Pankkisiirtona suoritettavat maksut

Joissakin paikoissa Google voi suorittaa Google Play ‑kauppiaiden maksut pankkisiirtoina. Maksun saaminen edellyttää pankkitilin lisäämistä Play Consoleen.

Sijaintiluettelo

Kehittäjät voivat saada maksut pankkisiirtona seuraavissa maissa:

Albania, Algeria, Argentiina, Armenia, Azerbaidžan, Bahama, Bahrain, Bangladesh, Belize, Benin, Bhutan, Bolivia, Botswana, Burundi, Chile, Costa Rica, Dominikaaninen tasavalta, Ecuador, Egypti, Eritrea, Filippiinit, Fidži, Gambia, Ghana, Guadeloupe, Guam, Guatemala, Guinea, Guinea-Bissau, Haiti, Honduras, Indonesia, Intia, Jamaika, Jemen, Jordania, Kambodža, Kazakstan, Kenia, Keski-Afrikan tasavalta, Kiina, Kolumbia, Kongon demokraattinen tasavalta, Kuwait, Lesotho, Libanon, Liberia, Libya, Malawi, Malesia, Mali, Martinique, Mauritania, Mauritius, Mayotte, Moldova, Mosambik, Myanmar, Nicaragua, Niger, Nigeria, Oman, Pakistan, Palau, Panama, Paraguay, Pohjois-Makedonia, Päiväntasaajan Guinea, Qatar, Ranskan Guayana, Réunion, Sambia, Saudi-Arabia, Serbia, Sierra Leone, Slovakia, Slovenia, Sri Lanka, Taiwan, Tansania, Thaimaa, Togo, Trinidad ja Tobago, Tunisia, Turkmenistan, Ukraina, Uruguay, Uzbekistan, Valko-Venäjä, Venezuela, Venäjä, Vietnam, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Yhdysvaltain Neitsytsaaret ja Zimbabwe

Pankkisiirtojen maksutiedot

Saldovaatimukset

Ansaitsemasi summan on oltava vähintään 100 USD maksukauden lopussa, jotta saat suorituksen maksupäivänä. Ellei tililläsi toisin mainita, suorituksille ei ole enimmäissummaa.

Maksuvaluutta

Google suorittaa pankkisiirrot Yhdysvaltain dollareissa (USD), mutta pankkisi voi muuntaa summan paikallisvaluuttaasi, jotta rahat voidaan tallettaa tilillesi. Saat lisätietoja valuuttakursseista pankistasi.

Jos pankkisi tarjoaa mahdollisuuden avata tilejä, joiden valuutta on Yhdysvaltain dollari, suosittelemme avaamaan sellaisen.

Venäläisten tilien maksut voidaan suorittaa vain Yhdysvaltain dollarimääräisille tileille.

Maksuaikataulu

Pankkisiirroilla on sama maksuaikataulu kuin muilla kauppiaiden maksuilla.

Pankkisiirtojen kulut

Pankkisiirtojen kulut riippuvat pankistasi. Ne voivat olla 0–50 $ tai enemmän. Pyydä pankiltasi lisätietoja Yhdysvaltain dollareina vastaanotettavien pankkisiirtojen kuluista.

Erityisohjeita Argentiinassa oleville kehittäjille

Maksuja pankkisiirtoina vastaanottavat kehittäjät Argentiinassa voivat joutua toimittamaan täydentäviä asiakirjoja pankilleen maksujen vastaanottamisen yhteydessä.

Ohjeet löytyvät viestistä A 6037, jossa kerrotaan vaadittavista pankkilomakkeista ja tapahtumakuitista. Pankki voi edellyttää tällaisia papereita vastaanotetun summan suuruudesta riippumatta.

Kysy pankistasi, mitä asiakirjoja tarvitset. Saatat myös joutua toimittamaan Argentiinan verolakien mukaisen laskun. Siinä tapauksessa voit pyytää veroneuvojalta apua laskun luomiseen.