ecuador, Egypt, Ekvatorial-Guinea, Eritrea, Fiji, Filippinene, Fransk Guyana, Gambia, Ghana, Guadeloupe, Guam, Guatemala, Guinea, Guinea-Bissau, Haiti, Honduras, Hviterussland, India, Indonesia, Jamaica, Jordan, Kambodsja, Kasakhstan, Kenya, Kina, Kuwait, Lesotho, Libanon, Liberia, Libya, Malaysia, Malawi, Mali, Martinique, Mauritania, Mauritius, Mayotte, Moldova, Mozambique, Myanmar, Nicaragua, Niger, Nigeria, Nord-Makedonia, Oman, Pakistan, Palau, Panama, Paraguay, Qatar, Réunion, Russland, Saudi-Arabia, Serbia, Sierra Leone, Slovakia, Slovenia, Sri Lanka, Taiwan, Tanzania, Thailand, Togo, Trinidad og Tobago, Tunisia, Turkmenistan, Ukraina, Uruguay, Usbekistan, Venezuela, Vietnam, Yemen, Zambia og Zimbabwe

Detaljer for utbetaling via bankoverføring

Saldokrav

Den opptjente saldoen din må være lik eller høyere enn minimumsbeløpet for utbetaling på USD 100 for at du skal få en utbetaling på slutten av betalingssyklusen. Med mindre noe annet er indikert i kontoen din, er det ikke noe maksbeløp for utbetalinger.

Utbetalingsvaluta

Google gjennomfører utbetalinger via bankoverføring i USD, men banken din kan veksle disse midlene til den lokale valutaen for å sette pengene inn på bankkontoen din. Ta kontakt med banken din for mer informasjon om vekslingskurser.

Hvis banken din tilbyr deg muligheten til å åpne kontoer i USD, anbefales dette alternativet.

Utbetalinger for kontoer i Russland kan bare utstedes til bankkontoer som er denominert i USD.

Utbetalingsplan

Utbetalinger via bankoverføring følger den samme betalingsplanen som andre selgerutbetalinger.

Overføringsgebyrer

Gebyrer for overføringer bestemmes av banken din og kan variere fra USD 0 til 50 eller mer. Ta kontakt med banken din for informasjon om eventuelle gebyrer knyttet til mottak av betalinger i USD via bankoverføring.

Spesielle hensyn for utviklere i Argentina

Utviklere i Argentina som mottar betalinger via bankoverføring, kan bli bedt av banken sin om å sende inn ytterligere dokumentasjon når de mottar betalinger.

Instruksjoner er tilgjengelige i kunngjøring «A» 6037, som beskriver bankskjemaene som skal sendes inn, sammen med et transaksjonsdokument. Banker kan håndheve disse samsvarskravene, uavhengig av det mottatte beløpet.

Kontakt banken din for å finne ut hvilke dokumenter du trenger. Du kan bli bedt om å utstede en faktura i henhold til den lokale skattelovgivningen i Argentina. I så fall kan du be skatterådgiverens hjelp til å opprette en.